-
Bu dow yarında eksi kapar, Cuma sabahı futurlar eksi olur, ama bizim gap 800 puanda kalmaz bence 1800 puana kadar aşağıya gap olabilir diyorum:) pozisyonel oldu galiba ama olamazmı yani? Imf den haber gelecekse Cuma günü biz kapanırken gelecek olmalı, sabahın köründen IMF den haberi yetkili verirse anlayınki manipülasyon sonucu akşama ters yönde hareket verilebilir, böylelikle jerf in senaryo bir günde olur biter, haftayada tekrardan yukardan aşağıya inen kıl piyasa olabilir, ama bu 37300 seviyeleri haftaya tekrar görülmeli şeklinde düşünüyorum, saygılar...
-
[quote=SaNCaKTaR;106397]Gokhan bunlari inanarak yaziyorsan cok mukkem[/quote]
Önümüzde imf haberi var.Herşey olur.Ben yorumlarıma tiyo şu bu karıştırmam.Görüşüm budur borsalar düşecektir.Ama gelecek haber var.Herşeyi altüst edebilir.Borsalar mayısta şelale yapacaklar inancım bu.
-
[quote=bull market;106398]Bu dow yarında eksi kapar, Cuma sabahı futurlar eksi olur, ama bizim gap 800 puanda kalmaz bence 1800 puana kadar aşağıya gap olabilir diyorum:) pozisyonel oldu galiba ama olamazmı yani? Imf den haber gelecekse Cuma günü biz kapanırken gelecek olmalı, sabahın köründen IMF den haberi yetkili verirse anlayınki manipülasyon sonucu akşama ters yönde hareket verilebilir, böylelikle jerf in senaryo bir günde olur biter, haftayada tekrardan yukardan aşağıya inen kıl piyasa olabilir, ama bu 37300 seviyeleri haftaya tekrar görülmeli şeklinde düşünüyorum, saygılar...[/quote]
Bu seferki öyle ık mık değil.Net ne olacaksa o.Şimşek hızıyla Şimşeğin ağzından gelecek galiba..kom.kom.lelele.lelele:..:.Ankarada dayımız yokki öğrenelim.Ne halt olursa olsun bitsin bu işkence.Artık geceleri short giremez oldum.Dizlerimi üşütüyor imf demokles kılıcı..kom
-
Ha bu arada onbinde 0.6 oranla komisyon teklifi aldım.Çok önemli bir kurum bu.Bedava çalışın gelin diyorlar da ben bu saatten sonra kurum değişmem için teranın dinamitle patlatılması lazım.Vefa borcum var bu kuruma.Bu kurumdaki bereketi başka yerde görmedim.Bundan sonra ayda vereceğim 10 15 milyar fazla komisyon beni ilgilendirmiyor.Sistemleri iyi olmayabilir teklif yapan kurumun.Bu arada 1 değil 2inci bir kurum daha var onbinde 0.6 veren ama gitmedim ona da.Buna da gitmeyecem gibi.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106400]Bu seferki öyle ık mık değil.Net ne olacaksa o.Şimşek hızıyla Şimşeğin ağzından gelecek galiba..kom.kom.lelele.lelele:..:.Ankarada dayımız yokki öğrenelim.Ne halt olursa olsun bitsin bu işkence.Artık geceleri short giremez oldum.Dizlerimi üşütüyor imf demokles kılıcı..kom[/QUOTE]
Imf i o kadar büyütme, para mara alamaz bunlar IMF den, ben izin vermem:..::..:, kimden borç alma yetkisi aldı bunlar, kim beni borçlandırabilir yetki almadan, bu zaman kadar bu dangalaklık yapıldı, dahada devam ederse milletin siyasi istikrara güveni hiç kalmaz, IMF den para almak sıkar biraz, alamayacaklarını bildiğim için kısayım gibi bişey...
haaa, alıyoruz anlaşmaya az kaldı gibi haberlerle yukarı yaptırılarsa borsayı orasını bilmem, eğer IMF den borç alsınlar...
Ahada buraya yazıyorum ölene kadar seçimlerde oy moy kullanmayacağım, siyaseten yönetimin uşaklar silsilesi tarafından yapıldığını kabullenip, devlet yönetimi falan tanımayacağıma and içerim...saygılar.
