[quote=bull market;106409]ben kaçar.uyk[/quote]
Ben Teksastayım.Okiyim yatacam.Malum ekmeği iki forumdan yiyoruz.Olmasanız naparız.üüü:D:DOkumadan yapamıyorum.Size iyi geceler.
Printable View
[quote=bull market;106409]ben kaçar.uyk[/quote]
Ben Teksastayım.Okiyim yatacam.Malum ekmeği iki forumdan yiyoruz.Olmasanız naparız.üüü:D:DOkumadan yapamıyorum.Size iyi geceler.
bugece uyku yok bana euro/yenee gömdüm paraları bekliyorum sabaha kadar :)
[quote=SaNCaKTaR;106410]Tesekkurler Gokhan ben mesaji aldim sanirim hic pozisyon yazmadim simdiye Kadar forumda sadece bir arkadas biliyor beklentilerimi karsilarmi cuma mubarek gun herkeze hayirolur INS[/quote]
Cuma namazına gidenleri çok düdüklüyorlar vobta.:D:D:DAynı saatte ise Londrada ingilizler öğlende içki içmeye gidiyorlarmış.Demekki bizim vobu Londradan yönetmiyorlar.Öyle olsa cumaları önceden çakıyorlar yada sert alıyorlardı.Büyük el başka merkezde demekki.
gökhan, şu son birkaç yazından benim çıkardığım; sana gelen imf haberi cuma günü açıklanacak ve anlaştık 40 milyar alıyoruz imf den diyecek bakan şimşek:).. ve bunu şimdiden haber alan babalar 2000 puan çekecekler yukarı..:..:
[quote=jerfin;106414]gökhan, şu son birkaç yazından benim çıkardığım; sana gelen imf haberi cuma günü açıklanacak ve anlaştık 40 milyar alıyoruz imf den diyecek bakan şimşek:).. ve bunu şimdiden haber alan babalar 2000 puan çekecekler yukarı..:..:[/quote]
Ayuyuk dur azıcık.Kalpten ölürsem senden bilirler bak.:D:D:D
Merkez bankası başkanı Durmuş yılmazın bır açıklamasını okudum bugun IMF den gelen para Merkez bankasında kalmalı diye enteresan geldi ..!!
[quote=SaNCaKTaR;106416]Merkez bankası başkanı Durmuş yılmazın bır açıklamasını okudum bugun IMF den gelen para Merkez bankasında kalmalı diye enteresan geldi ..!![/quote]
Belki de gelmeyecek paradır kim bilir.:D:D:o:o
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106415]Ayuyuk dur azıcık.Kalpten ölürsem senden bilirler bak.:D:D:D[/QUOTE]
garanti 13.000 kısayı babasının hayrına açmamıştır herhalde bugün... açılış ayulardan yana olur kalbin sıkışmasın tatilde..:))) ama kapanışı bilemem..:..:
[quote=GOKHANFINDIK;106413]Cuma namazına gidenleri çok düdüklüyorlar vobta.:D:D:DAynı saatte ise Londrada ingilizler öğlende içki içmeye gidiyorlarmış.Demekki bizim vobu Londradan yönetmiyorlar.Öyle olsa cumaları önceden çakıyorlar yada sert alıyorlardı.Büyük el başka merkezde demekki.[/quote]
Cumada bir bayramdır dostum
[B]Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)[/B] [Ey Oğul İlmihali]
[quote=GOKHANFINDIK;106417]Belki de gelmeyecek paradır kim bilir.:D:D:o:o[/quote]
Yok olmayan bi şey paylaşılıyor da o enteresan yok Kobi ister Yok Tusiad yok Merkez kime yetecek bakalım en çok da bızım IMKB paranları istiyor +.
[QUOTE=SaNCaKTaR;106419]Cumada bir bayramdır dostum
[B]Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)[/B] [Ey Oğul İlmihali][/QUOTE]
cuma günlerini sevmeyen yoktur ki sancaktar, e iki günlük tatile giriyoruz..:)))... desene bilmeden çok sevap kazandık..:)))
Adamlar olmayan parayı kasaya koydular da turşusunu bile kurdular.Bir de olsa napacaklar bakalım.Yılan hikayesine son vermeleri lazım artık.Bu arada 24 nisanda imf bahar toplantılarımı ne var diyorlardı.24 nisan da mübarek gün tühhh.üüü.lelele.lelele.kom.kom