-
insanoğlu çok balık hafızalı,
yaw kaç aydır soluksuz düştükten sonra fiyatlar nereydeyse 3te birine geldikten sonra bir çıkış trendi başlamış ve rüştünü geçen 10-15 gün içinde süper bir şekilde göstermiş, şurda bir iki gün dinlendi diye, hemen ayuluğa gerek yok.
şu anda trend ralli trendi ister ayı trendinin içinde ralli olsun ister, uzun vadeli ralli trendinin başlangıcı olsun trend belli, bu hatayı geçen hafta ömrü hayatımda bu kadar ısrarla ilk defa yaptım bir daha yapmam.
sistemler sat verinceye kadar ölümüne lonk:D:D:D muhahaa :D
-
USD/NOK long.
kar al/stop emri de girdik.
herkese afiyet olsun.
-
olayı çözdüm.
Neden sistem çalıştığında uymuyoruzda yataya girdiğinde uyuyoruz sonra feci çarpılıyoruz. açıklaycam AZZ SONRA
-
Vaay, 15:00 deki konuşmayla piyasalara ayar verecekelr demekki, bende neden sabahtır yükselmiyor, yurtdışı dünden olumluluğun sinyallerini verdiydi diyordum, flat kaldım artık yavaştan uzunlamaya başlarım heralde, helebi ikinci seans başlasın belli olur diyorum, saygılar...
-
[quote=fXci;106021]olayı çözdüm.
Neden sistem çalıştığında uymuyoruzda yataya girdiğinde uyuyoruz sonra feci çarpılıyoruz. açıklaycam AZZ SONRA[/quote]
benim gözlemim şu...
genelde büyük trendlerde ya dışarıda kalırız ya da 5 in 1 ini alırız...sonra döner sisteme bakarız vay anasına hepsini almış deriz ve sisteme uymaya karar veririz.AMA zaten koca bir trend bitmiştir ve konsolidasyon başlamıştır ve o da tam bizim sisteme uyacağımız zamana denk gelir.uyarız 3/5 çarpılınca söver sayar bırakırız.biz bırakınca tekrar TREND başlar sistem yine şov yapar.
bu hikaye beyle sürer gider...
-
sn sazan
5 dklıklarda oluşan üçgen a-b-c-d-e olarak sayılabilir mi?
-
[quote=SEYYAH;106023]benim gözlemim şu...
genelde büyük trendlerde ya dışarıda kalırız ya da 5 in 1 ini alırız...sonra döner sisteme bakarız vay anasına hepsini almış deriz ve sisteme uymaya karar veririz.AMA zaten koca bir trend bitmiştir ve konsolidasyon başlamıştır ve o da tam bizim sisteme uyacağımız zamana denk gelir.uyarız 3/5 çarpılınca söver sayar bırakırız.biz bırakınca tekrar TREND başlar sistem yine şov yapar.
bu hikaye beyle sürer gider...[/quote]
bu aralar tam yeni bi trend zamanı...uymak lazım o zaman..
-
[URL=http://img516.imageshack.us/my.php?image=adsztpn.jpg][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/5551/adsztpn.jpg[/IMG][/URL]
-
Bugün ikinci seans çok çabuk ve seri bişekilde 37400-37500 seviyelerine atak düşünmüş olmalılar, yoksa buralarda niye oyalanırlarki...
Açıklama sonrası dow 8100 seviyelerindeki direncini gece geçebilir derim ben, şu sıralarda hissecilere burva grafiğine bakmalarını öneririm:), sadece bakın alın demiyorum, al tavsiye değildir, saygılar....
-
sankim bir üçgen oluşuyor...
AMA soru şu...
[B]b[/B] dalgası mı? yoksa w-x-y nin [B]y[/B] dalgası mı?
birisi aşağı diğeri yukarı PATLAR...
-
[quote=traderx;106019]insanoğlu çok balık hafızalı,
yaw kaç aydır soluksuz düştükten sonra fiyatlar nereydeyse 3te birine geldikten sonra bir çıkış trendi başlamış ve rüştünü geçen 10-15 gün içinde süper bir şekilde göstermiş, şurda bir iki gün dinlendi diye, hemen ayuluğa gerek yok.
şu anda trend ralli trendi ister ayı trendinin içinde ralli olsun ister, uzun vadeli ralli trendinin başlangıcı olsun trend belli, bu hatayı geçen hafta ömrü hayatımda bu kadar ısrarla ilk defa yaptım bir daha yapmam.
sistemler sat verinceye kadar ölümüne lonk:D:D:D muhahaa :D[/quote]
onun nedeni psikolojık bi savşta olmamız..oncebızı long a ınandırdılar delı gıbı dustu vob..her dondgunde tamam burdan döner yukarı yazılarını cok okuudum..sonra pıyasa gercketen döndü telef ettı bızı..sımdı de tam tersı var he r dususte ufak bıle olsa pıyasa döndu modundayız cunku psıkolojık short hastalagına yakalandık.bı zaman sonra pıyasa dönunce bu kez de psıkolojık long hastalgı nüksedecektir..
-
yeni bir sistem icat ediyorum.
çığır açacak