-
[quote=mbm;106609]he yukarı uzatsın yılan kafasını......lelele.lelele[/quote]
uzuncuların saltanatı dax açılana kadar sürer. sonra ver elini 225. yada bizim kol-bacak kesme kararımız. 37050 üzeri bende uzunlara katılırım. aksi takdirde bu hacimle kimse aldıramaz bana. .boks.
-
[QUOTE=trader38580;106611]uzuncuların saltanatı dax açılana kadar sürer. sonra ver elini 225. yada bizim kol-bacak kesme kararımız. 37050 üzeri bende uzunlara katılırım. aksi takdirde bu hacimle kimse aldıramaz bana. .boks.[/QUOTE]
aynen katılıyorum tek şey, tırstırıyor oda garantiyi 3,12 ye kadar almaları, yinede kısa devam bugün kara cuma olsun, nede olsa mübarek gün:D
-
[QUOTE=trader38580;106611]uzuncuların saltanatı dax açılana kadar sürer. sonra ver elini 225. yada bizim kol-bacak kesme kararımız. 37050 üzeri bende uzunlara katılırım. aksi takdirde bu hacimle kimse aldıramaz bana. .boks.[/QUOTE]
bizde kesinlik yoktur...
saltanatımız sat verene kadar sürer...
ordada yeni bir saltanat başlar........:)
-
ben böyle piyasanın ............
-
[QUOTE=SEYYAH;106614]ben böyle piyasanın ............[/QUOTE]
bende bendeüüüüüü:D
-
fincan kulp görmeye başladım ben... uzunum ya....
-
[QUOTE=SEYYAH;106610]VOBIX,
yahu geçen göstermiştin MS ta farklı sistemleri farklı grafta izlemeyi.2 farklı grafta 15 dk periyotta izlemek istiyorum vadeliyi.bunun için ne yapmak gerekiyordu?zaten birisini normal izliyorum bi normal 5 dk graf açıp diğerini nasıl yapacağım?
ve bu grafı nereden nasıl çağırmam gerekiyordu?
teşekkür ederim,
p.s.
seni aradık hastaykene yüzümüze tel kapattın ayıp be.hiç utanmadan yok...:p[/QUOTE]
Görüşmedik ki yüzüne kapatayım. Fakat şarjı bitiermiş olabilirsin.
Grafı aç. Ssitemi hazırla File>Save As de isim ver ve kaydet. ikinciyi aç ona da sistemi ekle onu da başka isimle kaydet böyle böyle istediğin akdar takip edebilirsin.
Bunları açarken en altta Chart seçili oalcak ana dosya (X30YVADE) Smart Chart oluyor.
-
[quote=mbm;106616]fincan kulp görmeye başladım ben... uzunum ya....[/quote]
tobo falan yok mu abi 41000 hedefli:..:iyice bi bak..
-
[QUOTE=marakes;106618]tobo falan yok mu abi 41000 hedefli:..:iyice bi bak..[/QUOTE]
şimdilik fincan kulp ve kahve ile idare edeceğiz......:):) heee
-
[quote=trader38580;106605]tutturabilene altın kontratlarında daha iyi para var. boşverin endeksi :)[/quote]
aman diyim. acemisini çok fena çarparlar onda. :)))
-
[QUOTE=mbm;106619]şimdilik fincan kulp ve kahve ile idare edeceğiz......:):) heee[/QUOTE]
yılanda şaşırdı napacağını ..yukarı gap olması lazımdı olmadı .. pazartesiye artık .. pazarteside yukarı gap olmazsa o yılandan bi halt olmaz .. :D:D
-
ecnebilerin çoğu ala geldi ama bizde bariz satış baskısı var ilginç bir gün olacak.
sistemimde 725ten beri alda ben satta sonu hayrolsun.