[QUOTE=V.O.B;324255]Gideceği yer burası akşama kalmaz çakarlar.[/QUOTE]
vob patron nerelerdesin abim .. iyisindir işallah .... sağlam öngörü ... teprik ederim. .
Printable View
[QUOTE=V.O.B;324255]Gideceği yer burası akşama kalmaz çakarlar.[/QUOTE]
vob patron nerelerdesin abim .. iyisindir işallah .... sağlam öngörü ... teprik ederim. .
[QUOTE=Astatin;324273]kayatronun 5 dklıkdaki NUNU ları çalışı yine[/QUOTE]
wave d ..... ::::::
Kendi kendimizi ladesledik be bile bile NK onay vermediği halde sabah longladım ve.dng.dng.dng
[quote=a.kaya;324280]Kendi kendimizi ladesledik be bile bile NK onay vermediği halde sabah longladım ve.dng.dng.dng[/quote]
kaya ,:cool::o:o
sen NK ne önem verirsin halbuki...::::o
[quote=a.kaya;324280]Kendi kendimizi ladesledik be bile bile NK onay vermediği halde sabah longladım ve.dng.dng.dng[/quote]
Kayatron-System Sad Love Dialogs- Part 55478:D
[quote=saraylı;324287]kaya ,:cool::o:o
sen NK ne önem verirsin halbuki...::::o[/quote]
Patron, dünya üstüne gelse kayatron yüreğinin sesini dinlemekten vazgeçmez.. Bu nedenledir ki, iyi bir eş ve iyi bir baba olduğunu düşünüyorum hayatta:D
Kızına disiplin vermek açısından kızması gerektiği durumlarda, kızmaya içi elvermeyen ve "aman boşver bu kere kızmayayım" diyen ve aslında kızına hiç kızamayan babalar vardır ya..işte kaya öyle bir babadır eminim..:D
histemic trader - good father paradoxu
[quote=selçuklu;324274]vob patron nerelerdesin abim .. iyisindir işallah .... sağlam öngörü ... teprik ederim. .[/quote]
Sağol Selçuklu iş buluyoruz çalışıyoruz,bazen kriz devam ediyor diye çıkarıyorlar burada voba takılıyorum.İş arıyorum gene bulursam çalışacağım.
[QUOTE=V.O.B;324292]Sağol Selçuklu iş buluyoruz çalışıyoruz,bazen kriz devam ediyor diye çıkarıyorlar burada voba takılıyorum.İş arıyorum gene bulursam çalışacağım.[/QUOTE]
hayırlısı .. inşallah iyi bi iş bulursun .... :o
kısa orta vade macd hala sattadır.....
[quote=SU-TE;324294]kısa orta vade macd hala sattadır.....[/quote]
Kac dklık olarak bakıyorsunuz buna bide grf atsanız
Astiust sana bi şey soracam müsaitsen pm ye attım :)
[quote=a.kaya;324296]Astiust sana bi şey soracam müsaitsen pm ye attım :)[/quote]
kaya üstad,
müsaitsen baan attığın soruya cevap vereceğim...pm ne attım.kom:..:
bu mesaj 2 dakşka içind kendini silecektir..kirletme dopiği kaya böyle mesajlarla..süwwww
[quote=adalı54;324295]Kac dklık olarak bakıyorsunuz buna bide grf atsanız[/quote]
usta graf atmıcam diye sözüm var. istemediğimden değil ama başımıza iş açmayalım diye... çünkü buraları sürekli okuyolar son derece tehlikeli... hatta analiz yorum bile tehlikeli.. ben biraz korkak yahudi takılmayı seven bi tipim
özel tüzel olabilir...
[quote=SU-TE;324299]özel tüzel olabilir...[/quote]
Özelden de bekleriz efendim Bol Kazanclar
[quote=SU-TE;324298]usta graf atmıcam diye sözüm var. istemediğimden değil ama başımıza iş açmayalım diye... çünkü buraları sürekli okuyolar son derece tehlikeli... hatta analiz yorum bile tehlikeli.. ben biraz korkak yahudi takılmayı seven bi tipim[/quote]
evet ,;)
buraları sürekli okuyorum ben ...:..::::
çok tehlikeli ,çookk.....kom
[quote=selçuklu;324293]hayırlısı .. inşallah iyi bi iş bulursun .... :o[/quote]
[URL="http://img233.imageshack.us/i/screenhunter1.gif/]"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/9162/screenhunter1.gif[/IMG][/URL]
Tazminatlarla az bir kontratla sabahtan bu kadar alabildim.Bazen diyorum koca ay çalışıyorum 800 Tl veriyorlar,acaba buraya devamlı takılsammı.
is........................84.375
:::
[quote=saraylı;324307]is........................84.375
:::[/quote]
is......................84.300
Yanılmıyorsam buradan tekrar yukarı yapacaklar.
garan 7,60 altında 3 gün kapanışta düşüş trendine girebilir
[quote=V.O.B;324338]Yanılmıyorsam buradan tekrar yukarı yapacaklar.[/quote]
Tabii... Tabii... yaparlar mı yaparlar....:D
illede sistem........
