-
[quote=unlimitted;105930]USD/NOK realize edilmiştir.
endeks 36.550 ortalamalı longlarının yarısı 36.750den realize edilmiştir.
pull back alayım lütfen. :..:[/quote]
ben fazla sesimi çıkartmıyorum nazar değmesin diye:D:D:D
tututututu maşallah:..::..:.brv
-
[quote=7410;105929]nası bi gribal enfeksiyon arkadaş bu.evde otururken yazıcak hepsi bu...başka bişey var sanki ama geçmiş olsun diyelim kendisine..önemli bişey yoktur işallah..bide nunu vardı:D:D hoplaya zıplaya takılan bi avatarı vardı[/quote]
o da arada ugruyo ama daha sık yazdgı forumlar da mevcut..hla hoplayıp zıplıyo:)
-
-
[QUOTE=Astatin;105920]wy canına...:) :) 600 ortalaam ile şort devam..bu akşam tahminim DJI çöker..amma biz yarın tatilik..yani DJI nın bir değil iki gününü tahmin etmek lazım :) ...hahahaha :) bugün 35500 falan kapaya da flat girdek bayrama..çocuklar gibi şen olsak..10-100-1000 baloncuk yutsak :)[/QUOTE]
ANNA al dedi beaW flatledim üüü
-
endeks longlarının tamamı 36.750'den realize edilmiş olup yine bomboş beeeyle, amaçsız, bi garip hissedilmeye başlanmıştır.
öffff...
işin yok yine pozisyon bak şimdi. :)
-
'ergenekon' sorusturması kapsamında emeklı bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı
''ergenekon'' sorusturması kapsamında emeklı
bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı.
Aa muhabırının aldıgı bılgıye gore, sorusturmayı yuruten ozel yetkılı
cumhurıyet savcılarının talımatıyla beylıkduzu beykent sıtesı'ndekı evde yapılan
arama sırasında b'nın de bulundugu ogrenıldı.
Evdekı aramayı tamamlayan polısın, bazı belgelere el koyduktan sonra
l.b'ye aıt anadolu hısarı'nda bulunan baska bır eve de arama yapmaya gıttıgı
kaydedıldı.
Aramanın ardından b'nın, ıstanbul terorle mucadele sube mudurlugu'ne
goturulecegı belırtıldı.
-aa-
-
5 dk lıklar 15 liklerin desdeği ile güçlü ala geldi ama dow numara yaparsa sitresli yükseliriz 700 den tekrar uzun
-
775 den şort takviye.... 60 dklıkda dev bir OBO olur mu.. :) olur tabi..hatta selçuklu hemen simüaslyonunu çizer onun..sonra 5 dklıklrda uyumsuzluklar var..heheh ...5 dklıklarda...:)
-
[quote=7410;105933]ben fazla sesimi çıkartmıyorum nazar değmesin diye:D:D:D
tututututu maşallah:..::..:.brv[/quote]
çok teşekkür ederim 7410. darısı başınıza diyorum.
zararda olan arkadaşlar var msn'den görüştüğüm. inşallah zararlarını biran önce kurtarırlar.
fazla pozisyon yazmayı sevmiyorum. nihayet insan psikolojisidir, hepsini çok iyi anlıyorum. bizim de o tarafta olduğumuz günler oluyor. Allah hepsine sabır ve zararı minimumda kesme şansı versin.
-
[quote=marakes;105938]'ergenekon' sorusturması kapsamında emeklı bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı
''ergenekon'' sorusturması kapsamında emeklı
bınbası l.b'nın beylıkduzu'ndekı evınde arama yapıldı.
Aa muhabırının aldıgı bılgıye gore, sorusturmayı yuruten ozel yetkılı
cumhurıyet savcılarının talımatıyla beylıkduzu beykent sıtesı'ndekı evde yapılan
arama sırasında b'nın de bulundugu ogrenıldı.
Evdekı aramayı tamamlayan polısın, bazı belgelere el koyduktan sonra
l.b'ye aıt anadolu hısarı'nda bulunan baska bır eve de arama yapmaya gıttıgı
kaydedıldı.
Aramanın ardından b'nın, ıstanbul terorle mucadele sube mudurlugu'ne
goturulecegı belırtıldı.
-aa-[/quote]
bedrettin dalanın istek vakfı arsasında lav silahı cıkmış -el bombaları-g3 mermileri...
abi insanın inanası gelmiyo..
-
xu100 de 29.500 stoploss olarak kademeli kısa poz açıyorum haziran vadede... hadi stop ettirsinler beni..:))).dng
-
[quote=jerfin;105944]xu100 de 29.500 stoploss olarak kademeli kısa poz açıyorum haziran vadede... hadi stop ettirsinler beni..:))).dng[/quote]
indikatörlerin hepsine baktın mı hepsine? özellikle ters olanlara? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG] :D