DAX a gel bostana gel, VOB a gel destana gel...eheheh..herkes nerde yaw..bende gideyim bari..ü[url]www..forum[/url] ıssız
Printable View
DAX a gel bostana gel, VOB a gel destana gel...eheheh..herkes nerde yaw..bende gideyim bari..ü[url]www..forum[/url] ıssız
[quote=boz ayı;300333]günaydın gençler...bereketli olsun..[/quote]
seni görmek güzel boz hocam sefelar getirdin
[quote=Astatin;300319]Günaydın ve bol kazançlar..memügeyt bu ne üühühühühühü... ziesten hala long..long devam..üwww[/quote]
geldim patron üwwww numero bunlar patron :) enSYNC üwwww
ŞU AN İÇİN HEDEF 90.875 BURAsı BUGÜN GÖRÜLMELİ. SONRASI 91.350.
tüm dirençler geçilmedimi arkadaş ? ee daha ne o zaman :D daha yeni başlamiyimi bu üwww
[quote=seagate;300340]geldim patron üwwww numero bunlar patron :) enSYNC üwwww[/quote]
numara mumara patron... karları sahte parayla ödemiyolarya sonuçta..ahahaha...taze longların ilk partisini burdan kavırma yaptım...175 den...500 puan sabah sabah bereket ersin...2/5 longla devam
Garantide 8.85 de 1.2 milyon lot var üst tarafı boş akkız zaten bomboş. Ama altlarda alış kademeleri dolu pasife yatmışlar düşsede alsak diyenler var sanırım.
[quote=Astatin;300327]gıdı gıdı gıdı gıdı.lelele.leleleyataydan çıktığında bize de haber ver kayaboss[/quote]
Asti yataya dediysem 15 likte yatay ::: önceleri demiştim yataydan kastım 15 lik diye hatırlarsan
apsd ekim 1900
apsd aralık 810 her ikiside artı
astatin abi euro dolar tl zirveler geçilmedimi abi üwww üwwww yeni bi dünya başlamadımı abi üwwww
200 dende bir parti kavırma yaptım...kaldı 1/5
kavırma yapiyi yaaa :D dow göçmüş pala bıçakları bileyidir üwwww italyadan özel almış bıcakları üwwww