-
evet, mekanik bir sistemle alım-satım yapmak çok da büyütülecek bir yöntem değil. diğer araçlar gibi doğru kullanılmadığında bir işe yaramıyor. bir işe yaraması için bazı iç kurallar gerektiriyor. mesela bunlardan biri de bencil ve yalnız olmak. saraylı abi neden sistem sinyallerini paylaşarak bu kuralı bozuyor bunu bilmiyorum ama topic içerisinde sayısız kez mekanik bir sistemle trade etmenin nasıl olması gerektiğini anlatmaya çalıştı ve bunu benim görebileceğim en mütevazi ama kendine güvenli şekilde yaptı.
bir gözlem: burada birçok arkadaş mekanik sistemlere çok ayar oluyor :) nedenini bilmiyorum ama hoşuma gidiyor bir yandan da, bir şekilde işin özünü anlamadan sistemlere sarılacak bir çok tecrübesiz ama para kaybetmiş arkadaşın belki de daha fazla para kaybetmiş olmasını engellemiş oluyorlar.
yalnız buradaki tartışmaya geri dönecek olursak; saraylı abi abartılı tepkisi hariç haklıdır bence. yine her zamanki sakin bir güçle yerine oturtmuştu omurgayı yerine saraylı abi (bu arada içinde ne fırtınalar koptuğunu sonradan anlıyoruz) ta ki 'bıkmadınız mı geri dön muhabbettinden?'e dek. e bıkmadım, burası da benim topiğim, sen istemiyorsan bana dizilmiş methiyeleri okumayı, okuma o zaman...
'bir de öğreteceğiniz ilk şey'e takıldım ben. ilk şey. çok ağır be. yani tamam siz bir şey öğrenmemiş olabilirsiniz de bir şeyler öğrenmiş birileri vardır yani. ben demiyorum, iletişim teorileri diyor. :)
herkese ama herkese selamlar.
-
maykey ve ben ne anlatmaya calismisiz, arkadaslar da ne yazmislar?:) Alemsiniz arkadaslar.
Son yazim dedim ama mesajlarim alintilanmis.
Forum yoneticisinden ricam var, benim ve mayday'in (izni olursa) tum mesajlarini silebilir misiniz lutfen? sizi yoracagiz ama sistem kendim silmeme izin vermiyor.
De hadi kalin saglicakla!
-
[quote=nunu;324826]maykey ve ben ne anlatmaya calismisiz, arkadaslar da ne yazmislar?:) Alemsiniz arkadaslar.
Son yazim dedim ama mesajlarim alintilanmis.
Forum yoneticisinden ricam var, benim ve mayday'in (izni olursa) tum mesajlarini silebilir misiniz lutfen? sizi yoracagiz ama sistem kendim silmeme izin vermiyor.
De hadi kalin saglicakla![/quote] evet nunu katılıyorum benimde tüm mesajlarım silinsin kimse buradaki mekanik yöntemleri çekemiyor felan değil o kadar yazdım yazdık daha nasıl anlatırım bilemiyorum ama anlatamıyorum anlatamıyoruz o yüzden SN MOD SN YÖNETİM TÜM MESAJLARIMI VE ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN HATTA IP NOM TESPİT EDİLEBİLİYORSA BİR DAHA BAŞKA NİCK LEDE OLSA BU FORUMA GİRMEMEMİ SAĞLAYIN BAŞKA NE DİYEYİM..........
-
[quote=hpy;324821]Forum dünyasında gördüğüm en alçakgönüllü, en mütevazı, en babacan adam Saraylı'yı yine üzmüşsünüz.halbuki adam yazmış gidin başka yerde konuşun tartışın demiş.Yazık gerçekten yazık verilen emeklere.
