[quote=jerfin;105979]n'ayırrrr n'olamazzzzz:..::..:[/quote]
nöleceksinizzzzz
hahahhahhahaahhaha
hahahhahahhahhahhahahahahhahahh!!!
:..:
Printable View
[quote=jerfin;105979]n'ayırrrr n'olamazzzzz:..::..:[/quote]
nöleceksinizzzzz
hahahhahhahaahhaha
hahahhahahhahhahhahahahahhahahh!!!
:..:
[quote=misafir;105980]sayın gökhan fındık, longta çık ısrarcıydınız şorta geçmenizin teknik bir nedeni varmı ?[/quote]
Bu kadar zamana yüz kere artmamız lazımdı.Hala 700 lerde kıvrandırdılar.Ben 800 gördük vermedim diye 200 puanı sineye cekerim.İlla bir daha orayı görmeden vermem diye birşey yok.Teknik dersek de artamaması yeterli.Garanti de 06 da düştü bu da kötü.
uzun devammmmmm.. sıfır işlem....
dökülün dökülün....:)
uzun devam 0 işlem .. uzlaşacam .. vay anasını hahahahahhha :D:D
[quote=furkan;105978]erken indim ben şimndi binmek için fırsat kolluyorum :) sana yazıcaktım alırken ama yönlendirmiş olmayım dedm emin olamadım[/quote]
abi yaz illa ki ya, ben zaten kendi noktalarıma gelmeden işlem yapmam. ama kaçıyo işte bazen böyle malum işyerinde herşeyi takip etmek zor oluyo.
ben de forumda çekine çekine yazıyorum, kimsenin bakmadığı şeylerle uğraşıyorum diye. hatta bi ara yazmasam mı parite işlemlerini dediydim de sonradan belki birinin beyninde şimşek çaktırırız diye yazıyorum öylesine belki takip eden bile yoktur.
sen yaz illa ki. benim imzam boşuna böyle değil.
gitmiş güzelim kız vay bea. keyfim kaçtı walla resmen.
msn'e ekleyelim hatta iiyçadır senin için sakıncası yoksa. :..:
Bir de şöyle bakabiliriz.Heryer daha yüksekte epey.Biz eksi oluyoruz.Bunlar düşündürücü.Adam gibi alış baskısı varsa eğer uçurmaları lazım.O da zor görünüyor.
Kısayım huzursuzum 15 dk lıklara ters uzun olduğumuzda dow işi bozuyor kısalarımı yukarı 700 stop koydum giderse öğlenden sonraya kadar işlem yasak 15 liğin yönünde hareket etcem
[QUOTE=selçuklu;105985]uzun devam 0 işlem .. uzlaşacam .. vay anasını hahahahahhha :D:D[/QUOTE]
uzlaşacam falan diyorum ama .. 3 yıldır hiç uzlaşamadım daha .. hep uzlaşacam diyorum nasıl oluyorsa bi şekilde uzlaşamıyorum .. :D:D:D:D:D hahahahhahahah
Jerfin, rahat edebilirsin. kapattım kısaları. :..:
şaka bi yana, gerdiler biraz beni...huylandım...:cool:
Jerfin we love you.hihihihihihihi.
[QUOTE=selçuklu;105990]uzlaşacam falan diyorum ama .. 3 yıldır hiç uzlaşamadım daha .. hep uzlaşacam diyorum nasıl oluyorsa bi şekilde uzlaşamıyorum .. :D:D:D:D:D hahahahhahahah[/QUOTE]
Demekki uzlaşmacı bi yapın yok hımm! :..:
Evet netleşiyor yön.Full shrot devam.