ahaad kolbastı
Printable View
ahaad kolbastı
benim de aklıma güvercin oynatırlar türküsü geliyo :)
bana kalırsa 36200 e kadar sarksa dahi artık sağlamladı, bunlar bi yukarı hareket düşünüyo iyice belli oldu, tatil sonrasına artık, bugün ortalığı bulandırmıyolar sanırım, şimdi yukarı yapsalar kısada kimse kalmayacak, aşağıya yapsalar uzunda kimse kalmayacak, maksat akşama pozda sokmayı başarmak, o0ndan sonrası çantada keklik, tercihinizi yapın diyolar:) saygılar...
foruma 3 mesaj yazdm her bktgmd rakam degısktı 800 675 tekrar 775
[QUOTE=thracian;106122]Arkadaslar ben ekleri göremiyorum. (e) noktasi neresi?
Yukariya kirdik mi simdi?[/QUOTE]
üçgen falan kalmadı artık .. kırıldı yukarı ..
sistem al da..ama pozisyon(tüm uzunları) kapattım..flatim..[B]saatliklerde OBO oluşuyor[/B].sağ omuz oluşuyor....tepelerde oluşur..ve inandığım tek formasyondur...
[QUOTE=bull market;106119]Ooooo stres testinden geçemeyenler, yani kapanacak olan bankalar belli olacak demektir, o zamana kadar yukarı hareketi yapıp bitirmeleri lazım gelir, şimdi uzundayım:) saygılar....[/QUOTE]
yaa bullmarket.. bu sefer beraber kazanalım seninle..
uzuna devam.....
[quote=thracian;106122]Arkadaslar ben ekleri göremiyorum. (e) noktasi neresi?
Yukariya kirdik mi simdi?[/quote]
Evet aşağı kırar gibi yaptılar, ama kapanışı alt trendline'da olan bir bar izledikten sonra yukarı kırdık. Tuzak mı izleyip göreceğiz. Tuzak ise, yani alttaki yükselen kırılırsa, aggressive short yaparım. Şu anda long'dayım.
[QUOTE=mbm;106134]yaa bullmarket.. bu sefer beraber kazanalım seninle..
uzuna devam.....[/QUOTE]
Kazanalımda ben şimdi full değilim azalttım kapattım çoğunu, biraz uzunla gitsek yeter, akşama pozda kalıcammı bakalım, saygılar...
olumsuzlaşmaya başladı nedenmi,
göstergeler acaip tepe yapıyor ama fiyatlarda göstergelerdeki performansın yarısı anca var.
yinede 5 lik sat verinceye kadar uzuuun:)
Bunlarda hertürlü oyun var, saatliğe bakın, üst bolingere değmeye yaklaştı, normalde değdirmeleri lazım, ama değmezse ne olacak? değmeden piyasa kapanırsa ya? saygılar...
[QUOTE=abka;106133]sistem al da..ama pozisyon(tüm uzunları) kapattım..flatim..[B]saatliklerde OBO oluşuyor[/B].sağ omuz oluşuyor....tepelerde oluşur..ve inandığım tek formasyondur...[/QUOTE]
geceye ya kısa(sistem sat derse),ya flat...bol uyumsuzlukta varken,bakalım nereye kadar gidecek..