Saraylı üstat Allah razı olsun.Hoşçakalın.[/quote]
sn hpy yazdiklariniza aynen katiliyorum. sn sarayli iyi bir insan, iyi bir dost idi.
sn sarayli eline emegine beynine saglik . hoscakal. dostcakal.
iyiki varsin.
saygilar
T..C
-
pehhh alıntılamadan yazayım, pardon hata ettim nunu nun bi çok fikrine katılmakla beraber yanlış bulduğum bi tavrını izah etmek yalaklık olabilirrrr , çünkü objektif yazılan bi görüş bile kendi düşüncesi doğrultusunda olmadığından bu kalıba rahatlıkla sokulabilir.... sevgili hellim arkadaşların isteklerini yerine getirsen iyi olur, biri üyeliğin iptalini, diğeri de başı anlamlı sonu saçma iletilerinin tamamının silinmesini istiyor, ne yazık ki kendileri yapamıyolar :)
-
ne olmuş bu gün burada, maksat aşılmış, herkes özünde bu deyil dir, bu muhakkak,
üstad la yakın bir arada bulunduk, yakından tanıdık,.....mütevazi saygı değer bir kişilik,...
bir şeyin üstünde çok durdu üstad ve sona da yaklaşmıştı, bir kaç gün önce bu konuda kendini burada desteklemiştim, bunun adı amansız takip, üstad sonunda büyük trendi sistemiyle alacaktı, sistemi kuşkusuz oldukça iyi olmalı, tabiki sabır gösterenler ve takip edenler için de bu böyle olacaktı, bu yinede olanaklı,.....geçmiş deyil....
ancak kendisi bunun üzerinde çokça durdu, sıkaça dile getirdi,....
%0 öngörü;
%100 sistem,
ve sistemin getirdiği kazanç,.....
buna çok yaklaştı üstad, onun için bence takip edenlerinin alacakları ve kazanacakları paradan çok, en çok kazanacağı değer buydu, üstad amansız takipte idi, amansız takip....
o nedenle daha öncede dile getirdiği gibi öngörüsüz olmak ve disiplinle takibi sürdürmek, bunun gölgelenmesini istemedi bu çok doğal, .....
diğer arkadaşlara gelince onlarada içinde bulundukları durum nedeniyle hak vermemek mümkün deyil, ama yeri burası deyildi, topiğin işlediği temayı bilselerdi eminim bundan itina ederlerdi,...
bence bitmemeli devam etmeli,....
-
saraylı bey siz canınızı sıkmayın sizi gercekten anlayan ve karsılıksız verdiginiz bilgileri ogrenmeye calısanlar da var.
-
[quote=nunu;324808]Insan olmak demek hakaret etmek anlamina da gelmemeli degil mi sevgili circir?
[B]Agir kaybetme psikolojisinde bulunan bir insan dayanamamis, yazmis iste.[/B] Ben ve biriki arkadas da yalniz olmadigini hissettirmek istemisiz. Ki bu en fazla bir ya da iki sayfa surer, daha sonra moddan rica eder topik sahibi sildirir.
Burada cok bilimsel ve hayati bilgiler mi paylasiliyor? Tabi ki hayir. Ucan kacan birseyler mi var? Burada uygulanmaya calisilan her ne ise durum zaten ortada! [B]Baskasinin sistemini ya da yazdiklarini dikkate alarak islem yapildigi zaman asil o an kaybetmeye mahkum oldugunu bilmeyecek kadar tecrubesis de olamazsin[/B] sen sevgili circir.[COLOR=red][B] Ha, senin sarayli ustadina meziyetler yagdirsaydik sayfa sayfa, o zaman baska, bu topik kirlenmesi olmazdi degil mi?[/B][/COLOR]
Allah'tan gercek hayatta cevremde bu kadar asabi, sinirli, alingan, ''sen bana ders veremezsin'' diyerek kendi bile farkinda olmadigi guvensizligini bu sekilde beli eden turden insanlar yok!
Bir insana hakaret etmek bu kadar kolay olmamali. Insan once kendini terbiye etmeli!
