-
[QUOTE=Astatin;106099]seçuklu şşş.. neiş patron..senin için sayı saymayı bilmiyo diyolar:..::..::..: yada üçgen saymayı:cool:[/QUOTE]
yanlış demediki .. güzel saymışın dedi :):) .. ama üçgenin ayaklarında bi tuhaflık var ..oda benden kaynaklı değil .. sen işlem yaptın oralarda bozdun üçgenin ayaklarını .. hhahahahhahahha :D :D :D :D
-
-
feyk attılar.. yemedik bizde... 50 puanda ekstra yaptık.. 36650 kısa 36625 uzun.....
ralli..ralli.......
-
ahanda kırıldı üçgen .. üçgen falan kalmadı artık .. hahahahha
-
Ooooo stres testinden geçemeyenler, yani kapanacak olan bankalar belli olacak demektir, o zamana kadar yukarı hareketi yapıp bitirmeleri lazım gelir, şimdi uzundayım:) saygılar....
-
-
ben stres testi sonuclrının olmsuz cıkcgını sanmıyorum..hatta olumusz olsa acıklanmz gıbı bı dusuncem var..ama bakalım gorcez..
-
Arkadaslar ben ekleri göremiyorum. (e) noktasi neresi?
Yukariya kirdik mi simdi?
[QUOTE=sazan;106100]VOB 5 Dk'lık.
Eğer bir üçgen gelişiyorsa, dogru sayım bu olmalı. () içindekiler üçgenin 5 dalgasından her biri, (e) ile üçgen biter. parantezsiz a-b-c'ler ise, üçgenin her bir dalgasının 3'e bölünmesini gösteriyor. Bu noktadan sonra trendline kırılışı ile pozisyon alma en fazla 1 tuzak (kandırılma) olasılığı bırakır.
[URL="http://img4.imageshack.us/my.php?image=vob5.png"][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6431/vob5.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
-
[QUOTE=marakes;106121]ben stres testi sonuclrının olmsuz cıkcgını sanmıyorum..hatta olumusz olsa acıklanmz gıbı bı dusuncem var..ama bakalım gorcez..[/QUOTE]
4 yanlış bir doğruyu götürmemiş hatta 4 doğru bir yanlışı götürmüşse olabilir..dng
-
[QUOTE=traderx;106108]long devam ölümüne daş daş gibi buralar daş ihihhii:D:D:D[/QUOTE]
daş daş mübarek yalnız şunu söyleyim şu andan itibaren 500 altına dönerse bütün boğaları satmaktan çekinmem:D
durmak yok yola devam, 37200 hedef:D
-
yarın borsanın kapalı olması cok kotu bence..esas hareketın başlıyacagı gun olarak goruyodum yarını..o yuzden bu gecekı pozisyonlar cok onemli...