-
Peki ben bu saatte burada ne mi arıyorum.Birisi tam 2 saattir kafama gelmiş benden x olan parasını 10x e çıkarmamı istiyor vobta.Pazarlık ediyor benle.Yok diyorum git diyorum olmaz diyorum.Adam 2x de değil akla zarar 10x yapmamı istiyor.Neyse en sonunda almayacağımı anladı da Allah rahatlık versin deyip iyi geceler dedi yattı.
-
[quote=GOKHANFINDIK;106573]Abi üstteki yazımı oku.Aslında olay haber de değil de kısmet olmadan bir liranın cebimize girmeyeceği.Tamamen olay bu.Üstteki yazımda yediğim kazık öyle açılışta 1000 puan falan değil.Komple erimek.O yüzden nasip diyelim.Ben bile bilsem bile ne olduğunu umrumda değil kulağımı habere şuna buna tıkarım.Ama şunu da unutmayın.Bir haber iyi gelsin kötü gelsin.Bu forumda olsun veya başka forumlarda.İlk emri yakalayacak kişi benim.1 saniyeden önce verecek olan versin.:D:D:DBen öyle yemek yiyim geri gelirim vob dursun köşede hiç de öyle değil.Vobda benle birlikte yemek yer.Ben zaten yemek yiyeceğim vakitte ekranı laptopu alırım durur masada yemeğimi yerim.Ama piyasadan net emin olmadan da yemeğe başlamam.Öyle prensibim var.Bu 1i bulur bazen öğlen bazen 11 de olur.Ama kesin laptopla yemek yerim.Bu iş ciddiyet ister.Geri geldiğimde 1000 puan kazık yiyip stres yaşamaktansa bu mantıklı.Ha çalışan başka işi olan adama gülerler ama benim öyle sıkıntım yok.Evin içinde heryere götürürüm.Kablosuz internet heryere gider.Ben zaten içerde odaya gider arada tv izlerim işlem yapmamak için.Evlilik programlarındaki rezaleti izlemek eğlenceli.Türk aile yapısı kepaze vaziyete gelmiş.Hep bunlar halk yozlaştırılmış ve fakirleştirildiğinden ekonomik nedenlerden oluyor.Kafam da eserse uzak bir yere giderim 3 4 gün gezer gelirim.2ayı asla bulmaz benim İstanbul dışına çıkmam.Kesin bir kere çıkarım.[/quote]
HakLısın Dostum yani ata sözü ile bağlayalım
"Nasipse gelir yemenden, Nasip değilse N gelir elden" ...diyorsun
ve hakLısın ama şuna da inanıyorum bu bizim borsadakiler nasip falan dinlemiyor :)
hayırLı geceLer BoL ve BereketLi KazançLar.... stressiz bir gün dileği ile ...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106571]Bir gece dow yüzde 4 5 eksiye giderken paulson namussuzu konuşmuştu....................................................................es.Borsa aldığınızda artmıyorsa artmayacaktır.Sattığınızda düşmüyorsa daha da düşmez.İnatlaşmayıp gerekeni yapın.[/QUOTE]
Gokhan deli moral verdin savol +.
-
-
günaydınlar...
fdow ve nıkkeı ne durumda?
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]24 Nisan Cuma Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Beklentiler) (Nis) 11:00 82,6 81,6 Yüksek [/U]
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (İş Dünyası Eğilimi) (Nis) 11:00 82,3 82,1 Orta
GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Mevcut Durum) (Nis) 11:00 82,1 82,7 Düşük
[U]GBP GSYH (q/q) (Q1) 11:30 -%1,5 -%1,6 Yüksek [/U]
[U]GBP GSYH (y/y) (Q1) 11:30 -%3,8 -%2,0 Yüksek [/U]
GBP Perakende Satışlar (a/a) (Mar) 11:30 -%0,5 -%1,9 Orta
[U]GBP Perakende Satışlar (y/y) (Mar) 11:30 %1,3 %0,4 Yüksek[/U]
GBP Hizmet Endeksi (3a/3a) (Şub) 11:30 -%1,3 Düşük
[U]USD Dayanıklı Mal Siparişleri (Mar) 15:30 -%1,5 %3,4 Yüksek [/U]
[U]USD Dayanıklı Mal Siparişleri (Taşımacılık Hariç) (Mar) 15:30 -%0,8 %3,9 Yüksek [/U]
USD Yeni Konut Satışları (a/a) (Mar) 17:00 %0,9 %4,7 Orta
USD Yeni Konut Satışları (Mar) 17:00 340K 337K Orta
[B]USD Geithner'ın Konuşması 23:30 Orta[/B]
[B][U]Bazı bilançolar[/U][/B]
Nomura Holdings, Inc. (NRSCF.PK) ---$ (09:00 TSI)
3M Company (MMM) 0.86$ (Açılış Öncesi)
[B]Ford Motor Company (F) -1.24$ (Açılış Öncesi)[/B]
Xerox Corporation (XRX) 0.04$ (Zaman Belli Değil)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=abka;106578]günaydınlar...
Fdow ve nıkkeı ne durumda?[/quote]
fdow 7859 - %071
nıkkeı -%1,48
-
[quote=Astatin;106560]aa bu arada fdj tepesine göre 45 puan aşağı gelmiş yaklaşık :)[/quote]
yok 115 gelmiş
-
günaydn bol kazançlar..tatil demeyip paylaşımda bulunan herkese teşekkrler:)
-
günaydın herkeşlere, futurelere bakınca eksi en kötü ihtimal nötr olması makuldur ama,
bu namussuzlar yine yamuk yapar artı açarlarsa şaşırmam.
-
dün gece eurusd den önce 10 pip civarı zarar sonra 25 pip kar yaptım, tam 15 dolar civarı karım var:D
-
[quote=traderx;106583]günaydın herkeşlere, futurelere bakınca eksi en kötü ihtimal nötr olması makuldur ama,
bu namussuzlar yine yamuk yapar artı açarlarsa şaşırmam.[/quote]
yok kardes 36425 açarız. sonra 600 lere tepki sonra 225 e düşeriz. gerisini sonra yazarım.:)
bide arkadaşlar dün gece rüyamda KERVT i çift tavan cekmiş gördüm. 2. seans kapanışı 11900 dü.