800+ yapti
bundan sonraki yeni tepe üstü 15 dk lik iki kapaniş bana KISA SL ettirmesi lazım ew sel
Printable View
800+ yapti
bundan sonraki yeni tepe üstü 15 dk lik iki kapaniş bana KISA SL ettirmesi lazım ew sel
bizim kedi-ex nerde yaw.. :)
[IMG]http://img0.joyreactor.com/pics/post/demotivation-posters-auto-335830.jpeg[/IMG]
son turda otururum artk..:))
tüm barlar yeşil spotta ve vob da
ew işime geliyor
ew sel takilcem
lem sistem işime geliyor sistem ew işime geliyor ew diyom
kısa lehine bişiy buluyom lanet olsun
abi şartlanmayınca iş bang senetindeki ısrarlı inişde çıkışta geleni hüpletmesi görülüyor...
totem çağıralım...now on the way (775)
[quote=Astatin;428330]abicim tavşanları saldılar peşimize demeye kalmadan abicim longa dönmüş..way..bu durumda benim peşime salmışlar...üğw
[/quote]
abey ne yapim trade ediyom. - 150 ye düştüm komisyona bakmadım...
derken 625 kısaldım
hacılar ,ne kadar kendiniz yapsanız da işlemi,dealerınızı ii seçin gayri..yoksa benim gibi kavga etmek çemkirmek,saydırmak,kalp kırmak,gm ile konuşmak zorunda kalabilirsiniz
625 kısa 850 de uzuna dönüşür... meret çok hızlı. 850 olursa tekrar -375 ten uzunda beklerim artık ne edem...
900 yaptım dönüş yerimi
[quote=Astatin;428324]düden kalan 107300 maliyetli 2 galdıraça 107700 den 2k daha vurdum..amma sanırım istopum daha yukarıda olur..üğww[/quote]
700 tazeler kısmı 625 den iflat...ve fekat 725 den reşort...abicimi kıskandım..surf edek az....
ulan millet kaybedince hor görülür,biz trendde oturuoz diye yeni kurumdakılerden gıcık almışız iyi mi?..kısa mı kaldılar nedir,annamadım ki...
[quote=ATHLON;428347]hacılar ,ne kadar kendiniz yapsanız da işlemi,dealerınızı ii seçin gayri..yoksa benim gibi kavga etmek çemkirmek,saydırmak,kalp kırmak,gm ile konuşmak zorunda kalabilirsiniz[/quote]
valla abey dealer dediğin sadece elektrik internet kesintisi.. öle bana ait dealer da yok kim çıkarsa ver aktiften derim konuşturmam bile fiyat göremedimmi. söylediğim tekşey emirler iptal ve aktiften kapan. ve kaçtan kapandığını bana söyle. o keddardır ilişkimiz. hehehe