[QUOTE=bull market;106136]Kazanalımda ben şimdi full değilim azalttım kapattım çoğunu, biraz uzunla gitsek yeter, akşama pozda kalıcammı bakalım, saygılar...[/QUOTE]
saglık olsun..... ben uzuna devam.....
sonuna kadar...
Printable View
[QUOTE=bull market;106136]Kazanalımda ben şimdi full değilim azalttım kapattım çoğunu, biraz uzunla gitsek yeter, akşama pozda kalıcammı bakalım, saygılar...[/QUOTE]
saglık olsun..... ben uzuna devam.....
sonuna kadar...
Full short 850.
15:00 de konuşacak olan coni nin tam olarak ne dediğini buraya yazacak bir arkadaş varmı şu anda forumda?
Dünki grafiğin güncel hali ve yeni halkalar.
Vob 36700 seviyesinin üzerinde seyredebilirse, mavi halkanın dirençlerini test etmeye çalışır.
37000 seviyesi aşılabilirse hızlı yükseliş yaşama ihtimalimiz kuvvetli. Eğer aşamazsak kısa vadecilerin satış baskısıyla karşılaşabiliriz.
[IMG]http://www.resimage.net/images/anfpkhlwxcmwj2f43u0d.png[/IMG]
saat 16.00da konusmayacakmıydı?yanlısmıyım?
yine teşekkurum bitmiş..paylaşımcı arkadslar kusura bkmasın..
Bakanlık: Sımsek baskanlıgındakı heyet, ımf ıle yurutulmekte olan program gorusmelerını washıngton'da surdurecek
-matrıks-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106141]Full short 850.[/QUOTE]
dikkatli ol kündeye gelme,
ya tamda zamanında gönderdiler haberi sağolsunlar hızır gibi:D
BAKANLIK: SIMSEK BASKANLIGINDAKI HEYET, IMF ILE YURUTULMEKTE OLAN PROGRAM GORUSMELERINI WASHINGTON'DA SURDURECEK
BAKANLIK: SIMSEK BASKANLIGINDAKI HEYET, IMF ILE YURUTULMEKTE OLAN PROGRAM GORUSMELERINI WASHINGTON'DA SURDURECEK
-MATRIKS-
[quote=traderx;106147]dikkatli ol kündeye gelme,
ya tamda zamanında gönderdiler haberi sağolsunlar hızır gibi:D
-MATRIKS-[/quote]
Bu bünye çok künde gördü.Full short devam.
sabahki tepe 875 2. tepe görevi üstlenecek gibi bir görünüyor yada öyle izlenim yaratıyorlar, garan 3,10 kalkarsa 875i de uçururlar heralde.
Hah, IMF haberleride gelmeye başladı, şimdi Washington daki heyet görüşürken bir yetkilinin ağzıda burada boş boş durmaz heralde, gündüz bir yetkili, gecede şimşek çakar, işte sana borsa bir bakmışın ters amuda kalkar, bir bakmışın yan yatar:..::..::..::..:
Böyle kitlerler malı adama 850short devam.