[QUOTE=Astatin;106036]biz bugün az bi eksi kapatalım..dj akşam %1 düşsün...yarın biz yatalım..dj bi %2 daha düşsün..sonra fıçırı %1 daha..cuma 800 eksi gap çakalım :) sallamak serbest değilmi :)[/QUOTE]
Tam SarıK Urdelelikmiş. .brv
Printable View
[QUOTE=Astatin;106036]biz bugün az bi eksi kapatalım..dj akşam %1 düşsün...yarın biz yatalım..dj bi %2 daha düşsün..sonra fıçırı %1 daha..cuma 800 eksi gap çakalım :) sallamak serbest değilmi :)[/QUOTE]
Tam SarıK Urdelelikmiş. .brv
[quote=jerfin;106381]aaa olmadı ama ipicu bari ver..:(:..:[/quote]
[quote=QUEEN;106382]iyiyse bana özelden yazarmısınüüüüüü[/quote]
Haber ne olursa olsun ben ne kadar inanmış olsam bile short long devam.Kimseye söylememem lazım.Ben bilsem bile uygulamam zaten.Yine alsata devam.Ama şunu belirtiyim.Hareketi 2000 puan marjda oynatacak derecede diye düşünüyorum.Rakam var ortada imf ile ilgili ve kesin nihai karara yakın.Yani 10 milyar dolar da olabilir 40 milyar dolarda.Neyse cuma düşerse haber bakarız.Ben de böyle haber gibi birşey bekliyordum bugün akşam saatlerinde bekliyordum da bakalım cuma birşeyler olacakmı.Ben az teksaslının forumuna bakayım.Burada yazı kalmadı okunacak.
[quote=VOBiX;106386]Tam SarıK Urdelelikmiş. .brv[/quote]
serinin tamamı tutsun...1000000 sarı kurdele açsın:..:
Hımm hemen ayular basmış topiği ne oldu mamamı var dow azucuk eksi yaptıysa durun bre hemen sevinç naraları atmayın. Daha çok su akar köprüden.Şaka bir yana umarım cuma açılış kansız olur hem ayular hemde boğalar için zira altta kalanın canı çıkmasın.
[QUOTE=QUEEN;106384]olur böle şeyler risk aldık 2 saatte böyle değişiyosa herşey olur :o[/QUOTE]
yetkiliii yetkiliii nerdesiiiin:D
[QUOTE=mozkan;106385]çok zorladınız beni, emme siz kaşındınız buyrun kafanız karışsın azıcık
ew ye göre poz almayınız veya poz aldıktan sonra sayım yapmayınız, nedeni mi aşağıda[/QUOTE]
bu nasıl bir sayım böyle..:eek::confused:. cııkkk ben C-5 i çoktan bitirdim...:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106378]3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya [B][COLOR="Red"]çok iyi veya çok kötü[/COLOR][/B] bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.[/QUOTE]
Tam senlik bir bir yorum olmuş. :D
Piyasayı iki hafta önce uçuran 45 milyar dolar haberi idi. Kalkıp 100 milyar dolar vermeyeklerse ki kaç gündür IMF Türkiye'yi överek gazlıyordu ben oyumu kötü haberden yana kullanıyorum.
sonuçlansın artık şu imf de nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın... sıktı artık iyice...:mad:
[quote=jerfin;106391]bu nasıl bir sayım böyle..:eek::confused:. cııkkk ben C-5 i çoktan bitirdim...:..:[/quote]
piyasa bitirsin, trend ben bittim desin hem fiyatsal hem zamansal ( gann sağolsun bu noktada), shortlamayan namerttir :..:
[QUOTE=mozkan;106394]piyasa bitirsin, trend ben bittim desin hem fiyatsal hem zamansal ( gann sağolsun bu noktada), shortlamayan namerttir :..:[/QUOTE]
ben EW sayımından fazla anlamam sevgili mozkan, gırgırına sayarım yani..:..:
saatlik, seanslık, günlük.. her periyodda 2.tepede uyumsuzluk oluştu.. bir tepe daha yapacak gücü kalmadı piyasanın .. belki önceki tepeyi zorlayacak bir çıkış daha olabilir ama aşağı düzeltme yapmadan, göstergeleri rahatlatmadan ralli şeklinde bi çıkış çok zor graflara bakınca..
[quote=VOBiX;106392]Tam senlik bir bir yorum olmuş. :D
Piyasayı iki hafta önce uçuran 45 milyar dolar haberi idi. Kalkıp 100 milyar dolar vermeyeklerse ki kaç gündür IMF Türkiye'yi överek gazlıyordu ben oyumu kötü haberden yana kullanıyorum.[/quote]
Çevremde inanın bin tane adam var heryerde kulağı olan ama onlar konuşur konuşur susarlar.Ben tiyo şu bu ile borsada para kazanılmayacağını çokkkk önceleri öğrendim.Anamdan bile tiyo duysam yalan diye inanmam.Bu kadar nettir.Yalan olmasa da beklenti bitti derler çakarlar.Rakamı beğenmedik derler çakarlar.Beğendik derler alırlar.Beklenti devam derler alırlar.O yüzden tiyo şu bu borsada o kavramları ben çok önceleri unuttum.Ne diyor gazetede algılarımı yatırım uzmanlarının yön vermesine izin vermiyorum.Boru değil atasözü gibi söylemişim.Uzmanmış.Ne uzmanı 1500 lira maaşla çalışan uzman.Onlar uzmansa gitsinler dünyada milyar dolarları kazanıp da altlarına ferrari çeksinler.:D:D(Not 1500 lira küçümsemek için değildir 1500 liranın değerini benden iyi kimse bilemez.Sadece uzmanlarsa daha çok kazanmayı niye bilmiyorlar diye yazdım.)Bu arada bugün vade sonu yaklaşmasına rağmen 17000 e çıkan açık pozisyon artışı bakalım kimde patlayacak.Normalde bu son günlerde düzenli olarak 2000 3000 4000 hergün azalması lazımdı.Bu vade çok ilginç kapanacak.Şu andan itibaren hergün azalması lazımdı.İlginç birşey daha var bu vade sonuna doğru geldik hala sonraki vadede 16milyon tl hacim var çok az.Nedeni ne acaba.5 iş günü var vade sonuna üst vadede 16milyon tl hacim var çok az.Birşeyler dönüyor.Geç anlayacaz yine.Şu anda o üst vade haziranda en az 150 milyon tl hacim olması lazımdı bu saatten itibaren.Hiç yoktan yakın vadenin onda1i olsa 135 milyon tl eder.Ama bu yüzde1 i civarı.Çok az.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106352]Bundan sonra uzun müddet dow 8000 görmeyecek.Bunu herkes böyle bilsin.İmkb hele 10 000 olsun sonra bakarız dowun 8000 ine.Dow önceki günlerde çaktı sinyali.Artık mayısta mevsimsel düşüş gelecek.Short kollayın artık.Long zamanı geçti.İki aylık çıkış bitiyor ve yeni düşüşler başlamalı.Eylüle kadar çıkış bitmiştir.[/QUOTE]
Gokhan bunlari inanarak yaziyorsan cok mukkem