Neyse, bu topige son yazimdir, simdi sozu [SIZE=4][COLOR=red][B]''ustad sen bizim karanliktaki isigimizsin, bizi kor kuyulardan birtek sen cikarabilirsin, herkes dangalak bir sen akillisin ustadim''[/B][/COLOR][/SIZE] seklindeki potansiyel mesajlara birakiyorum...[/quote]
çok güzel yazmışsın nunu abla... seni çok eskiden beridir tanırım. catedral ablayla birlikte özü sözü bir, mert ve dürüst bir ablasın olayları iyi analiz etmişsin. benimde artık bu topicte son yazımdır.
-
Ooooofff,oooooofff....
Nelerle uğraşıyoruz,nelere takılıyoruz,neyi konuşuyoruz,eninde sonunda hepimize pamuğu tıkamayacaklar mı ?
Kavanoz dipli dünyadaaa !!!
K.. g..... rahvan gitsin,yatıp uyuyalım...
Yarın yeni gün,yeni ümitler...
Hepinize gamsız,kedersiz günler...
Nasıl olacaksa ?
Oooofff,ooooofffffff...
-
Allah Allah.
Çaktırmadan birbirimize düşmanmı oluyoruz bu sitede ya.
Bu trade bir mücadele herkesin gün boyu stresi had safhada.
Biraz anlayış biraz hoşgörü bu anlamsız ve gereksiz çatışmayı önlerdi bence.
Burada esasında suçlu falanda yok yani. Kelimeler maksadı aşmış anlaşmazlık olmuş.
Evet Saraylı Abi gitmemelisin.
Senden öğreneceğimiz çok şey var.
Sadece trade değil öğreneceğimiz.
Jelibon.
-
Her ne şekilde olursa olsun ,bu işe girmiş profesyonel ve amatör arkadaşlar şunu bilmelidir ki..Bu iş dünyanın enzor işidir..Çünkü emeğin karşılığının garantisi legal olarak yoktur...O yüzdendir ki vaadedilen kazanç çok fazla olduğu gibi,kayıp da çok fazladır.
Bu piyasada gerçekten iy, niyetli olarak bildiklerini gösteren,az da olsa yatırımcılara ışık tutan kimselere tepki değil saygı gösterilmelidir.Çünkü bu insanlar gerçekten maddi bir beklenti olmadan bu işin hem teknik hem de psikolojik tarafından olurunu gösteriyorlar..
Bu iyiniyetle ilgili yapılabilecek en kötü şey maximum susmaktır.Çünkü kimsenin kimseden hak iddia etmek gibi bir lüksü yoktur..Çünkü bir taahhüt söz konusu değildir..
Ha taahhüt almak isteyen ve buna bağlı olarak da hesap sormak isteyen ya da tepki göstermek isteyen yatırımcılar varsa,ben şu anda %30 kar payı almak koşuluyla bunu profesyonel olarak yapan insanlar biliyorum..
Sn. Saraylı;yatırımcıların yıllarını vererek ve 100lerce kitap makale okuyarak elde edebileceği bilgi ve donanımı burda rafine edilmiş şekilde eşzamanlı yorum ve işlemlerle veriyor...ve verdiği onca teknik bilgiye rağmen ,Bu işin asıl anahtarının psikoloji olduğunu defalarca dile getiriyor..Uzun zamandır da piyasanın içinde olduğu bilindiğine göre,bu şekilde hayat kazanılabiliniyor ve bu sektörde başarılı olunabiliniyor...
O yüzden bu güzide topik,bir tepki yeri olarak değil, kanımca çok güzel bir sistem topiği ve başarılı bir traderın güncesi olarak izlenmeli, saygı ve güzel katılımlarla takip edilmelidir...
