Kısa periyodda düşüş olurda 15 dk lıkda 36500 ü geçemeyen hareketlerde sat olunur, sistem budur, yani 250 değil 150 olmalıydı:) ... 5 dk lıkdada 36600 olmalı bu rakam:)... saygılar...
Printable View
Kısa periyodda düşüş olurda 15 dk lıkda 36500 ü geçemeyen hareketlerde sat olunur, sistem budur, yani 250 değil 150 olmalıydı:) ... 5 dk lıkdada 36600 olmalı bu rakam:)... saygılar...
sistemler alda, ben satta.. yok yok ben bu sisteme uyma işini asla beceremeyeceğim..:)
Vob 36500 olsun ekrandan kalkarım.Çünkü orada sert satış ile kırılcak aşağı.
[quote=jerfin;106068]sistemler alda, ben satta.. yok yok ben bu sisteme uyma işini asla beceremeyeceğim..:)[/quote]
hah bir benmiyim diyecektim..sisetm son sinyal 36050 al..ama ben kısadayım..eheheheeh
[quote=Astatin;106066]kötü birşey değil kubilay.. 2 nci viyana kuşatmasında ki, bence kuşatma lafı yalnış...saonuçta almışız viyana yı..ama bulgar sınırındaki köprüyü tutan Kubilay adlı komutan saf değiştirip kristiyanlara yol verince, marjin kolu yemişiz...ordaki kubilay mecazından yani..hımm kötü bişiymiş ya kubilay..pardon vazgeçtim[/quote]
Kubilay öğretmen Menemen de sehit edilmişti.Ben memnun kalırım o yüzden o isimden.Bundan sonra ilk nickim KUBİLAY olacak.Bu arada bull market sen yeterki kazan ben terse gelmem.775 üstü longum.
Selam Arkadaşlar,
Sağlık sorunlarım nedeniyle yaklaşık iki haftadır aktif olarak aranızda değilim. Önce [url=http://www.depresyon.biz/default.asp?module=pages&SID=77]bahar depresyonu[/url] ile başlayıp haftasonu gribe çeviren hastalığın tedavisi benim kimyasal maddelerin vücuttan atılmasının üç yılı bulabildiği için ilaç kullanmamamdan dolayı biraz uzun sürüyor. Zaten sağlık karnemde de sadece gözlük reçetesi bulunuyor. Dinlenme, temiz hava artı meyve sebze takviyesi ile idare ediyorum. Uyuşturucu enjekte edilmiş Memati gibiydim. Allahtan elime roketatar tutuşturan olmadı. Aha bitti bitiyor derken grip geldi o da gitmek üzere. O da gitsin geleceğim.
Bu arada yeni konuya geçmişsiniz iki haftadır neler olmuş neler bitmiş okumaya kalksam en az 3 günümü alır. O yüzden bu bölüm boşluk olarak kalacak.
Soran eden olmuş diye haber verdiler. Sorana da merak edene de tek tek teşekkürler.
[QUOTE=Astatin;106066]kötü birşey değil kubilay.. 2 nci viyana kuşatmasında ki, bence kuşatma lafı yalnış...saonuçta almışız viyana yı..ama bulgar sınırındaki köprüyü tutan Kubilay adlı komutan saf değiştirip kristiyanlara yol verince, marjin kolu yemişiz...ordaki kubilay mecazından yani..hımm kötü bişiymiş ya kubilay..pardon vazgeçtim[/QUOTE]
Kötülüğünü değerlendirirken neden saf değiştirdiğine bakar, lafta saf değişmez, olaylar o kadar basit değil tarihte.... sadrazamın Padişah tarafından her kuşatmada tüm harekattaki askerlerine savaş emri vermeden önce ödediği altını vermezse, olacağı budur...orada dönemin sadrazamının bir i...neliği var diye bilinir, kubilay ın altınsız kalan askerlerine söz geçirememesi durumu var yani, daha doğrusu kuşatmada ilerleyemeyen asker kuşatmanın delinmesine sebep olmuştur, güçsüzün yanında olduğunu sanan askeri kışkırtmak yada harekete geçirmek mümkün olmamıştır, asker kuşatmada ilerleme emri gelmedi şeklinde algıladı ve kubilay kuşatmada ilerlemeyerek kuşatmanın delinmesine yolaçtı, burada saf değiştirme olduğu söylenemez...saygılar...
[quote=VOBiX;106072]Selam Arkadaşlar,
Sağlık sorunlarım nedeniyle yaklaşık iki haftadır aktif olarak aranızda değilim. Önce [URL="http://www.depresyon.biz/default.asp?module=pages&SID=77"]bahar depresyonu[/URL] ile başlayıp haftasonu gribe çeviren hastalığın tedavisi benim kimyasal maddelerin vücuttan atılmasının üç yılı bulabildiği için ilaç kullanmamamdan dolayı biraz uzun sürüyor. Zaten sağlık karnemde de sadece gözlük reçetesi bulunuyor. Dinlenme, temiz hava artı meyve sebze takviyesi ile idare ediyorum. Uyuşturucu enjekte edilmiş Memati gibiydim. Allahtan elime roketatar tutuşturan olmadı. Aha bitti bitiyor derken grip geldi o da gitmek üzere. O da gitsin geleceğim.
Bu arada yeni konuya geçmişsiniz iki haftadır neler olmuş neler bitmiş okumaya kalksam en az 3 günümü alır. O yüzden bu bölüm boşluk olarak kalacak.
Soran eden olmuş diye haber verdiler. Sorana da merak edene de tek tek teşekkürler.[/quote]
Her N Kadar tanışmasakta Geçmiş olsun allah şifa versin
[QUOTE=VOBiX;106072]Selam Arkadaşlar,
Sağlık sorunlarım nedeniyle yaklaşık iki haftadır aktif olarak aranızda değilim. Önce [url=http://www.depresyon.biz/default.asp?module=pages&SID=77]bahar depresyonu[/url] ile başlayıp haftasonu gribe çeviren hastalığın tedavisi benim kimyasal maddelerin vücuttan atılmasının üç yılı bulabildiği için ilaç kullanmamamdan dolayı biraz uzun sürüyor. Zaten sağlık karnemde de sadece gözlük reçetesi bulunuyor. Dinlenme, temiz hava artı meyve sebze takviyesi ile idare ediyorum. Uyuşturucu enjekte edilmiş Memati gibiydim. Allahtan elime roketatar tutuşturan olmadı. Aha bitti bitiyor derken grip geldi o da gitmek üzere. O da gitsin geleceğim.
Soran eden olmuş diye haber verdiler. Sorana da merak edene de tek tek teşekkürler.[/QUOTE]
geçmiş olsun acil şifalar...
geçmiş olsun vobix... hoşgeldin aynı zamanda.
teşekürüm bitmiş.....
avans çekebiliyormuyuz acaba......
geçmiş olsun vobix..en kısa zamanda iyileş aramıza katıl..