SON DAKİKA Fed´in AIG´e kredi sağlayacağı haberi AIG hisselerinin artıya geçmesini sağladı. AIG açılışta % 74 gerilemişti....
Printable View
SON DAKİKA Fed´in AIG´e kredi sağlayacağı haberi AIG hisselerinin artıya geçmesini sağladı. AIG açılışta % 74 gerilemişti....
[QUOTE=jelibon;34707]Sevgili Mbm o kadar iyi biliyorki geçemeyeceği yeri.
yarın.[/QUOTE]
saat 22,30 da ek kuvvet göndereceğim....
11100 ü parçalasınlar diye.....
ama dow bu..dansöz dow... tutar eksi bile kapatır...:D
yarım saat daha dayanırmı acaba .saygılar
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/7195/13ri7.jpg[/IMG][/URL]
gerileyerek güç kazanıyor. kapanış 11145 diyorum.
kapanış 11010-11020 arası.
AIG -25% oldu tekrar. Acaba altın vuruş mu yaptılar yukarı çekip Fannie Freddie gibi? Yarın öğreniriz.
yanlız aig %10 ekside dowu etkilyor, sp daha iyi.
[QUOTE=sentinus;34715]AIG -25% oldu tekrar. Acaba altın vuruş mu yaptılar yukarı çekip Fannie Freddie gibi? Yarın öğreniriz.[/QUOTE]
-%7.8.
sende yanlış gözüküyor.
[QUOTE=jelibon;34714]kapanış 11010-11020 arası.[/QUOTE]
11111 de benim tahminim:D
lehman hikayeydi yani ayağınızı denk alın dersi.
Amma aig yi yiyorsa kurtarmasınlar.
[QUOTE=jelibon;34717]-%7.8.
sende yanlış gözüküyor.[/QUOTE]
Yanlış değil real timea bakıyorum yahoo financedan. Şu an -14,29%.
[QUOTE=sentinus;34720]Yanlış değil real timea bakıyorum yahoo financedan. Şu an -14,29%.[/QUOTE]
tamam şimdi, bende ordan bakıyorum, ama demin farklıydı. simdi 22 eksi.
[QUOTE=jelibon;34721]tamam şimdi, bende ordan bakıyorum, ama demin farklıydı. simdi 22 eksi.[/QUOTE]
Böyle volatil piyasa görmedim uzun zamandır. DOW ve futurelar aşağı yukarı 10-15 puan birden oynuyor . AIGde öyle. VARYO tahtasından beter oldular. Bizim burası daha istikrarlı valla.
[QUOTE=sentinus;34720]Yanlış değil real timea bakıyorum yahoo financedan. Şu an -14,29%.[/QUOTE]
benimki 15 dakka geridenmiş yahu, yokmu bunun tam zamanlısı.
[QUOTE=jelibon;34723]benimki 15 dakka geridenmiş yahu, yokmu bunun tam zamanlısı.[/QUOTE]
Yahoo financeda hissenin kısaltmasını tıklayıp ayrıntısına gelirseniz orada üsstte real time görünüyor.
[QUOTE=sentinus;34724]Yahoo financeda hissenin kısaltmasını tıklayıp ayrıntısına gelirseniz orada üsstte real time görünüyor.[/QUOTE]
ok. saol.
Bu FED de üçkağıtçı oldu çıktı. Önce piyasaya bırakacam diyor sonra kıvırıp borç vermeyi düşüneceğiz diyor nasıl iştir anlamadım. Şimdi buna güvenip shortu kapat sabah zararına sonra gerisin geri aşağı inmesini seyret akşama da...
SON DAKİKA Dow Jones AIG´in kurtarılacağı beklentisiyle % 1,30 yükselerek 11,059 puandan kapandı. Endeks açılışta 10,742 puana gerilemişti.
JP Morgan, Lehman´a 138 milyar dolar kredi verdiğini açıkladı. İlk ödeme pazartesi günü iflas başvurusu öncesinde 87 milyar dolar olarak yapıldı. İkinci ödeme 51 milyar dolar olarak bugün aktarıldı.
New York Fed, 87 milyar dolar krediyi kapattı. JP Morgan 51 milyar doları alıp almadığını açıklamadı. Lehman krediyi müşterileri hesapları ve taahhütlerinde sorun yaşamamak için aldığını ve varlıklarıyla garanti ettiğini açıkladı.