-
Vob işlem hacmi rekoru kırmış ben 250 500 adet alıcı bulamıyorum.Ortada var bir dümen.Hacimler niye böyle çoğalıyor ya.Ben emir vericeğim kademe bomboş çakamıyorum hep pasifte kalıyor malım.Kaç kere bugün kademe düşürdüm kaldırdım hep kaldı yarısı pasifte.Daha çok yol var alınacak.Hala likit değiliz.Fdow gibi olup şöyle tek tuş 10 20 trilyona alıcı satıcı bulmak lazım.
-
[quote=bull market;106402]Imf i o kadar büyütme, para mara alamaz bunlar IMF den, ben izin vermem:..::..:, kimden borç alma yetkisi aldı bunlar, kim beni borçlandırabilir yetki almadan, bu zaman kadar bu dangalaklık yapıldı, dahada devam ederse milletin siyasi istikrara güveni hiç kalmaz, IMF den para almak sıkar biraz, alamayacaklarını bildiğim için kısayım gibi bişey...
haaa, alıyoruz anlaşmaya az kaldı gibi haberlerle yukarı yaptırılarsa borsayı orasını bilmem, eğer IMF den borç alsınlar...
Ahada buraya yazıyorum ölene kadar seçimlerde oy moy kullanmayacağım, siyaseten yönetimin uşaklar silsilesi tarafından yapıldığını kabullenip, devlet yönetimi falan tanımayacağıma and içerim...saygılar.[/quote]
Ben de büyütmedim evet.üüüBu Çin borsasına ne çakmışlar be.İyi kitlemişler hamdolsun o nasıl çubuk öyle.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106401]Ha bu arada onbinde 0.6 oranla komisyon teklifi aldım.Çok önemli bir kurum bu.Bedava çalışın gelin diyorlar da ben bu saatten sonra kurum değişmem için teranın dinamitle patlatılması lazım.Vefa borcum var bu kuruma.Bu kurumdaki bereketi başka yerde görmedim.Bundan sonra ayda vereceğim 10 15 milyar fazla komisyon beni ilgilendirmiyor.Sistemleri iyi olmayabilir teklif yapan kurumun.Bu arada 1 değil 2inci bir kurum daha var onbinde 0.6 veren ama gitmedim ona da.Buna da gitmeyecem gibi.[/QUOTE]
Yuh artık, zaten aracı kurumlarda onbinde 0,5 komisyon ödüyor vobaş a, yüzbinde 1 kazancamı müşteri kovalıyo bunlar?
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106405]Ben de büyütmedim evet.üüüBu Çin borsasına ne çakmışlar be.İyi kitlemişler hamdolsun o nasıl çubuk öyle.[/QUOTE]
Hımmm, düşüş bu sefer çinden başlamış bile demekki:..::..: bi ara cary trade olayındada böyle olmuştu hatırladığım kadarıyla...
-
[quote=bull market;106406]Yuh artık, zaten aracı kurumlarda onbinde 0,5 komisyon ödüyor vobaş a, yüzbinde 1 kazancamı müşteri kovalıyo bunlar?[/quote]
Bu ama müştericik değil.Müşteri.:..::..::D:DBaşkasında 5000 işlemde alacağı karı bende 100 000 işlemde almış olacak.O yüzden öyle.Yoksa napsın bizi.5000 işlem yapan adama onbinde 1.5 verip alacağına.100 000 işlemi geçen adamdan alası var demekki.Aynı kapıya çıkıyor.Hemide terminal cart curt herşey dahil.Bu arada bir anlaşma daha var kabul etmiyorum.Bize 5 milyar ver Gökhan üstüne sadece masrafları ver diyorlar.Yani bedava çalış diyorlar.Bu şekil biraz sakat.Çünkü ben 5 milyarı her zaman verme gibi bir zorunlulukta olacam.Piyasa her zaman oynamaz ve ben de vob oynamayabilirim.5 milyarı adam çatır çatır alır sakata geliriz.Benim portföy 5 milyarı kaldıramayacak kadar küçüledebilir.O yüzde böyle iyi.
-
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106399]Önümüzde imf haberi var.Herşey olur.Ben yorumlarıma tiyo şu bu karıştırmam.Görüşüm budur borsalar düşecektir.Ama gelecek haber var.Herşeyi altüst edebilir.Borsalar mayısta şelale yapacaklar inancım bu.[/QUOTE]
Tesekkurler Gokhan ben mesaji aldim sanirim hic pozisyon yazmadim simdiye Kadar forumda sadece bir arkadas biliyor beklentilerimi karsilarmi cuma mubarek gun herkeze hayirolur INS