[QUOTE=jerfin;105953]geçen seçimden önce de böyle kader birliği etmiştik senle dimi thracian..:)))[/QUOTE]
Aynen öyle...
Yavas hareket eden kitledenim ben de:D
Printable View
[QUOTE=jerfin;105953]geçen seçimden önce de böyle kader birliği etmiştik senle dimi thracian..:)))[/QUOTE]
Aynen öyle...
Yavas hareket eden kitledenim ben de:D
çok uyumsuzlaştı vob 5 dakikalık, üstelik aşırı alım bölgesindeyiz bu durumda şu iki durum olası,
1-bu gibi durumlar genelde kuvvetli trendlerin dinlenme dönemlerinde olur ve çok fazla enerji birikimi olur, çok pis yukarı gideceğinin işaretidir indikatörler tavana vurup vurup değer.
2-piyasa yataydadır ve yatay yatay gider, sistemlileri yalama ederler, uyumsuluklar çok güzel işler uyumsuzluklara uyanlar iyi para kazanır.
[quote=SEYYAH;105954]-500 makas ayıptır ya...biraz haysiyetli olun arkadaş...[/quote]
namıssız bunlar namıssız, eski bir atasözü burası borsa kim kime makas yaparsa :D
Dünkü gibi bizi tekrar manyak edecekler tekrar kısa 625 den
[quote=unlimitted;105956]kesinlikle katılıyorum. al-sat'ın getiri/stres oranı tartışılır.
borsada işlem yapacak kişinin ilk yapması gereken şey (bence) kendini tanımaktır. pozisyon açıp kapatma ve hatta bakılan indikatörler bile kişilik yapısı ile uyumlu olmalıdır.
ben yapı itibarı ile sabırsız birisiyimdir. al-sat o yüzden tercihim. çok daha fazla kar ettiğimi düşündüğümden değil...[/quote]
Alsatın getirisini strese oranlar isek.Alsat ile süper kazanıyorum.Stresi ise para ile yaptığın tatillerde bir milim kalmıyor.Sağlık derseniz o da zaten stress olsa da olmasa da değişir.
[quote=jerfin;105950]eheheee baktım baktım.. :D stop ettirirseler de canları sağolsun napalım..:)[/quote]
bakmamışııııııın.
ben 750den kapattım longları.
eee ters indikatörsem bu ne dimeh?
düşüş bitti dimeh! :..:
şimdi bi shorta geçersem, eteklerin amma tutuşur heee! :D
way canın apatron :) sabah 375 de sat vermeyen 5 dklık sistem şimdi 625 de verdi...way anasını :)
garantı osn 15 20 daka da 5500 kısa actı
[quote=mozkan;105960]namıssız bunlar namıssız, eski bir atasözü burası borsa kim kime makas yaparsa :D[/quote]
çok şerefsizler bu kadar olmaz vade sonuna kalmış 3/4 gün -500 makas yap...her türlü para kendilerine kalıyor bu durumda.kasa kazanıp duruyor lan arada masayada bırakın :D
[quote=unlimitted;105956]kesinlikle katılıyorum. al-sat'ın getiri/stres oranı tartışılır.
borsada işlem yapacak kişinin ilk yapması gereken şey (bence) kendini tanımaktır. pozisyon açıp kapatma ve hatta bakılan indikatörler bile kişilik yapısı ile uyumlu olmalıdır.
ben yapı itibarı ile sabırsız birisiyimdir. al-sat o yüzden tercihim. çok daha fazla kar ettiğimi düşündüğümden değil...[/quote]
aynı sabırsızlığı gökhanda da görüyorum..bende sabırsızımdır ama aynı zamanda tecrübesizimdir :D:D o yüzden kaybettim heralde.. bu nedenle ağar takılıyorumm..
[quote=marakes;105965]garantı osn 15 20 daka da 5500 kısa actı[/quote]
garanti değil o piyasa piyasa! :..:
Dow geri döndüğünde biz saat 10,54 deki tepeyi geçemedik kıllandım satışta geç kaldım.