[quote=jerfin;106421]cuma günlerini sevmeyen yoktur ki sancaktar, e iki günlük tatile giriyoruz..:)))... desene bilmeden çok sevap kazandık..:)))[/quote]
Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü
Printable View
[quote=jerfin;106421]cuma günlerini sevmeyen yoktur ki sancaktar, e iki günlük tatile giriyoruz..:)))... desene bilmeden çok sevap kazandık..:)))[/quote]
Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106423]Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü[/QUOTE]
iki gün vobdan uzak kalıyorum diye üzülüyorsan harbiden manyamışsın sen...:D:D:):p
[quote=GOKHANFINDIK;106423]Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?üüü[/quote]
aLLah yAR ve yardımcın oLsun çok zor .dng sende [B]Darülaceze [/B]yı ziyaret et Gökhan iyi gelir emin oL dostum
[quote=jerfin;106424]iki gün vobdan uzak kalıyorum diye üzülüyorsan harbiden manyamışsın sen...:D:D:):p[/quote]
Kız teşekkür de edemiyorum gece gece git yavfff.Teşekkür kontürüm bitmiş.Borç ver Selçuklu.He hamdolsun manyadık..kom
Gökhan'ın bahsetdıği iyi ve kötü haber iki şıkLı
[B]a)[/B] [B]1[/B]. Obama 24 Nisan Ermeni tasarısını kabul etmicek[B]. 2.[/B] IMF olayı iptal
[B]b)[/B] [B]1.[/B]Obama ermeni tasarısını kabul edıcek [B]2[/B]. IMF 25 mly $ gelicek
neyse bi tşk borcun olsun..:) gerçi yasaklıyken o kadar çok teşekkürünü aldım ki ben sana borçlu çıkarım..:..:
bak şimdi içime kurt düşürdün gökhan.. ben cuma günü nasıl kısada oturacağım şimdi....boks..boks.
[quote=jerfin;106428]neyse bi tşk borcun olsun..:) gerçi yasaklıyken o kadar çok teşekkürünü aldım ki ben sana borçlu çıkarım..:..:
bak şimdi içime kurt düşürdün gökhan.. ben cuma günü nasıl kısada oturacağım şimdi....boks..boks.[/quote]
Tabiki beraber oturacağız.:D:DBen destek atarım sana.Bugünkü gibi.Ama nasıl senden yana oldum bir ara sonra 675 nasıl longladım.Anında satarım ayu kardeşlerimi.Ama sonra geldim yine kardeş olduk.Cuma da öyle kardeş kardeş kalırız.Ama her an satarım vucuduma boğa kanı lazım bugünlerde doktor bey tavsiyesi.:D:DAyu eti de yerim..dng
Düşler vardır satılmaz.. Derinde anlatılmaz... GÜn ola harman ola demiş atalarımız vardır bir bildikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız KUtlu oLsun.. Hayırlı Geceler boL ve bereketli kazançlar.. yolcudur abbas bağlasan durmaz :D
Eee başbaşa kaldık jerfin diyecem de.20 üye okuyor diyor.Hepsi matrik güncellesin diye laptoplarını açık bırakmışlardır.Çoğu zıbarmış yatmıştır.:D:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106431]Eee başbaşa kaldık jerfin diyecem de.20 üye okuyor diyor.Hepsi matrik güncellesin diye laptoplarını açık bırakmışlardır.Çoğu zıbarmış yatmıştır.:D:D:D[/QUOTE]
ee biz de zıbaralım gökhan..:..:
hadi iyi geceler...uyk
[quote=jerfin;106432]ee biz de zıbaralım gökhan..:..:
hadi iyi geceler...uyk[/quote]
Sana da iyi geceler.İyi bayramlar herkese.Ben de bitirdim teksaslının forumunu.Byeeee..lelele
Buyrun
İki adet Dow Jones Future 60dk grafiği, uzaktan ve yakından bakış.
Uzaktan baktığımızda 7970 direnç 7500 civarı ise desteği olan orta vadeli kanal içerisindeyiz yani [B][COLOR=DarkOrchid]mor [/COLOR][/B]halkadayız.
Yakından baktığımızda kırmızı halkanın içerisinde olduğunu görüyoruz bu durum kısa vadede hapis durumu yaratabilir. Kırmızı halka içerisindeki destek direnç değerleri ise 7690-7890.
Uzak ve Yakın bakış grafikleri aşağıda
[B]UZAK[/B]
[IMG]http://www.resimage.net/images/ushezptdd62iejhorx3d.png[/IMG]
[B]
YAKIN[/B]
[IMG]http://www.resimage.net/images/wexwn5mkms914rudu22s.png[/IMG]