[quote=Astatin;106099]seçuklu şşş.. neiş patron..senin için sayı saymayı bilmiyo diyolar:..::..::..: yada üçgen saymayı:cool:[/quote]
Vaaaay, provokasyon haa.!! .dng
Printable View
[quote=Astatin;106099]seçuklu şşş.. neiş patron..senin için sayı saymayı bilmiyo diyolar:..::..::..: yada üçgen saymayı:cool:[/quote]
Vaaaay, provokasyon haa.!! .dng
[quote=7410;106101]dün vob da işlem hacmi rekoru kırılmış yada egale edilmiş neyse artık
bi nevi tarihi bi gün[/quote]
yani şöyle düşün...PY yi bir kenara bırak (var yada yok ayrı konu..)..Gökhan ve MBM gibi 5 tane garanti müşterim olsa, ben aracı kurum açarım beaahh :)..konuyla ilgisine gelince, ..............yok:..::..::..:
[quote=sazan;106103]Vaaaay, provokasyon haa.!! .dng[/quote]
:)yok... pro-vacation:..::..:
36650 kısa...... bugun kısmette kısa yapmakda varmış.....
[quote=Astatin;106104]yani şöyle düşün...PY yi bir kenara bırak (var yada yok ayrı konu..)..Gökhan ve MBM gibi 5 tane garanti müşterim olsa, ben aracı kurum açarım beaahh :)..konuyla ilgisine gelince, ..............yok:..::..::..:[/quote]
abi sen sistemi sistemli uygulasan aracı kurum acmaya gerek duymazsın:D:D:D
sonra gökhan ekran istiycek komisyonlarda indirim istiycek:..::..: kavga edersiniz olmaz bu iş anlıycaan
long devam ölümüne daş daş gibi buralar daş ihihhii:D:D:D
36625 tekrar uzun
alım geliyor sanki..
VADELI ISLEM VE OPSIYON BORSASI`NDA (VOB) 21
NISAN SALI GUNU, TUM ZAMANLARIN GUNLUK TOPLAM ISLEM HACMI REKORU KIRILDI.
VOB`DAN YAPILAN ACIKLAMAYA GORE, GUNLUK ISLEM HACMINDE 1 MILYAR 739
MILYON 145 BIN 908 LIRAYA ULASAN BORSA, 29 SUBAT 2008 TARIHINDEKI ESKI REKORUNU
GERIDE BIRAKTI. BORSADA DUN, 559 BIN 623 ADET SOZLESMEYLE ISLEM ADEDINDE DE REKOR
KIRILDI.
Matriks
7oo üstü ralli 500 altı şelale.Vade sonu showu.
[quote=traderx;106108]long devam ölümüne ihihhii:D:D:D[/quote]
bende dolar longlara öyle bi yapıştım ki cumadan beri..sıkılmaya başladım..ama napıyım sistem öyle emrediyo...
sistemin kölesi olmuşum:D:D
Wsj: Stres testı sonucları abd bankalarına cuma gunu bıldırılecek kamuya acıklama daha sonra yapılacak
wsj: Stres testı sonucları abd bankalarına cuma gunu bıldırılecek kamuya acıklama daha sonra yapılacak
-matrıks-