-
[IMG]http://www.twoe.info/wp-content/uploads/2010/08/japanese-garden-house-lake.jpg[/IMG]
-
81*** lere gelirse günlkte güzel TOBO Oluşur tabi altına sarkmadığı takdirde :..:
-
...brs sat geçmiştir şimdi ..... ali baba ..... çay içiyodur .. ahh saraylı abim ahhhh .......:o:o:o:o
-
bol pointler önerebileceğiniz günde ortalama 3-4 sinyal veren 5 dak vb önerebileceğiniz bir sistem yada benimkullandığım 5 dak ema 5-8 e filitre koyabileceğim gösterge varmı
-
[quote=jelibon;324843]Allah Allah.
Çaktırmadan birbirimize düşmanmı oluyoruz bu sitede ya.
Bu trade bir mücadele herkesin gün boyu stresi had safhada.
Biraz anlayış biraz hoşgörü bu anlamsız ve gereksiz çatışmayı önlerdi bence.
Burada esasında suçlu falanda yok yani. Kelimeler maksadı aşmış anlaşmazlık olmuş.
Evet Saraylı Abi gitmemelisin.
Senden öğreneceğimiz çok şey var.
Sadece trade değil öğreneceğimiz.
Jelibon.[/quote]
.brv.brv.brv
[I]svg...jelibon söylenecek ne varsa söylemiş....[/I]
[I]daha iyisini yazamadım......yukardaki yazıya imza atıyorum...[/I]
-
[quote=banu25;325067]bol pointler önerebileceğiniz günde ortalama 3-4 sinyal veren 5 dak vb önerebileceğiniz bir sistem yada benimkullandığım 5 dak ema 5-8 e filitre koyabileceğim gösterge varmı[/quote]
var...
-
NK den dolayı flatladım 875 den tekrar pozitif olursa şortlarım 1100 puan yerine 600 puan alabilidik buna da şükür
-
[QUOTE=banu25;325067]bol pointler önerebileceğiniz günde ortalama 3-4 sinyal veren 5 dak vb önerebileceğiniz bir sistem yada benimkullandığım 5 dak ema 5-8 e filitre koyabileceğim gösterge varmı[/QUOTE]
Günde 3-4 işlemle sistemcilik olmaz. Her işlemde 25 puan kaydırsan 4 işlemde 100 puan, 100 de tersten 200 puan. 21 iş günü olsa ayda 4200 puan sadece kaymaya gider. Artı komisyon da var, düz hesap 5000 diyelim... Bu sistem ayda kaç bin puan kazanacak ki, 5000 puanı kayma ve komisyona gitsin :)
-
kaymaya o kadar gitmez ben bir sistem yazıyım misal ema 5-8 5 dak da keşistiklernde kesiştiği 5 dak barın en küçük değerinden + - 175 puanda al -sat a girilirse misal 83400 den kesişti 5 dak barda sat verdi o barın endüşüğü 83175 ,83175-175 = 83000 e şarta bağlı emir yazılacak şarta bağlı bölümüne 83000 fiyat bölümüne yine 83000 yani 83000 gördüğünde 83000 den beklemeden sat bu sistemin aralık getirisi 11000 puan günde ortalama 4 işlem yaptırıyor
-
bu sistemin yanına ekürü arıyorum var mı sistemini açıkca yazabilecek?
-
yani sen aralıkta 11.000 puan kazanmışsan eküriyi niye ariinki abla???
-
abla sen bu kadar işlemi anca 1 dakkalıkta dene bence... orda 4 değil 8 tane bile işlem yaptırır o namıssız!!!!!.lelele.lelele.lelele
-
[quote=banu25;325236]bu sistemin yanına ekürü arıyorum var mı sistemini açıkca yazabilecek?[/quote]
Çok uzun süreler çalışılmış bir sürü emek verilerek hazırlanmış bir sistemi, ayda 11000 puan kazandığını iddia eden ve yanına eküri arıyan birine kimsenin vereceğini sanmıyorum...
Bir sistemi ne kadar çok kişi kullanırsa yada fazla kontrat basılırsa o sistem getirisi kadar para kazanamaz...
