eller tetikte olmakla beraber bi roket modu gelebilir bugun yeniden..
Printable View
eller tetikte olmakla beraber bi roket modu gelebilir bugun yeniden..
[quote=selçuklu;106641]911,45 gold kısa .. maliyet stoploss ..[/quote]
biraz geç davranmışsın gibi geldi bana Selçuklu. tam destek noktasında. teperse alırlar yukarı...
umarım yanılırım. bol kazançlar...
ralli-şelale-ralli-şelale-ralli-şelale..... :confused:
[QUOTE=unlimitted;106648]biraz geç davranmışsın gibi geldi bana Selçuklu. tam destek noktasında. teperse alırlar yukarı...
umarım yanılırım. bol kazançlar...[/QUOTE]
doğru alt bandda 5 dk.... unlimited . . gavurlara helva yedirmem merak etme ...
[QUOTE=SEYYAH;106649]ralli-şelale-ralli-şelale-ralli-şelale..... :confused:[/QUOTE]
yerdeki yarpakların hepsini saydım ilk sayımın ralli kelimesiyle .. somra devam ettim kalan son yarpak şelale:confused:
astatin 800 den boğa saflarına katılıt
roket modu az da olsa aktif sanırım:)
son 5 dakda efg 2700 artıda
selçuklu vur sopayı ayuların kafalarına kafalarına :) fincan kulp, tobo, bobo, bayrak flama zart zurt her bişi görüyorum..hatat mehmet şimşek de gözüme alain delon gibi görünüyo...
3 hedefi 45000, 5 hedefi 70000olsun..zuhahah
[quote=fXci;106651]yerdeki yarpakların hepsini saydım ilk sayımın ralli kelimesiyle .. somra devam ettim kalan son yarpak şelale:confused:[/quote]
625 ten lönküm açılıştan bi sonraki barda LONG dedi zistem.işime gelir...İNŞALLAH rallidir...
ama okşuyorlar kimi sankim...ben can sıkıntısından yoldum yarpaklarını papatyanın.sistemime sadakatim %100 olarak devam ediyor.istedikleri gader öpsünler eni sonu bende inşallah TREND de olacağım...
36600 kısa...
36675 uzun yaptık arada... işlerden yazamadık...
uzun devam.........
benim tespitim genelde büyük hareketler aşağı veya yukarı hep 2.seans başlıyor.onun haricinde böyle zıplamalar,geri çekilmeler sadece çarpamaya yarıyor...
bakalım ezber bozacaklar mı? yoksa aynı tas aynı hamam mı?