Aramızda bir arkadaşın tek a ylar ve çift aylar istatistiği vardı çift aylar ve nisan için bir öngörüsü varmıydı? Kimdi o arkadaş hatırlayamadım :(
Printable View
Aramızda bir arkadaşın tek a ylar ve çift aylar istatistiği vardı çift aylar ve nisan için bir öngörüsü varmıydı? Kimdi o arkadaş hatırlayamadım :(
bu hacimle gömme pek olası degıl bugun yatay yukarı daha olası..amcalar tatilde çıraklar ve bı tane başlarnda buyk le ıdare edıolar ortamı
[quote=ÖZGÜR EFE;106671]Aramızda bir arkadaşın tek a ylar ve çift aylar istatistiği vardı çift aylar ve nisan için bir öngörüsü varmıydı? Kimdi o arkadaş hatırlayamadım :([/quote]
yanlış hatrlamıosam syn abka idi
parite 1.32 altndaydı sabah şimdi 1.33 e yaklaşmışş..burdakı hareketler de cok canavar
[quote=ÖZGÜR EFE;106671]Aramızda bir arkadaşın tek a ylar ve çift aylar istatistiği vardı çift aylar ve nisan için bir öngörüsü varmıydı? Kimdi o arkadaş hatırlayamadım :([/quote]
Abka.
Türkiyenin not arttırımı ihtimali bu ara ekonomi kulislerinde çok sık dillendiriliyor.IMF anlaşması ve ardından Türkiye'yi not arttırımı için pozitif incelemeye aldık diye bir haber gelse nasıl olur?
[QUOTE=traderx;106515][B]eurusd 1,3125 ölümcül stop noktası üstüne atarsa boğalar coşar[/B], hehe:D:D[/QUOTE]
dün gece 3125 ten kısaları kapatıp uzunladım sonra 25 pip civarı karına vrdim,
içimden bir ses nasılsa 1 pip bir dolara geliyor, bırak kalsın uzunlar vur kafayı yat dedi ama parasından değilde rüyamda teknik analiz yaparım kesin uyku tutmaz diye kapatmıştım 150 pip daha yapmış meret:D:D:D
tek-çift ay istatistiği mutlak değildir..ama genelde vadenin son 2 haftası sistemler çarpılıyordu..(belkide benim daha önceki 1. nesili sistemim çarpılıyordu)...
[quote=traderx;106677]dün gece 3125 ten kısaları kapatıp uzunladım sonra 25 pip civarı karına vrdim,
içimden bir ses nasılsa 1 pip bir dolara geliyor, bırak kalsın uzunlar vur kafayı yat dedi ama parasından değilde rüyamda teknik analiz yaparım kesin uyku tutmaz diye kapatmıştım 150 pip daha yapmış meret:D:D:D[/quote]
1,30 lar duruyor halen .lelele
[QUOTE=mozkan;106679]1,30 lar duruyor halen .lelele[/QUOTE]
bende cariyi büyütçem forexte, vobta öğlen iş ile birlikte götüremiyorum
heralde bundan sonra forexe biraz daha ağırlık verecem
varmı şöyle kallavi bir sistemin?:D
Full longg.
[quote=marakes;106674]parite 1.32 altndaydı sabah şimdi 1.33 e yaklaşmışş..burdakı hareketler de cok canavar[/quote]
$/TR'nin üzerine kurşun yağdıran o hareket zaten.
bakıyorum da foreksçiler çoğalıyor.
VOB'a ders olsun. böyle saçma sapan piyasa hareketleri ile yakında avlayabilecekleri adam bulamayacaklar buralarda...