FREDDIE MAC'IN CFO VEKILI DAVID KELLERMANN EVINDE OLU BULUNDU, INTIHAR ETTIGI SANILIYOR
-MATRIKS-
acaba 900 den long yapan bumuydu :)
Printable View
FREDDIE MAC'IN CFO VEKILI DAVID KELLERMANN EVINDE OLU BULUNDU, INTIHAR ETTIGI SANILIYOR
-MATRIKS-
acaba 900 den long yapan bumuydu :)
garantiyi dağıttılar 3.02 önemli olan geceye nasıl gireceğiz. açılan pozlara ve makasa bakmak gerekirse kısa sistemde kısa derse geceye kısa.
:) :) yaww ula ne diskinç gün oldu beaahh..stresli kolbastılı..neyse..35xxx flan kapatsında, iki gün DJ e bilem bakmıyalım rehat rehat... 60 dklk OBO :)
[quote=unlimitted;106186]tahmin ediyorum ki dolar 7410'u uyuz etmiştir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
:D:D
dolarlar duruyo hala dokunmadım da
şunu anlmadım imf haberi gelince doların artışını anlamadım..imf anlaşmasıyla dolar gelicek.o zaman fiyatı düşecek..düz mantık bu..
ama haber gelir gelmez fiyatı artıyo...
acaba diyorum..herkes dolar alıyo da anlaşma olmazsa pahalanır bizde kar ederiz mantığımı var diyorum...
ama kıllandım iyice kapanıştan önce poz kapatabilirim..yada en iyisi azaltıyım
[quote=traderx;106190]garantiyi dağıttılar 3.02 önemli olan geceye nasıl gireceğiz. açılan pozlara ve makasa bakmak gerekirse kısa sistemde kısa derse geceye kısa.[/quote]
dostum ben 1 salise sonrasını göremiyorum tee cuma sabahının riskini almak büyük cesarettir. imf si var, dowu var, bilançosu var.
[quote=selçuklu;106188]sürekli değiştiryorum pozu .. en son uzun .. vay anasını güya uzlaşacaktık 30 poz değişti ondan sonra .. hahahha ::D :D :D[/quote]
çok uzlaşmaz bi adamsın patron :..::..::..:
Jerfin beni shortla şereflendirdin.Kardeş olduk.Bak 36900 e çıkınca nasıl sattım ama boğa kardeşlerimi.Sende hadi şimdi çaktırma epey korkmuşsundur.üüü:D:D:D
Bakın işte canlı örnek..
Burdan stop yakın diye LONG alsam kesin cort diycek :D ondan almıyorum
izleyelim görelim.
Kesin CORT LUYCAK BURDAN
[IMG]http://i40.tinypic.com/29ar69v.png[/IMG]
Yine yukarı tepecek görünüyor:) kılçık vob
[QUOTE=Astatin;106194]çok uzlaşmaz bi adamsın patron :..::..::..:[/QUOTE]
dedim ya her vade sonu uzlaşmaya niyetleniyorum bi şeklide olmuyor demekki ben hiç uzlaşamayacağım ..
450 long 475short devam.
[QUOTE=mozkan;106193]dostum ben 1 salise sonrasını göremiyorum tee cuma sabahının riskini almak büyük cesarettir. imf si var, dowu var, bilançosu var.[/QUOTE]
risk olmadan para olmuyor:D:D