eller tetikte yine fırtına önecsi sessizlik var.
Printable View
eller tetikte yine fırtına önecsi sessizlik var.
Hay Allah tüh py beni takip ediyor yakalandık.:D.kom
[quote=unlimitted;106682]$/TR'nin üzerine kurşun yağdıran o hareket zaten.
bakıyorum da foreksçiler çoğalıyor.
VOB'a ders olsun. böyle saçma sapan piyasa hareketleri ile yakında avlayabilecekleri adam bulamayacaklar buralarda...[/quote]
BUlurlar bulurlar..hiç bişey olmasa vob da eskı ler cıkar yerlerını hısse senedınde bı an da köşeyi dönemeyen ama vobda karun olcagını sananlar gelir..2000 den beri (benim takip ettgim)neler oldu bu piyasada..her film ıcn uygun yatrımcı hep bulndu
[QUOTE=unlimitted;106682]$/TR'nin üzerine kurşun yağdıran o hareket zaten.
bakıyorum da foreksçiler çoğalıyor.
VOB'a ders olsun. böyle saçma sapan piyasa hareketleri ile yakında avlayabilecekleri adam bulamayacaklar buralarda...[/QUOTE]
zaten foreks gibi süper bir piyasa varken niye millet vobta bunun tek açıklaması türkiyede bunun kanuni alt yapısının olmaması ve sağlam aracı kurum bulma güçlüğü, bizim vatandaşta dışarı giden para geri gelmesi düşüncesi hakimde o yüzden.
36950 kısa ..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;106684]Hay Allah tüh py beni takip ediyor yakalandık.:D.kom[/QUOTE]
hep senmi banko yapacan, bugün banko buralar şelale:D:D:D
37050 benim için kritik bir seviyeydi ve direnç olarak çalıştı. samimiyetle söyleyeyim 36700 aşağı kırılırsa uzunlar cok can yakar. 37050 üzerindede kısalar.
selocan çok bozdu
[QUOTE=trader38580;106689]37050 benim için kritik bir seviyeydi ve direnç olarak çalıştı. samimiyetle söyleyeyim 36700 aşağı kırılırsa uzunlar cok can yakar. 37050 üzerindede kısalar.[/QUOTE]
rumuz benzerliğimidir, trader ruhmudur bilmiyorum ama çoğu şeyleri aynı düşünüyoruz gibi geldi bana:) bende 37000 e gitmesini bekliyordum zatenki yaptılar bu hareketi, fakat yinede eller tetikte olmalı ne yapacakları belli olmaz.
uzun devammmmmm
[quote=jerfin;106690]selocan çok bozdu[/quote]
o 7,80i aşağı kırsın da sen o zaman bozmayı gör diyecektim ama artık tepme noktasında.
zaten bence vobu da tutan bu durum. yoksa yurtdışına korelasyonla çoktan 800ün altına gelmiştik.
benim sistem sat verdi 36900 fiyattan