-
sistemleri test ederken süreki test yarıda kapanırdı..bunu sık sık forumda dile getirdim...
[B]ms yi kekrar yükleyince problem ortadan kalktı[/B]..ne wistadan nede leptopdanmış...aynı problemle karşılaşan olursa diye hatırlatmak istedim...maşallahı var..şimdi 60.000 testi bile tek nefeste yapıyor...
-
opt degerleri tesbit ettim...ay sonunda opt degerlerin yaklaşık degerlerine göre( 4 aylık test yapıp),yeni ay için uyguluyorum...ama en önemlisi [B]egri mutlaka homojen ,dengeli olmalı...[/B]
-
[quote=7410;106551]arkadaşlar aranızda kısa olanı vardır uzun olanı vardır..
yanlış anlaşılmasın..yarın fdji artı beklentim var.dji için yarın 8100 e kadar yolu var diye düşünüyorum..bakalım tutacak mı tahmin..
gökhan fındık- avatar 10 numara hocam :)
tebrikler[/quote]
Uzun zaman aradan sonra avatar kullanmak istedim.Bilgisayarımda masaüstünde bir sürü resim vardı.Sadece bunu silmedim.Gittim bunu da avatar olarak kullandım.Teksaslının forumundan çaldım bunu yanlış hatırlamıyorsam.Bunun esas sahibi başkası.Ama şu var selçuklu abi de benden istedi msnden onun da msn avatarı bu benim de.:..:Grafiklere koyunca komik oluyor.Ben de avatar yaptım.Bu arada demişsin ya aramızda kısa uzun var.Her ne olursa olsun sabah açıldığında kesinlikle ne yöne gidiyorsa o yöne inatlaşmadan gitmek lazım.Yoksa oradan döner aha baskı var aha alıyorlar bunlarla bu işler zor.Ayuyum ama anında boğa olmasını bilip ayu tüyünü yolarum.üüü
-
bar açıklamaları için teşekkür..vobix ve gökhan...
-
[quote=GOKHANFINDIK;106564]Uzun zaman aradan sonra avatar kullanmak istedim.Bilgisayarımda masaüstünde bir sürü resim vardı.Sadece bunu silmedim.Gittim bunu da avatar olarak kullandım.Teksaslının forumundan çaldım bunu yanlış hatırlamıyorsam.Bunun esas sahibi başkası.Ama şu var selçuklu abi de benden istedi msnden onun da msn avatarı bu benim de.:..:Grafiklere koyunca komik oluyor.Ben de avatar yaptım.Bu arada demişsin ya aramızda kısa uzun var.Her ne olursa olsun sabah açıldığında kesinlikle ne yöne gidiyorsa o yöne inatlaşmadan gitmek lazım.Yoksa oradan döner aha baskı var aha alıyorlar bunlarla bu işler zor.Ayuyum ama anında boğa olmasını bilip ayu tüyünü yolarum.üüü[/quote]
bende dolarda ayuyum:..:bakıyorum bakıyorum yön tayin etmeye çalışıyorum deminden beri..dediğin gibi sabah fdji a bakıcaz artıkın..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106558]Hayır 17 10 daki barın kapanışına bakacaksın orada ne kapanıyorsa 17 14 59 daki fiyat odur.Hergün bakıyorum 17 10 barına yazıyor kapanıştaki fdow rakamını.Abi sen burada 17 00 yazısının sonuna un eklediğin için 17 10un yazacaktın sanırım.Yanlış yazdın sanırım yoksa 17 10 yazman lazımdı.[/QUOTE]
17:10 yazacaktım doğru. dediğin gibi un ekinden belli.
-
[quote=Astatin;106565]bar açıklamaları için teşekkür..vobix ve gökhan...[/quote]
Astatin kardeş bunu şöyle de anlayabilirsin.İmkb 100 ün barlarını aç beş dakikalıkta son bar 16 55 tir.Ben de bunu dowu bir gece emindim biz kapanırken fiyattan matrikste yanlış gördüğümü anlayınca anladım.Meğer her kapanışın 5 dakika öncesi imiş değerler.Veya çizdiğiniz grafik 1 dakikalık ise 1 dakika öncesidir.
-
[QUOTE=VOBiX;106072]Selam Arkadaşlar,
Sağlık sorunlarım nedeniyle yaklaşık iki haftadır aktif olarak aranızda değilim. Önce [url=http://www.depresyon.biz/default.asp?module=pages&SID=77]bahar depresyonu[/url] ile başlayıp haftasonu gribe çeviren hastalığın tedavisi benim kimyasal maddelerin vücuttan atılmasının üç yılı bulabildiği için ilaç kullanmamamdan dolayı biraz uzun sürüyor. Zaten sağlık karnemde de sadece gözlük reçetesi bulunuyor. Dinlenme, temiz hava artı meyve sebze takviyesi ile idare ediyorum. Uyuşturucu enjekte edilmiş Memati gibiydim. Allahtan elime roketatar tutuşturan olmadı. Aha bitti bitiyor derken grip geldi o da gitmek üzere. O da gitsin geleceğim.
Bu arada yeni konuya geçmişsiniz iki haftadır neler olmuş neler bitmiş okumaya kalksam en az 3 günümü alır. O yüzden bu bölüm boşluk olarak kalacak.
Soran eden olmuş diye haber verdiler. Sorana da merak edene de tek tek teşekkürler.[/QUOTE]
Geçmiş olsun sayın Vobix
-
nasıl olsa [B]olan olacak[/B]...korkunun ecele faydası olmadığı gibi,strestinde kar a-zarara etkisi yok...ben gider..iyi geceler..
