oha lebrown james oldu :)
Printable View
oha lebrown james oldu :)
[QUOTE=mbm;106488]son dakikalar vadelinin kapanmasının......
dünkü kısaları uzuna çevirdim..... az önce....1050 puan karla....
bu geceye uzun.......he he heeeee :):)[/QUOTE]
tatil olmasaymış 2 günnde malı götürecekmişiz...dün kısa bugün uzun girerdik..
şimdi elde var sıfır...
döndük dolaştık aynı yere geldik....
dowun bu gece tepecegide netti....
yarın ola hayrola........
[quote=mozkan;106512]bi de sp future deneyelim 842 long time :..:[/quote]
hopps poz sıfır .lelele
[QUOTE=QUEEN;106521]kader anı gibi yaptılar boğa katliamı gibi geliyor bana, inşallah olmaz en azından bugün[/QUOTE]
Dur be sevgili QUEEN! SHOW MUST GO ON! :..:
[QUOTE=AMON RA;106527]Dur be sevgili QUEEN! SHOW MUST GO ON! :..:[/QUOTE]
kurtardık sabah ola hayrola ehe ehe +.:D:D
Dow manyaksın ya.Bu anlamadığım futures 975 görünce normal dow neden 8030 civarı görmedi anlamadım.Normalda 50 puana çıkmalı idi fark orada neden çıkmamış anlamadım.İki dakika kalktım ekrandan tek tuş uçmuş.Farkla oynanmasını nadir olur böyle.İkinci defa gördüm.Bir kere de 12500 den 12200 e tek tuş vermişlerdi.O zaman da futurese geç satış gelmişti.Ama gelmişti eninde sonunda.
iyiki kapalıymış piyasa bugün yoksam sistemle oynayanları bi güzel pataklarlardı.bknz. DAX güniçi hareketler.aşağı boşluklu açılış,bi gün önceki yükseğin üstüne gidiş güniçi en düşüğe yakın kapanış...
yani bizde short-long-short...eksik olsun...iyikide tatilmişik...
heee yarın tokatlayamazlar mı? elbette tokatlarlar emme bi gün az dayak yemiş olduk bu da bi kardır hehehehe :p
gel TREND geeel geeel gel....:dü::yü::dü::yü:
bu tabloya göre dengeler eşit..son kararı, sabah fdow verecek...
[quote=abka;106531]bu tabloya göre dengeler eşit..son kararı, sabah fdow verecek...[/quote]
Show yapıyor kendileri.Yarın bi olsun analarını everecem.:DSirkte at koşturmak kolay öyle.Açılalım hele.Artı açılırız yarın sanırım.Sonrası 850 üstü long altı short devam.
vob kapanışında fdj 7985 idi..:(
[quote=Astatin;106534]vob kapanışında fdj 7985 idi..:([/quote]
kapanış karşılaştırması yapmazlar yöne ve momentuma bakarlar, ki o da boğalardan yanadır, aslında boğaların ek alımına da ihtiyaç yok gibi short coverlar duman eder yarın açılışta, imf gazı da gelirse vay anasını sayın seyirciler diyebiliriz.
[quote=mozkan;106535]kapanış karşılaştırması yapmazlar yöne ve momentuma bakarlar, ki o da boğalardan yanadır, aslında boğaların ek alımına da ihtiyaç yok gibi short coverlar duman eder yarın açılışta, imf gazı da gelirse vay anasını sayın seyirciler diyebiliriz.[/quote]
devamında onuu diyecektim..ama dip yapıp yukarı dönmüş fdj var diyerekten..imf açılışa yetişmez :) ayrıca sabaha 78xx bir fdj de momentumu da değiştirir... misal :)