dışarıya bakarak long açanları bitiriyorlar galiba bu nebiçim piyasa oldu artık
vob yokken böyle değildi dax +1,50 olacak döviz böyle düşecek de biz yükselmeyeceğiz öylemi :::
is........................83.900
[quote=a.kaya;324361]dışarıya bakarak long açanları bitiriyorlar galiba bu nebiçim piyasa oldu artık
vob yokken böyle değildi dax +1,50 olacak döviz böyle düşecek de biz yükselmeyeceğiz öylemi :::[/quote]
Bizim borsamiz daha ongerili ,Bugun borsamiz dusuyorsa Yarin Dax duser:::
[quote=Astatin;324289]Patron, dünya üstüne gelse kayatron yüreğinin sesini dinlemekten vazgeçmez.. Bu nedenledir ki, iyi bir eş ve iyi bir baba olduğunu düşünüyorum hayatta:D
Kızına disiplin vermek açısından kızması gerektiği durumlarda, kızmaya içi elvermeyen ve "aman boşver bu kere kızmayayım" diyen ve aslında kızına hiç kızamayan babalar vardır ya..işte kaya öyle bir babadır eminim..:D
histemic trader - good father paradoxu[/quote]
:..::..::..:
[quote=SU-TE;324347]Tabii... Tabii... yaparlar mı yaparlar....:D[/quote]
Sn.SU-TE ben dediysem yapacaklardır iyi takip edin bugün olmasada yarın göreceksiniz.
Pek öyle boş konuşan birisi değilimdir,o aşağı vermeler numaradan mal toplamak için.
abi valla ben bilmem bu işleri.. sisteme havale ettim o bakıyo... o ne derse o...
onun sevdiğim tarafı "sen kafanı yorma" diyo, ben de yormuyorum. bi bildiği vardır.:D:D:D
[quote=SU-TE;324389]abi valla ben bilmem bu işleri.. sisteme havale ettim o bakıyo... o ne derse o...
onun sevdiğim tarafı "sen kafanı yorma" diyo, ben de yormuyorum. bi bildiği vardır.:D:D:D[/quote]
Sistem kullanmam kafamı hiç yormam dediğim yerden yukarı yapmazsa birdaha yazmam,nereden döneceğinide söylerim istersen.
is......................84.025
[quote=saraylı;324395]is......................84.025[/quote]
is......................84.200
Hocam brs satta mı?
[quote=Astatin;324289]Patron, dünya üstüne gelse kayatron yüreğinin sesini dinlemekten vazgeçmez.. Bu nedenledir ki, iyi bir eş ve iyi bir baba olduğunu düşünüyorum hayatta:D
histemic trader - good father paradoxu[/quote]
.brv.brv.brv iyi tahmin brawooo tebrik ediyorum :..::..::..: olurda bu kadar olur ya Asti senle tanışıyormuyuz yoksa :rolleyes: sanki beni tanıyormuşun gibi bi hi oluştu bende :)))
SARAYLI HOCAM bRS DE DURUM NASIL
[quote=aerdogan11;324401]Hocam brs satta mı?[/quote]
evt..
iyi akşamlar...:)
[SIZE=3][B][I][U][COLOR=#0000ff]Trend Analizi:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][I]BRS...........84.200...........:dü:[/I][/B][/SIZE]
[SIZE=3][I][COLOR=blue][B][U]Kapanış,Yüksek ,Düşük:[/U][/B][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][B]K.........83.875[/B][/I]
[I][B]Y.........84.450[/B][/I]
[I][B]D.........83.100[/B][/I]
[B][I][SIZE=3][COLOR=blue][U]Kırılma Noktaları :[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B]84.075..................:yü:[/B][/I]
[I][B]83.625...................:dü:[/B][/I]
[I][COLOR=blue][B][I][SIZE=3][U]Pivot ,Destek ve Dirençler:[/U][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/I]
[I][B]4.Direnç : 87.850[/B][/I]
[I][B]3.Direnç : 86.500[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 85.150[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 84.500[/B][/I]
[I][B]Pivot : 83.800[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 83.150[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 82.450[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 81.100[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 79.750[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:84.425[/B][/I]
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
Saraylı hocam 20 dk dır geçmiş yazılırınızı okuyorum bulmadım bi türlü NK hakkında yazdığınız 5-6 şıklı NK çalışma şekli yazmıştınız sizden rica etsem yazabilirmisiniz.Ben şu şekilde çalışmayı uygun görüyorum.
1-NK pozitif ise (Ema ların kesişmesi ile desteklenmeli) pozisyon aç.
2-NK negatif ise (Ema ların ters kesişmesi ile)sistem sinyalinin tersi pozisyon aç.(Ters sinyal gelmese bile)
3-NK pozitif Ema larda pozitif ise sinyal Al da iken SAT, SAT da iken AL gelirse tereddütsüz sinyal yönünde pozisyon aç.
4-NK negatif Ema larda negatif iken gelen sinyalleri hiç bir şekilde uygulama.
anlatabilmişimdir umarım.
Saygılar,
[quote=a.kaya;324438]Saraylı hocam 20 dk dır geçmiş yazılırınızı okuyorum bulmadım bi türlü NK hakkında yazdığınız 5-6 şıklı NK çalışma şekli yazmıştınız sizden rica etsem yazabilirmisiniz.Ben şu şekilde çalışmayı uygun görüyorum.
1-NK pozitif ise (Ema ların kesişmesi ile desteklenmeli) pozisyon aç.
2-NK negatif ise (Ema ların ters kesişmesi ile)sistem sinyalinin tersi pozisyon aç.(Ters sinyal gelmese bile)
3-NK pozitif Ema larda pozitif ise sinyal Al da iken SAT, SAT da iken AL gelirse tereddütsüz sinyal yönünde pozisyon aç.
4-NK negatif Ema larda negatif iken gelen sinyalleri hiç bir şekilde uygulama.
anlatabilmişimdir umarım.
Saygılar,[/quote]
kaya geçmişte yazdım ,orayı bulup okumalı,:::
bir daha yazamam.
ben yukarda dediğin gibi uygulamıyorum...