-
[quote=abka;106570]nasıl olsa [B]olan olacak[/B]...korkunun ecele faydası olmadığı gibi,strestinde kara-zarara etkisi yok...ben gider..iyi geceler..[/quote]
Bir gece dow yüzde 4 5 eksiye giderken paulson namussuzu konuşmuştu ve tarp fonundan cart curtundan birşeyler yapacaz demişlerdi.Gazete de yazıyorya bir günde en çok 54000 kaybettim diye.Shorttum o gece.Saat gece 22:22 dowu bir almaya başladılar.en dipten yüzde 8 9 aldılar.Futures de artı oldu.Ben ne mi yaptım.75 milyarım vardı caride de borç vardı.Dow 22 22 ikenden önce paramı 120 130 milyar hesaplıyordum yarın çok kazanacam diye.Sabah bir açtık yüzde 7 8 civarı yüzde 15 20 yi buldu isc falan ikinci seans.Tabiki vob da tavan oldu.Ben de 54 milyar kaybettim.İşlem yaptım 57 falan net gitti o gün.75 milyar 130 milyar heyecanı kurarken sabah elimde sadece 20 milyar ve caridede borc kalmıştı ve ben 600 000 lirayı bu aldığım darbeden sonra çıkardım.Bir anda 110 milyar daha çok paranız olacak iken.Ki ev alma hayali kuruyordum.Ayrıca 75 milyara da 130lardan düşmüştü.Açgözlülük edip çıkartmadık.İşte o tarp fonu masalı bana 1 eve mal oldu.O yüzden sabahları falan artık hiç umrumda değil.O darbeden büyüğünü sanırım hayat boyu yemem gibi geliyor.Tavan oldu daha ne olsun.Ben işlem yapmama rağmen daha az adetle oynamama rağmen yine de çok kaybettim ve her işlem zarar yazdı.Komisyona da gitti.Kötü günlerdi.Ama hiç takmadım hayatıma devam ettim.Gökhan artık dün gece 75 milyarlık biriydin şimdi 20 milyarlık birisisin dedim.Böyle böyle moraller telkin ederek Allahın da izni ile bir müddet sonra düzeldi herşey.Artık bozulsa da koymaz.Çok kötüleri gördüğüm için daha kötüsü bile olsa değiştiremez fikirlerimi beynimi.Eğer o sabah 23 yaşında Gökhan değil de 40 50 olsa idim kesin kalp krizi geçirirdim.Resmen şok yaşattı sabah.Ama tesellim şu oldu.Hiç tavan olmamış bir borsada tavan olduğunda hayatımda en maksimum parayı kaybettim.Yine dipten nadir yüzde13 14 gördüğünde ise bir arkadaşım 17 milyardan 200 milyara 2 ayda çıkartığı parayı 3 5 günde bitirdi.Bu arkadaşım da bana borsada herşeyi öğretendir.Voba da onu sokan benimdir.Ama talihsizlik oldu hissedeki alışkanlıktan pozisyonda beklememesi gerektiğini anladı ama geç anladı.Bekledi ve kaybetti.Allah kimseye göstermesin böyle anlar çok zor oluyor.Ama yılmamak lazım.Başarıya giden her yol yokuşludur.Sabır lazım.Alt edilmeyecek bir ilim değil vob.Bunu öğrenebilir herkes.Borsa aldığınızda artmıyorsa artmayacaktır.Sattığınızda düşmüyorsa daha da düşmez.İnatlaşmayıp gerekeni yapın.
-
ortaLık yine toz Duman.....gece yıldızLarı saydıracak bana ....artık GöKhan dostum Haber kimde yana :):D
-
[quote=SaNCaKTaR;106572]ortaLık yine toz Duman.....gece yıldızLarı saydıracak bana ....artık GöKhan dostum Haber kimde yana :):D[/quote]
Abi üstteki yazımı oku.Aslında olay haber de değil de kısmet olmadan bir liranın cebimize girmeyeceği.Tamamen olay bu.Üstteki yazımda yediğim kazık öyle açılışta 1000 puan falan değil.Komple erimek.O yüzden nasip diyelim.Ben bile bilsem bile ne olduğunu umrumda değil kulağımı habere şuna buna tıkarım.Ama şunu da unutmayın.Bir haber iyi gelsin kötü gelsin.Bu forumda olsun veya başka forumlarda.İlk emri yakalayacak kişi benim.1 saniyeden önce verecek olan versin.:D:D:DBen öyle yemek yiyim geri gelirim vob dursun köşede hiç de öyle değil.Vobda benle birlikte yemek yer.Ben zaten yemek yiyeceğim vakitte ekranı laptopu alırım durur masada yemeğimi yerim.Ama piyasadan net emin olmadan da yemeğe başlamam.Öyle prensibim var.Bu 1i bulur bazen öğlen bazen 11 de olur.Ama kesin laptopla yemek yerim.Bu iş ciddiyet ister.Geri geldiğimde 1000 puan kazık yiyip stres yaşamaktansa bu mantıklı.Ha çalışan başka işi olan adama gülerler ama benim öyle sıkıntım yok.Evin içinde heryere götürürüm.Kablosuz internet heryere gider.Ben zaten içerde odaya gider arada tv izlerim işlem yapmamak için.Evlilik programlarındaki rezaleti izlemek eğlenceli.Türk aile yapısı kepaze vaziyete gelmiş.Hep bunlar halk yozlaştırılmış ve fakirleştirildiğinden ekonomik nedenlerden oluyor.Kafam da eserse uzak bir yere giderim 3 4 gün gezer gelirim.2ayı asla bulmaz benim İstanbul dışına çıkmam.Kesin bir kere çıkarım.