Ben aylık 4000-5000 hedefiyle çalışıyorum 11000 in neyini beğenmiyorsunuz anlamadım ? Ayrıca iki ho kesişmesiyle o puanlar çıkmaz...
-
iki ho kesişmesindeki barın en düşük enyüksek seviyelerinden -175 +175 = aralık 11000 getirmiş işte canım yalan mı söylüyoruz ,kontrat sayısı 10 şimdilik getirisine zarar vermez,ben şimdi tek tek yazamam vallahi hesapla bak sadece buradaki tecrübeli arkadaşlardan bir eküri istedik kimsede çıkıp bir sistem atmadı benim gibi alenen kimse yazmadı ,
-
hem öyle bir sistemi ne kadar çok kişi kullanırsa okdar getirisi azalır olayıda matematiksel olarakda istatiksel olarakta yanlış bir sistemi ............x......2x bir sistemi x noktasını geçene kadarki kullanım sistemi olumlu etkiler x den 2x e kadar olan noktada alıcı satıcı dengesi değişip alıcı yada satıcıların karşısında yeni alıcı yada satıcı bulamayacağın için olumsuz etkiler bütün forumlardaki küçük yatırımcıları toplasan birinci noktaya zor ulaşırsın bu piyasanın büyüklüğüne dair bir bilgidir umarım
-
[quote=banu25;325242]hem öyle bir sistemi ne kadar çok kişi kullanırsa okdar getirisi azalır olayıda matematiksel olarakda istatiksel olarakta yanlış bir sistemi ............x......2x bir sistemi x noktasını geçene kadarki kullanım sistemi olumlu etkiler x den 2x e kadar olan noktada alıcı satıcı dengesi değişip alıcı yada satıcıların karşısında yeni alıcı yada satıcı bulamayacağın için olumsuz etkiler bütün forumlardaki küçük yatırımcıları toplasan birinci noktaya zor ulaşırsın bu piyasanın büyüklüğüne dair bir bilgidir umarım[/quote]
Ablam yanlışsın sen.... ben farklı bi bakış açısı ile sana bişey hatırlatayım ve bu konu da benim çok kafamı karıştırmıştır vakti saatinde. Düşünelim şimdi gayet başarılı bi sistem var 50 kişi aynı sistemi kullanıyor diyelim. Yani farzedelim öyle oldu. Ve bu 50 kişi artık tam bıçkın hale geldi ve duygusuz işlemler yapıyor. İnanılmaz bir performans gösterip kontrat sayılarını da arttırdılar diyelim. (İyi bi komplo teorisi yapacam şimdi ama olmaz olmaz dememek lazım çünkü bu işlerde her geçen yıl bizim insanımız gayet başarılı ve iyi sonuçlar alan sistemler üretmeye başladı) Neyse bu 50 şahıs 10 kontratla başladıkları maceralı yolculukta 4 ay sonra 100 kontrata çıkardı bu her bir cengaver. EEE... şimdi sen düşün aynı sistem ve aynı dakikada sinyal geldiğinde aynı fiyattan bi saldırı olacak değil mi?????? Hücummmmmmmmmmmmmm........ fiyat ta o an atıyorum 84150... peki ablacım 5000 kontrat 84150 den aşağı basacan ama 84150 kademesinde ancak 300 kontrat alıcı var. Ne yapacaz peki şimdi söyle ??? Yallah aşağı kademelere doğru bi yolculuk haliyle olacak. Peki bu işte maliyet ne olacak yani, sinyal fiyatını nası bulacaz de bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!.lelele.lelele.lelele
-
5-8 Ema nasıl 11 bin kazandırmış anlamadım. Ben şimdi matrikste test yaptım onbinde 2 kom hesaplayarak Aralıkta 6 bin puan kar var evet ama son 4 ayda, -19000 de :::
-
