Heo/lockhart, "fannie Mae Ve Freddie Mac, Yeterli Derecede Sermayelendirilmiş Durumda"
Printable View
Heo/lockhart, "fannie Mae Ve Freddie Mac, Yeterli Derecede Sermayelendirilmiş Durumda"
[QUOTE=serkanyurttas;21171]Heo/lockhart, "fannie Mae Ve Freddie Mac, Yeterli Derecede Sermayelendirilmiş Durumda"[/QUOTE]
bu cok aciklama yersiz adamlar milyarca dolar gerekli diyorlardi daha dun.
borsa yukseltme oyunu oynaniyor kimdir bu heo/lockhart.
[QUOTE=serkanyurttas;21171]Heo/lockhart, "fannie Mae Ve Freddie Mac, Yeterli Derecede Sermayelendirilmiş Durumda"[/QUOTE]
bu cok aciklama yersiz adamlar milyarca dolar gerekli diyorlardi daha dun.
borsa yukseltme oyunu oynaniyor kimdir bu heo/lockhart.
xbank ve vob 1 dklık al verdi
xbank ve vob 1 dklık al verdi
Tatilde olduğıum için 15.1" lik ekrandan gördüklerimle yanlış yönlendirme yapmamak için fazla azımı açmak istemiyorum.
Alışmışım birkaç ekrana bu vaziyet kör gibi hissediyorum :)
Sistematik açıdan şu an kısa vadede pozitifiz.
Orta vade yani günlük grafikler hala negatif bölgede. (Bu durum yükselişleri hala tepki olarak algılamamıza neden oluyor.)
Yukarı hareket için önümüzde 42850-800 civarı şu an için direnç konumunda.
42800 -850 civarı aşılırsa ne olur.
Bu durumun gerçekleşmesi 45000 civarına yükseliş olabilirliğini arttırır.
Fazla detaylı bakamıyorum çünkü kayıtlı ekranlarım elimin altında değil.
Tatilde olduğıum için 15.1" lik ekrandan gördüklerimle yanlış yönlendirme yapmamak için fazla azımı açmak istemiyorum.
Alışmışım birkaç ekrana bu vaziyet kör gibi hissediyorum :)
Sistematik açıdan şu an kısa vadede pozitifiz.
Orta vade yani günlük grafikler hala negatif bölgede. (Bu durum yükselişleri hala tepki olarak algılamamıza neden oluyor.)
Yukarı hareket için önümüzde 42850-800 civarı şu an için direnç konumunda.
42800 -850 civarı aşılırsa ne olur.
Bu durumun gerçekleşmesi 45000 civarına yükseliş olabilirliğini arttırır.
Fazla detaylı bakamıyorum çünkü kayıtlı ekranlarım elimin altında değil.
42300 de yaptıklarını 42625 de yapabilirler 500 kontrat ky 2 dk içinde 400 puan yukarı ben yazarken 42675 e gelmis dow açılmadan i hareket daha görürmüyüz bilmem
42300 de yaptıklarını 42625 de yapabilirler 500 kontrat ky 2 dk içinde 400 puan yukarı ben yazarken 42675 e gelmis dow açılmadan i hareket daha görürmüyüz bilmem
yeni dikkatimi çekti ilk 5 günlük 2000 kontrat sata geçmis
yeni dikkatimi çekti ilk 5 günlük 2000 kontrat sata geçmis