kesinlikle dowun kapanışına bakarlar...bana göre yarın ki açılış tamamen fdow belirler..imf işinin hiçbir etkisi olmaz..zaten yeni olan ne varki..yetkili haberi 100 kere geldi-gitti..ne momentumu yahu...artı-eksi 70 puanda dolanan dow vardı...
Printable View
kesinlikle dowun kapanışına bakarlar...bana göre yarın ki açılış tamamen fdow belirler..imf işinin hiçbir etkisi olmaz..zaten yeni olan ne varki..yetkili haberi 100 kere geldi-gitti..ne momentumu yahu...artı-eksi 70 puanda dolanan dow vardı...
mesela biz 5 gün kapalı olalım..dow bu arada %4 düşsün..son gün momentumla %1 artı yapınca artı açarız olmadı...önce hesabı görüyorlar...tabiki fdow sertce artı değilse...
mayıs geldi zaten...8.000 altında kalan dow var..ve bu ayıları gittikce cesaretlendiriyor..
Devlet bakanı sımsek abd'de
-devlet bakanı sımsek abd'de
-sımsek, ımf ve dunya bankası toplantılarına katılacak
new york (a.a) - 23.04.2009 - devlet bakanı mehmet sımsek baskanlıgındakı
bır heyet, abd'nın new york kentıne geldı.
Bakan sımsek'ı jfk havalaanında turk konsolosluk yetkılılerı karsıladı.
Bakan sımsek ve beraberındekı heyet daha sonra kara yoluyla baskent washıngton'a
hareket ettı.
Devlet bakanı mehmet sımsek, washıngton'da uluslararası para fonu (ımf)
ve dunya bankası bahar donemı toplantılarına katılacak, ımf yetkılılerıyle
gorusmelerde bulunacak.
(mse-bur-moc)
23:33 23/04/09
--aa--
FDJ i kıpraştıran AMEX karı derler...
ABKA, şimdi bi sistem yapıştırayım sabaha kadar uyuyamazsın vallah :)
astatinim bu haberlerin hepsi muglak,kasımdan beri duyduğumuz haberler...hatta 2 hafta önce imf yetkilisi gelecek haberi vardı...imf yetkilisi gelir,2-3 hafta müzakereler devam eder ve anlaşırlarsa kredi işi olur..
[QUOTE=Astatin;106542]FDJ i kıpraştıran AMEX karı derler...
ABKA, şimdi bi sistem yapıştırayım sabaha kadar uyuyamazsın vallah :)[/QUOTE]
artık sistem aramıyorum..sonunda beklentilerimin üzerinde bir sisteme kavuştum...:).ama senin sistemide merak ettim..sistemi görmeden uykum kaçtı:)
[quote=abka;106544]artık sistem aramıyorum..sonunda beklentilerimin üzerinde bir sisteme kavuştum...:).ama senin sistemide merak ettim..sistemi görmeden uykum kaçtı:)[/quote]
15 dklık, yılbaşından bu yana getiri %116 (kaldıraçsız ancak piramitli), 90 karlı 120 zararlı işlem, ortalama kar/ortalama zarar = 3.51 (bak bu cillop),..
ha karlı işlem sayısı zararlıdan çok olanı da var amma onun getiri %66 da...zaten keramet az poz. almak değil ters pozdan hızlı kaçabilmek...:)
arkadaşlar metastockta profitunity diye bi sistem var hiç deneyen oldumu ?
---pramitli ,tam olarak ne demek...
---ms test de test puan egrisi de pramitlimiki..benim bildiğim oradaki ayrı ayrı hesaplama şeklinde..
---astatinim ,artık en fazla dikkat ettiğim;puan egrisindeki kırılmanın dip-tepe arası farkıdır...benim sistemde 4 aylık sürede max. dip-tepe 3.000 puandır(8 iş gününde)...
birde sistemde kazancım dengeli olmasına çok dikkat ediyorum..mesela ocakta 12.000 puan yapmış,ama şubatta 2.000 ise...o sistemi at çöpe..dengeli olmalı..mesela ocak 8.000 olsun,şubat 7.000 olsun...6.000 olsun..
[quote=Astatin;106534]vob kapanışında fdj 7985 idi..:([/quote]
Hayır 7939 idi.Yanlışın var.