[QUOTE=SEYYAH;106721]ALLAH bi yastıkta kocatsın...en kötü gününüz evlendiğiniz gün gibi olsun.diğer yandan ayvayı yedin arkadaşım bunuda bilesin :D[/QUOTE]
korkutma çocuvu
Hayırlı olsun YAVUZHAN +.
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;106721]ALLAH bi yastıkta kocatsın...en kötü gününüz evlendiğiniz gün gibi olsun.diğer yandan ayvayı yedin arkadaşım bunuda bilesin :D[/QUOTE]
korkutma çocuvu
Hayırlı olsun YAVUZHAN +.
[quote=SEYYAH;106732]niye almıyor bunlar asti? beni sinir ediyorlar.biz longuz diye yapıyorlar.shortlasak şimdiye çoktan 38.000 olmuştuk...üüü[/quote]
hah işte diyorum o yüzden..sen şortlasan :..::..::..: Yavuzhan, bence ayvayı yeyip yememn doğru seçim yapıp yapmadığına bağlı..EĞer doğrusunu yaptıysan, evlilikde ve çocukta long pozisyon adam açok şey kazandırır..Yok yanlış tercihse (umarım öyle değildir), evlilikde şort olursun bir süre sonra..Bir de çocuk varsa, sistemsiz aldığın poziyonu baya bi taşınak zorunda kalırsın..Allah mutluuluklar versin
Bütün limitleri zorladım.Ev ocak araba yat kat ne varsa long.Full longu başka nasıl anlatabilirim?Full işte anlayın.:D:D.dng
dow da karar aralığı iyice sıkışmış gözüküyor..
ya 7900 altına sarkıp realizeye gidecek yada haftalık bazda 8 bin üzerinde bi kapanış yaparak iyice palazlanıp dünyayı peşinden sürükleyecek bi süre daha.
8 bin üzerinde haftalık kapanış bizede 40 bin yolunu açar rahatlıkla.zaten ekstra beklentilerimiz var :)
ayda 5.000 puan bırakan sistem adamı zengin eder...gün gelir 80 kont oynanır...
[quote=GOKHANFINDIK;106736]Bütün limitleri zorladım.Ev ocak araba yat kat ne varsa long.Full longu başka nasıl anlatabilirim?Full işte anlayın.:D:D.dng[/quote]
Gokhan bitdigimin resmini çiziyorsun :)
[quote=fXci;106734]korkutma çocuvu
Hayırlı olsun YAVUZHAN +.[/quote]
[quote=GOKHANFINDIK;106736]Bütün limitleri zorladım.Ev ocak araba yat kat ne varsa long.Full longu başka nasıl anlatabilirim?Full işte anlayın.:D:D.dng[/quote]
don-gömlek full dedikleri bu olsa gerek :..:
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/5034/kabusx.png[/IMG]
Bu da rüyanın sonu işte. .dng Back testlerde süper olan geçmişi mükemmel görünen sistemlerin anlık takip edildiğinde aynı performansı gösteremeyeceğini bir kez daha ispatlamış olduk. Yukaırdaki resim aynı sistemin hızlandırılmış haline ait. Bu yüzde geçmiş testlerinde başarılı bulduğunuz bir sistemi kullanmadan önce anlık olarak takip ederek bu tür hileler yapıp yapmadığını gerçek işlem yapmadan test edin.
37,000 ve üstünde oku kaldırıyor altına inince yine koyuyor. Mızıkçı çocuk gibi.
mekanik sistem bile bize kazık atmak için egitlmiş:)
[QUOTE=YAVUZHAN;106733]34 yaşında anca bağlayabildik başımızı ya :..:[/QUOTE]
34 seneyi kurtarmışın işte.....:D
hayırlı olsun bu arada...+.
800 den short time geliyor, ardından stop haliyle,
hehehehehe
SN mbm durumunuz kısa gösteriyor. şu anda uzun değilmisiniz?