[quote=jerfin;106373]mesela bugünkü çıkışı 5.1.2 olarak etiketlesem ew'i katletmiş olmam dimi..:..:[/quote]
bişi olmaz, olmadı baştan sayarsınız .lelele
Printable View
[quote=jerfin;106373]mesela bugünkü çıkışı 5.1.2 olarak etiketlesem ew'i katletmiş olmam dimi..:..:[/quote]
bişi olmaz, olmadı baştan sayarsınız .lelele
[quote=jerfin;106363]5 başlıyor mu artık bizde de ne dersin seyyah...lelele ben aşağı [B]itki[/B] saymaya [B]başlayacağım[/B] artık..:..:[/quote]
teeeheyyyy ben bugün [B]ittirdim[/B] getti arkasından artık nerede durursa hahahahha (KISA poz. kaynaklı yorumdur) :p
bu arada selçuklunun gülüşünü çaldım :D
Ayulardan bir gol yedik bir saat önce mutlu idim cuma sabahı yine mutlu olabilirim...
[QUOTE=mozkan;106374]bişi olmaz, olmadı baştan sayarsınız .lelele[/QUOTE]
şimdi salı çarşambaya kadar düşüp 5(1)i tamamlasak.. ve 5(2) için çarşamba yukarı başlasak..(ee vade sonu ya.. şimdi EW sayarken ağaların pozlarını da düşünüyorum:..:) haftaya cuma 5(2) yi bitirip 5(3) başlasak...
insaflıyım bak..efg yi düşünüp, vade sonuna göre sayım ayarladım ..:..::..:.dng
[quote=QUEEN;106376]Ayulardan bir gol yedik bir saat önce mutlu idim cuma sabahı yine mutlu olabilirim...[/quote]
3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.
[quote=Astatin;106371]PAMBIKKKKK..aşağıdaki sen misin :) şelalenin kucağında huzur içinde oynaşan ayuuuuu[/quote]
yoh lem o ben değilim o çamıra düşmüş yıkanıyor ben karbeyazım lem :..:
[quote=mozkan;106372]bir pozu karla kapattığında aldığın ve verdiğin kurum aynıysa ne yapıyorsun peki :D[/quote]
telefon açıp "salaakk, salakkk,salaaakk" diyorum :D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106378]3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili [COLOR="Red"]ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.[/COLOR]Herkes çok dikkatli olsun.[/QUOTE]
aaa olmadı ama ipicu bari ver..:(:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106378]3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.[/QUOTE]
iyiyse bana özelden yazarmısınüüüüüü
[quote=QUEEN;106376]Ayulardan bir gol yedik bir saat önce mutlu idim cuma sabahı yine mutlu olabilirim...[/quote]
ehehehehe..76xxx olursa yarınki kapanış seni galler prensesi ilan edeceğiz...:)
şaka bir yana üzüldüm..ama dediğin gibi belkide cuma günü sen benim için üzülürsün ...:cool:
[QUOTE=Astatin;106383]ehehehehe..76xxx olursa yarınki kapanış seni galler prensesi ilan edeceğiz...:)
şaka bir yana üzüldüm..ama dediğin gibi belkide cuma günü sen benim için üzülürsün ...:cool:[/QUOTE]
olur böle şeyler risk aldık 2 saatte böyle değişiyosa herşey olur :o
[quote=jerfin;106377]şimdi salı çarşambaya kadar düşüp 5(1)i tamamlasak.. ve 5(2) için çarşamba yukarı başlasak..(ee vade sonu ya.. şimdi EW sayarken ağaların pozlarını da düşünüyorum:..:) haftaya cuma 5(2) yi bitirip 5(3) başlasak...
insaflıyım bak..efg yi düşünüp, vade sonuna göre sayım ayarladım ..:..::..:.dng[/quote]
çok zorladınız beni, emme siz kaşındınız buyrun kafanız karışsın azıcık
ew ye göre poz almayınız veya poz aldıktan sonra sayım yapmayınız, nedeni mi aşağıda