[quote=mbm;106077]teşekürüm bitmiş.....
avans çekebiliyormuyuz acaba......[/quote]
köy sandgına yardım yapmadn olmuyomuş:)
Printable View
[quote=mbm;106077]teşekürüm bitmiş.....
avans çekebiliyormuyuz acaba......[/quote]
köy sandgına yardım yapmadn olmuyomuş:)
Acil sifalar vobix.
vobix geçmiş ossun,
baya psikopatlaşma var bende niyeki diyordum bende kendi kendime heralde depreşme var:D
[QUOTE=Astatin;106065]bildiğim kadarıyla ve şimdilik:D:D 250 puan aşağı yaparsa sende burda olursun :)[/QUOTE]
Ben de kisayim, ama Haziran vadede:)
Vobix gecmis olsun... Acil sifalar
Son 700 bu.
[quote=thracian;106094]Ben de kisayim, ama Haziran vadede:)[/quote]
o sayılmaz..cephe gerisi görev o...
[quote=selçuklu;106086]bu üçgen yukarı kırıldı ...[/quote]
Güzel Çalışma. Ancak üçgen oluşması için üçgenin her bir ayağı 3 parçaya bölünmeli. Grafiğinizde bugün görülen en yüksek fiyattan aşağı düşüş 3 dalgalı, ancak sonraki yükseliş 3 dalgalı değil. Bu yüzden üçgenin bir tam dalgası olamaz, olsa olsa bir tam dalganın ilk parçası olur. Bir grafik ilave edeyim birazdan.
[quote=sazan;106098]Güzel Çalışma. Ancak üçgen oluşması için üçgenin her bir ayağı 3 parçaya bölünmeli. Grafiğinizde bugün görülen en yüksek fiyattan aşağı düşüş 3 dalgalı, ancak sonraki yükseliş 3 dalgalı değil. Bu yüzden üçgenin bir tam dalgası olamaz, olsa olsa bir tam dalganın ilk parçası olur. Bir grafik ilave edeyim birazdan.[/quote]
seçuklu şşş.. neiş patron..senin için sayı saymayı bilmiyo diyolar:..::..::..: yada üçgen saymayı:cool:
VOB 5 Dk'lık.
Eğer bir üçgen gelişiyorsa, dogru sayım bu olmalı. () içindekiler üçgenin 5 dalgasından her biri, (e) ile üçgen biter. parantezsiz a-b-c'ler ise, üçgenin her bir dalgasının 3'e bölünmesini gösteriyor. Bu noktadan sonra trendline kırılışı ile pozisyon alma en fazla 1 tuzak (kandırılma) olasılığı bırakır.
[URL="http://img4.imageshack.us/my.php?image=vob5.png"][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6431/vob5.png[/IMG][/URL]
dün vob da işlem hacmi rekoru kırılmış yada egale edilmiş neyse artık
bi nevi tarihi bi gün
Sekilde de görüldüğü gibi 675longg.