[quote=SU-TE;325243]Ablam yanlışsın sen.... ben farklı bi bakış açısı ile sana bişey hatırlatayım ve bu konu da benim çok kafamı karıştırmıştır vakti saatinde. Düşünelim şimdi gayet başarılı bi sistem var 50 kişi aynı sistemi kullanıyor diyelim. Yani farzedelim öyle oldu. Ve bu 50 kişi artık tam bıçkın hale geldi ve duygusuz işlemler yapıyor. İnanılmaz bir performans gösterip kontrat sayılarını da arttırdılar diyelim. (İyi bi komplo teorisi yapacam şimdi ama olmaz olmaz dememek lazım çünkü bu işlerde her geçen yıl bizim insanımız gayet başarılı ve iyi sonuçlar alan sistemler üretmeye başladı) Neyse bu 50 şahıs 10 kontratla başladıkları maceralı yolculukta 4 ay sonra 100 kontrata çıkardı bu her bir cengaver. EEE... şimdi sen düşün aynı sistem ve aynı dakikada sinyal geldiğinde aynı fiyattan bi saldırı olacak değil mi?????? Hücummmmmmmmmmmmmm........ fiyat ta o an atıyorum 84150... peki ablacım 5000 kontrat 84150 den aşağı basacan ama 84150 kademesinde ancak 300 kontrat alıcı var. Ne yapacaz peki şimdi söyle ??? Yallah aşağı kademelere doğru bi yolculuk haliyle olacak. Peki bu işte maliyet ne olacak yani, sinyal fiyatını nası bulacaz de bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!.lelele.lelele.lelele[/quote]
Komplo teorisininde daha iyi bi komplosu veya versiyonu vardır'dan yola çıkarak bi tane daha patlatim bari....:::::::::
Mesela diyelim!!! Bi gün ol du ya! piyasa dar bir banda sıkıştı. Yani 700 puanlık marjda yataya geçti ve işlem hacmi de oldukça daraldı. Kadere bak ki sen, o gün de bu bizim cengaver mekik (ben artık sistemlere uzay mekiği diyorum) 1 gün içerisinde ardarda 6 sinyal üretti. Ve bizim bıçkın tayfa olan 50 YİĞİT de biliyo ki, o gün çok özel bi gün. Yani burası ya zirvenin zirvesi veya dibin dibidir'in E...k gibi farkında. Ama hacim de yok. Yani kademelerde ne basacak, ne de alacak hacimli lot yok. Eee şimdi napsın bu yiğitler 5000 kontrat basmak için Taaaaaaaaaaaaaaaaa... 1000 puan aşağı kadar bastı. Bu yetmedi ardından bi de AL sinyali geldi mi? Bak sen işe! Haydaaaaaaaaaaaaaa... buyur burdan yak!!! Tekrar almak için başladı tabandan 5000 kontratı almaya. Bu kez başladı mı 1000 puan yukarı kadar kontrat toplama telaşı. (gap gap var) Tamam buraya kadar normal bi durum diyelim şimdilik. Ama dedim ya 1 gün içinde sinyal yerinde durmadı ve 6 kez yandı durdu namıssız... Şimdi sana soruyorum? Bu cengaver tayfa o gün sence daha trend başlamadan kaç puan kaybederek ve yılların emeği olan sermayenin kaçta kaçını kaybederek ve ayrıca hangi psikoloji ile birbirine ana avrat göndermeler yaparak bu trende başlamış olacaktır???????.lelele.lelele.lelele
Yahu ben de çok mu abartılı bi komplo kurdum? Bak şimdi ben de şaşırdım valla!!!!!!!
-
-
[quote=banu25;325250]Doğru haklısın su-te[/quote]
Benim derdim haklı olmak falan değil cici ablam. Doğruları bilecez ki karşımızdaki oyuncularla aynı masada hala kalabilelim. Ayağımıza kurşun sıkmanın alemi yok..lelele.lelele.lelele
-
yabancı 2 ayda 1 milyar dolar sattı..yani 10.000 puan içinde gelgitlerde mal veriyor..
kanımca son günlerdeki sıkışma aşşağı kırılacak...
eger kırılırsa temiz 5-6.000 puanı var..
