AYUlar çıksın meydane..
Printable View
AYUlar çıksın meydane..
Long devam az kaldı short olmama.
[quote=SEYYAH;105966]çok şerefsizler bu kadar olmaz vade sonuna kalmış 3/4 gün -500 makas yap...her türlü para kendilerine kalıyor bu durumda.kasa kazanıp duruyor lan arada masayada bırakın :D[/quote]
valla bunlarla bu fiyatlardan mücadele etmeme kararı aldım, vade sonu gelmiş,
38-35 arası no trade bölgemdir, kalanlara başarılar dilerim, haziran vade de görüşmek üzere.
neely bile sıyırmıştır kafayı, iki-üç gün önce 750 sp hedefti şimdi 900 -950 olabilir demiş, yarın gene değişir analizi muhtemelen .lelele
Bir daha 500 görürse vob düşeriz.Ama görmeyecek bence.
Full shortttt.......Döksünler beni bakalım.
vay anasını €/capon yeni çok fena kaçmış bea... lem nasıl farketmedim ben o güzel kızı... bugünün yıldızı olmaya adaymış beeee!
peeeeeh!:cool:
vade sonu gelmiş +10.800 APSD sıyırmış bunlar yaa...
36.600 short.
Jerfin, kork benden. :..:
[QUOTE=unlimitted;105975]vay anasını €/capon yeni çok fena kaçmış bea... lem nasıl farketmedim ben o güzel kızı... bugünün yıldızı olmaya adaymış beeee!
peeeeeh!:cool:[/QUOTE]
erken indim ben şimndi binmek için fırsat kolluyorum :) sana yazıcaktım alırken ama yönlendirmiş olmayım dedm emin olamadım
[QUOTE=unlimitted;105977]36.600 short.
Jerfin, kork benden. :..:[/QUOTE]
n'ayırrrr n'olamazzzzz:..::..:
sayın gökhan fındık, longta çık ısrarcıydınız şorta geçmenizin teknik bir nedeni varmı ?
Short olma nedenim biraz da dow artarken nikkei çok kötü.650 700 civarından geri longlarım.500 ü görünce shortlayacaktım da.Nasılsa görür diye bastm full shortu.