Morgan Stanley hisseleri seans içinde % 28 geriledikten sonra % 10 düşüşle kapandı. Bilanço açıklamasını öne çekerek kapanışın hemen ardından duyuran ve beklentilerden daha iyi kar eden Morgan Stanley´in hisseleri hemen % 12 yükseldi...
bu futuresın hali ne böyle ? habermi var ne oluyor yine
Ne oldu fdow dağıldı! Gene kan gölü ortalık!
bu future ne ayak şimdi 10930 larda, bulmuşlar yolunu Amerika yatay dünya göçsün.
aig %22 aşağıda after hoursta.
24 saat açık future ile dünyayı yönetiyor şsz ler. sanki petrol istasyonu gibi.
Tekmil çökecek herhalde...:D
-%40 oldu şu an AIG sayaç tıkır tıkır atıyor habire.
AIG late-traded shares deepen losses; down 52% - MarketWatch
ısrarla AIG nin kellesini istiyolar..
-120 puan oldu fdow şaka gibi..
Bir hikaye okudum belki bu forumda belki başka yerde...Ölmeden hemen önce insan kendini kısa bir süre çok iyi hissedermiş sonrası malum...Fannie Freddie de cent fiyatına inmeden kendilerini çok iyi hissetmişlerdi bir kaç gün...AIG de öyle olabilir...Bugün altın vuruşu yapan kimlerse iyi manipüle ettiler volatil piyasayı...
AIG gidiyor herhalde..
-%60 oldu
bloombergde filan haberde yok..
abd hisselerinde tavan taban olayı yokmu yaa. %60 düşüş olurmu bir senette?
bizde olsa en fazla çift taban yapsa %20 düşer
Breeehhhhhh Neler Oluyor Yahuuuu?
meydanı boş buldular vuruolar iice..
Aıg çarşamba sabahına kadar süre verilmiş fed tarafından, çözüm bulundu bulundu deniyor, süre çarşamba sabahı ama hangi çarşamba onu çözemedim, eğer şu dakikalarda içine girdiğimiz çarşambaysa o yüzden değer kaybediyor olabilir, artık ABD de çarşamba sabahı olana kadar dünyayı sallarlar, töbee töbeee, şeytanın aklına gelmez yaptıkları, tabiii dow u basamadılar yemedi, kapanınca çevir dümeni, yazıklar olsun.
el mi koyacak acaba ondan hissedarlar satıyor olabilir.
Amma 11100 üzeri şööle 11150 kapansaydıda çevirseydiler dümeni, paraya susamışlar, rusyayı onu bunu bizi satıyolar, yarın avrupası asyası hepsini satarlar bu gidişle, yani yinede erken konuşmiimde görüntü buna benziyor, asya düştükten sonra kalkıp tam avrupa aılırken tutar aıg kurtuldu derler, yapar bunlar, uzakdoğu tokat yemedi ya, onlarada tokadı çakacaklar bence, şimdi gidip uzakdoğu sabaha kapanırken nikkei den hisse almalı :) saygılar.
el koyma işlemine vergi verenler sıcak bakmıo deniodu..faiz indiriminede gitmediğini düşünürsek gözden çıkartmış olabilirler.
cumhuriyetçiler bundan sonra bilmem nerelerini yırtsalar alamazlar bu seçimi..tabi bizim burdan gördüğümüz bu..işin birde abd'nin dünya üzerinde ki güvenlik olgusu ve jandarmalığa devam etme sevdası var..
[QUOTE=lwarrior;34745]el koyma işlemine vergi verenler sıcak bakmıo deniodu..faiz indiriminede gitmediğini düşünürsek gözden çıkartmış olabilirler.[/QUOTE]
burda bir fark var.
lehman aracı kurum.
fennie fredie ve bu aig ayrı.
bunlarda uluslararası risk var.
gözden çıkaramazlar, altından kalkamazlar.
Bu AIG Faanie ve Freddieden daha gıcık olmaya başladı. Yarını kazasız atlatırsam bu AIG meselesi bitene kadar gece pozisyon almamayı düşünüyorum. Yine çay sigara gap olayına döndü iş...
[quote=jelibon;34747]burda bir fark var.
lehman aracı kurum.
fennie fredie ve bu aig ayrı.
bunlarda uluslararası risk ve var.
gözden çıkaramazlar, altından kalkamazlar.[/quote]
kesinlikle öle ama artık olmaz olmaz demiorum bu son yaşananlardan sonra :)
yarın biri çıkıp bofa battı dese ona bile tepki vermicez nerdeyse o dreceye geldik :)
wsj de ki habere göre fed olaya el atıp bi şekilde kurtaracak gibi ama bakalım..