-
[quote=banu25;325241]iki ho kesişmesindeki barın en düşük enyüksek seviyelerinden -175 +175 = aralık 11000 getirmiş işte canım yalan mı söylüyoruz ,kontrat sayısı 10 şimdilik getirisine zarar vermez,ben şimdi tek tek yazamam vallahi hesapla bak sadece buradaki tecrübeli arkadaşlardan bir eküri istedik kimsede çıkıp bir sistem atmadı benim gibi alenen kimse yazmadı ,[/quote]
Sn.Banu25 sistem dediğimiz şeyin giriş komutu olduğu gibi kar alma yada stoplos komutuda olmalıdır onun için sizin yazdığınıza 2 ho dedim.Şimdi 11000 puan nerden geliyor anlayamıyoruz giriş bellide çıkış nasıl, stop nasıl ? eğer geçmişe bakarak gözünüzle şurda girerdim bu kadar bana yeter şurda çıkardım gibi değerlendiriyorsanız bu diğer aylarda kesinlikle tutmayacaktır,ama sistem tester da testi yapılmış her ay pu puanları kazanmış geçmişe dönük bir senede verileri tutulmuş senenin aylık ortalamasında dediğiniz puanları kazanmış kendini ispatlamışsa bizede bravo demek düşer...
Amacım yapıcı kırmak değil yapıcı eleştiri yapmaktı yararlanabileceğinizi düşündüğüm bir site incelemenizi tavsiye ederim [URL]http://x30yvade.com/[/URL]
-
Vay saraylı abim ya.... Ne yapıyordur şimdi acep?
-
[quote=abka;325252]yabancı 2 ayda 1 milyar dolar sattı..yani 10.000 puan içinde gelgitlerde mal veriyor..
kanımca son günlerdeki sıkışma aşşağı kırılacak...
eger kırılırsa temiz 5-6.000 puanı var..[/quote]
Sn.Abka sıkışma gerçekten hat safhada sistemlerimden biri 6 hatalı sinyal verdi (Nalıncı sayesinde 5 inden kurtuldum Sn.Saraylı üstada saygılar...brv ) geçmişte arka arkaya gelen hatalı sinyaller sonrası net trendler oluşmuş..trendin geleceğine katılıyorum yön konusunuda sistemime bırakıyorum....
-
[quote=perfectt;325255]Sn.Abka sıkışma gerçekten hat safhada [COLOR=red][B][I]sistemlerimden biri 6 hatalı sinyal verdi (Nalıncı sayesinde 5 inden kurtuldum Sn.Saraylı üstada saygılar..[/I][/B][/COLOR].brv ) geçmişte arka arkaya gelen hatalı sinyaller sonrası net trendler oluşmuş..trendin geleceğine katılıyorum yön konusunuda sistemime bırakıyorum....[/quote]
bende aynı fikirdeyim Saraylı hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım,
.brv.brv.brv
Saygılar ve hürmetlerimi sunarım,
-
sute dayı hikayenin devamı şöyle 50 kişi içinden 3-5 tanesi düşük kaldıraçla hareket ettiğinden gayet başarılı olan sistemlerine devam edecekler diğerleri ise gümlemiş olacak. :) sistemci sayısıda 3-5 'e düşecek. piyasa her zaman yatay devam etmez. o zaman aşırı alımda sat, aşırı satımda alıp zengin olurduk.
harbiden bu -175/+175 olayı az kontratla kaymayı ortadan kaldırır. banu ablaya teşekkürler.
-
arkadaşlar günaydın,,,,,,,,,,
kaya günaydın
eksi açılış hayırlıdır herkes için umarım..
-
Ya iş heyecanı özel işlerimizi aksattı bu arada Saraylı abimize günaydın demeyi unuttuk.. Abicim günaydın....... (Okuyosa tabi)
-
Topiği çok güzel baltaladılar yani...