HR vob uçacak diyor?
Printable View
HR vob uçacak diyor?
bu arada sistemin son sinyali 36675 long... bi daha sisteme ters pozisyon alanı...........................:) (kendi adıma)
[quote=misafir;106708]HR vob uçacak diyor?[/quote]
He ben de o herkestenim.Py öpecekmi acaba bizi.:D
[quote=VOBiX;106695]...Zarar yok full kâr var.[/quote]
VOBIX,
söylediğin şey mantık dışı yahu çarpılmayan sistem yoktur.ha beimkisi 1000 puan çarpılır seninkisi 200 puan ama sistem dediğin illaki tokat yer abi.FULL kar her trade KAR bunda bi sorun var bence...
dikkat et...bu sanırım dün grafını koyduğun sistem...düşünce sınırlarını zorlayan bir görüntü idi o.yani dipten AL tepeden SAT...ve FULL kar...
sen böyle bir sistemle sadece 5 kontratla bile 2-3 yılda parayı koyacak yer bulamazsın :eek:
arada zararlı işlemleri olsa kabul edilebilir ama hiç zararlı TRADE yoktu o grafta.
ama gerçekten böyle ise sen SOROS olursun BUFFET olursun...yakışır sana be :..:
[quote=ÖZGÜR EFE;106706]abi nerelerdesin özlettin kendini ve espirilerini :)[/quote]
merhaba,
geçen cumartesi düğünüm vardı,yazmıştım..
nikah sonrası biraz tatil yapıp döndüm ve çok özlemişim..
teşekkürler !
aşağıda salmıyorlar, sabahki sessizlikten sonra çizdikleri gibi çizecekler gibi izlenim oluşmaya başladı bende.
[QUOTE=YAVUZHAN;106714]merhaba,
teşekkürler ![/QUOTE]
Allah ömür boyu mutlu etsin huzur sağlık versin, dargınlık kötülük evinizden ırak olsun kardeş:)))
[quote=traderx;106715]aşağıda salmıyorlar, sabahki sessizlikten sonra çizdikleri gibi çizecekler gibi izlenim oluşmaya başladı bende.[/quote]
aman de dostum çizile çizile yer kalmadı .kom
[QUOTE=VOBiX;106703]21.04.2009 14:50de 35925ten long
MS testinden çıktı bu ssitem ama ben de inanmıyorum zaten.
Gerçek olamayacak kadar güzel çünkü.[/QUOTE]
o sistem iyiymiş vobix ... formulu ne patron :p :D:D.:o .hahah
[quote=YAVUZHAN;106714]merhaba,
teşekkürler ![/quote]
hadi bakalım..çok sevindim allah ömrü boyu saglık mutluluk ve huzur versin..ailenle birlikte..:)
[QUOTE=SaNCaKTaR;106717]aman de dostum çizile çizile yer kalmadı .kom[/QUOTE]
önemli olan kestaneyi korumak gerisi boş:D
[quote=YAVUZHAN;106714]merhaba,
teşekkürler ![/quote]
ALLAH bi yastıkta kocatsın...en kötü gününüz evlendiğiniz gün gibi olsun.diğer yandan ayvayı yedin arkadaşım bunuda bilesin :D