-
[QUOTE=traderx;106037]mbm teknik uygun derken, açıklamasını yaparmısınız hangi göstergeye yada işarete binaen bunu dediniz,
şundan soruyorum formasyon desen simetrik üçgen ne yöne kırılacağını tahmin etmek zor, göstergeler desen uyumsuz aşağıyı işaret ediyor.[/QUOTE]
günlükler hala alda.....
saatliklerdeki uyumsuzluk vardı...aşagı....onları düzelttiler...ve alda
spot bugun tekrar ala geldi her peryot...dün 15 ve 60 arası sattaydı....
15 ler yurtdışı dahil her yerde alda...
fdax tobo olabilir.....
bariz bir aşagı uyumsuzluk yok.....
liste uzar giderrr....:)
astatinin dikkat çektiği sabah benimde farkettiğim vadeli obo ihtimalimiz tek olumsuzlugumuz.....
[B]yazdım ama bunları hiç dikkate almam..işlem yaparken..[/B]
5 dakikalık sat desin satarım.....
bunun içinde obosu tobosu herşey dahil...
[B]paket fiyat.... her şey dahil sistem... 5 dakikalık.......[/B]
[B]all inclusive......[/B]
-
Hayır ben ilk defa görüyorum 20 dk lık al vermiş bi saat sonra 15 dk lık al vermiş durumda:..::..::..:, varmı böyle bi sistem yaaa:p
-
uzun devam .. .0 işlem ..
-
Benim sistemdeki 20 dk lık 15 dk lık olayı simetrik üçgen oluşumundan kaynaklı hatalı bir sinyal üretmiş olabilir diyorum, yanılmayan sistem yoktur, bu durumda en kısa periyod 5 dk lık sat derse kısalarımı yerine koymaktan başka bişey düşünmeyeyimde ilk sat sinyalini bende es geçmiş olmıyım bari ne yapayım:) saygılar...
-
[quote=bull market;106042]Benim sistem saat 12:30 itibarı ile 5,10,15,20,30,60 dk lık periyodların hepsinde AL oldu, en son 15 dk lık AL verdi ne hikmetse:) saygılar...saygılar...[/quote]
Bende niye short zamanı diye düşünüyordum.:D
-
[quote=selçuklu;106045]uzun devam .. .0 işlem ..[/quote]
Kısa devam 3 işlem.Sat al sat.
-
[QUOTE=selçuklu;106045]uzun devam .. .0 işlem ..[/QUOTE]
hani jubileydi ? hani forexti ? hani vob haindi ? hani ?? ?
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106047]Bende niye short zamanı diye düşünüyordum.:D[/QUOTE]
bullmarkete ters indikatör diyerek sataşma var........:):):D
-
23 nisanda piyasa tatil mi acaba ?
-
lönk devam...yannız Asti kardeşim a y r ı kılvarda fXci nin ne halt ettiği belli deel.parça pinçik olduk her birimiz bi yere dağıldık :..:
Asti önce ben lönkten kazanayım sonra hep birlikte şörtten kazanalım canım olmaz mı :..:
-
[QUOTE=furkan;106049]hani jubileydi ? hani forexti ? hani vob haindi ? hani ?? ?[/QUOTE]
forex hesabım açıldı patron .. ama vobda kıvama geldi eskisi gibi deil .. o yüzden .. voba devam forexede merhaba aynı zamanda ... :))) :))) :D
-
way canına..dax ın 30-60 ları şık duruyor...negatif ayrışalım plizz..no geyik plizz :)