[quote=jerfin;106359]yarın dax, cuma günü de imkb sırayla kırarlar yükselen trendlerini...lelele[/quote]
vade sonu olmasa full short cuma sabahtan emme, bunlar bir yolunu bulurlar yukarıda tutmanın, imf mesela
Printable View
[quote=jerfin;106359]yarın dax, cuma günü de imkb sırayla kırarlar yükselen trendlerini...lelele[/quote]
vade sonu olmasa full short cuma sabahtan emme, bunlar bir yolunu bulurlar yukarıda tutmanın, imf mesela
[QUOTE=SEYYAH;106360]hayır bugünde dahil hergün düşmesi gerekiyor artık hahahahhaha :p[/QUOTE]
5 başlıyor mu artık bizde de ne dersin seyyah...lelele ben aşağı itki saymaya başlayacağım artık..:..:
[quote=mozkan;106358]alamanlar acayip kazık yedi dowdan, gaza gelmenin bedelini öderler sabaha[/quote]
şimdi ben diyecektim...bizim piyasa çok sert bi hareket yapmadı...olan arada spotçu alman garibanlara oldu..ya ya şön vundibaaaa..:..::..:
[quote=mozkan;106358]alamanlar acayip kazık yedi dowdan, gaza gelmenin bedelini öderler sabaha[/quote]
Yoo fdax az düştü daha çok düşmesi eksi olması lazımdı olmadı.Bakalım yarın ne olacak.Yarın dax eksi kapar ciddi.Sonra biz de onları cuma görürüz.Biz de ciddi eksi kaparız.
[quote=GOKHANFINDIK;106365]Yoo fdax az düştü daha çok düşmesi eksi olması lazımdı olmadı.Bakalım yarın ne olacak.Yarın dax eksi kapar ciddi.Sonra biz de onları cuma görürüz.Biz de ciddi eksi kaparız.[/quote]
ciddiyet konusu mühim değil..düşsünde isterse cıvık cıvık yapış yapış düşsün...biz eksi kapamayalım ama cuma..eksi açalım daha daha eksi kapatalım...:) amansız ol :)
[quote=Astatin;106364]şimdi ben diyecektim...bizim piyasa çok sert bi hareket yapmadı...olan arada spotçu alman garibanlara oldu..ya ya şön vundibaaaa..:..::..:[/quote]
efg ve dsi 17:13 gibi epey alım yaptı vobta aslında ama kademeler çok doluydu nefesleri yetmedi :..:
stress testı sonuçları ,obamanın konuşması ve ımf bakalım hangısı baskın cıkacak
[quote=jerfin;106363]5 başlıyor mu artık bizde de ne dersin seyyah...lelele ben aşağı itki saymaya başlayacağım artık..:..:[/quote]
saymakla grafikler eskimez, saymak serbest .lelele
[QUOTE=okansak;106355]furkan duşmek için senı beklıyordu nerde kaldın[/QUOTE]
ucundan euro/yeni kısalayabildim 50pips aldık kapanana kadar:)
[quote=mozkan;106367]efg ve dsi 17:13 gibi epey alım yaptı vobta aslında ama kademeler çok doluydu nefesleri yetmedi :..:[/quote]
ya madem vesile oldu ben bir itirafta bulunmak istiyorum..ben kısa yaptığımda karşıdaki alıcı EFG ise acaip bir haz duyuyorum..hele sonra bir şelalemsi ortam da olursa fiyatta müthiş bir haz oluyo..anlatamam yani..anlatmayayım zaten..ayıp :..::..:
PAMBIKKKKK..aşağıdaki sen misin :) şelalenin kucağında huzur içinde oynaşan ayuuuuu
[quote=Astatin;106371]ya madem vesile oldu ben bir itirafta bulunmak istiyorum..ben kısa yaptığımda karşıdaki alıcı EFG ise acaip bir haz duyuyorum..hele sonra bir şelalemsi ortam da olursa fiyatta müthiş bir haz oluyo..anlatamam yani..anlatmayayım zaten..ayıp :..::..:
PAMBIKKKKK..aşağıdaki sen misin :) şelalenin kucağında huzur içinde oynaşan ayuuuuu[/quote]
bir pozu karla kapattığında aldığın ve verdiğin kurum aynıysa ne yapıyorsun peki :D
[QUOTE=mozkan;106369]saymakla grafikler eskimez, saymak serbest .lelele[/QUOTE]
mesela bugünkü çıkışı 5.1.2 olarak etiketlesem ew'i katletmiş olmam dimi..:..: