Hımm, gelişmekte olan ülkeleri vurdular, dolara sıkı sıkı yapışmalı derim, ytl in olabilir bir müddet, saygılar.
Printable View
Hımm, gelişmekte olan ülkeleri vurdular, dolara sıkı sıkı yapışmalı derim, ytl in olabilir bir müddet, saygılar.
mbm sana bakınca tekrar vob a aktif dönme hayali kuruyorum..derler ya zenginin malı fakirin çenesini yorar diye...merakımdan ! haftada kaç puan kar geliyor..asgari ücrete paraları ben sayarım:)))
[QUOTE=abka;34920]mbm sana bakınca tekrar vob a aktif dönme hayali kuruyorum..derler ya zenginin malı fakirin çenesini yorar diye...merakımdan ! haftada kaç puan kar geliyor..[/QUOTE]
diğer sitedede konuşmuşta ya abka..
aylık hedefim 4000 puan benim...
haftalık 1000 puan....
bu ay fazla oldu mesela..
değişiyor.. kötü dönemlerim oluyor...nisan ayı kötüydü mesela..
bu sıralar iyiyiz ama...
oynadıgım konntrat sabit benim... fazla nakiti çekerim...
sen bu işin ustalarındansın abka.. bekleriz her zaman...
İki saat önce 2000 puan yukarda raks ediyordu, adamlar ikişer ikişer basıyor iyimi:) bu hızla 28000 e bu hafta ulaşırız, demeye başladım, saygılar.
41500 den tekrar tam kısa oldum.....50 puan ek yapmış olduk..:)
[QUOTE=catedral;34892]Merhumları nası bilirdiniz:)[/QUOTE]
Nur içinde yatsınlar, toprakları bol olsun iyi bilirdik, iyi bilirdik, iyi bilirdik.
Kısalarla devam:) FED faiz indirirse esas facia o zaman kopacaktır.
yarıyı flatladım tekrardan 41000 den.. yarım kısa devam...
Yanlız spot için 41400-41500 den fazlası oyun olabilirde, dikkatli olalım kapanışta,saygılar.
[QUOTE=catedral;34925]Kısalarla devam:) FED faiz indirirse esas facia o zaman kopacaktır.[/QUOTE]
28000 olacakmıdır sn. catedral?
32635 e gelmiiiş, bakalım zurnanın zırt dediği yer heralde, saygılar.
70.000 Endeksten Duserken Ilk Etapta 71.000 Den 53.000 E Dusmustuk Yani %25 Soluksuz !simdi 52.000 Den 41.000 E Geldik %21 ! Ancak 70 Endeksten Baslayan Dusus Daha Fazla Zamana Yayilmis Bi Kadar Sert Olmamisti.
öğlen Uyarmiştim Dikkat Diye Rusya Etkisi.
41100 tam kısa devam...şöyle 500 puan tepmediler ya arada...
yarımı verirdik.. ancak 100 puan üstten veriyoruz..
[QUOTE=jelibon;34931]öğlen Uyarmiştim Dikkat Diye Rusya Etkisi.[/QUOTE]
VARSIN OLUMUMUZ RUSLARDAN OLSUN :):)
Spot Voba Tarihi Ders Verdi.
Satılabilecek her seviye yarın için kazançtır... Bundan sonra bizde de panik satışların gelmesini bekliyorum..
üçte ikisini verdim...41125...
aklıma kötü şeyler geldi... uzun için zor tutuyorum kendimi....
üçte bir kısayla devam.. onuda verecegim...
siz bana bakmayın.. karı aldım ben...
[QUOTE=fahri78;34935]Satılabilecek her seviye yarın için kazançtır... Bundan sonra bizde de panik satışların gelmesini bekliyorum..[/QUOTE]
Her şey dip yapmışken mi? :)
Gerçi dip midir bilinmez.
Sn abka, siz vadelide haftalık pozisyon alıyorsunuz sanırım. Burda 5 dakika bile önemli. Bence piyasa yorumlarınızı farklı bir topicte long term base olarak yapmalısınız. Arkadaşlara faydalı olmak için.
41075 den son üçte birde flat....
çok az numunelik heyecan için uzun... beşte bir falan...aynı yerden
yeter bu kadar bana....
şımardı demeyin sonra...
Dip oldu, ama xu 100 de bir önceki dibin biraz altını gördük 32558
Ne işe yarar bu :) şu işe yararmı?
Akşama dow göçerse aynen 28000 e doğru düşüşe devam olur diyebilirmiyiz?
Artik Millette Umutlar Tukendi Buyuk Bankalarda Bir Ust Kademeyi 3-5 Lotla Yakip Duruyolar.
[QUOTE=mbm;34938]41075 den son üçte birde flat....
çok az numunelik heyecan için uzun... beşte bir falan...aynı yerden
yeter bu kadar bana....
şımardı demeyin sonra...[/QUOTE]
Valla buralardan bir hafta flat kalınır zaten, helede senin gibi 52000 den buyana kazanırsan geç otur basit, saygılar:)
[QUOTE=bull market;34939]Dip oldu, ama xu 100 de bir önceki dibin biraz altını gördük 32558
Ne işe yarar bu :) şu işe yararmı?
Akşama dow göçerse aynen 28000 e doğru düşüşe devam olur diyebilirmiyiz?[/QUOTE] dow göçerse direk nakavt..ama iyi artı yaparsa ikili dip hikayesi olur...
Rus Borsasinin Grafigini Uzun Zamandir Acmamistim Yuhhh Diyorum ! Bu Grafik Aratta Bile Yasanmadi Ne Teknik Ne Sistem Ne Tecrube Hepsi Hikaye Ne Kadar Bos Bir Isin Basinda Oldugumuzun En Somut Gostergesi Bu !
bende halil rencber gibi yazayim ama tersine DISTRIBUSYON devam ediyor:)))
ben bir seyi tam olarak anlamadim bazi arkadaslar fed faizleri indirirse o zaman goceriz diyorlar mantigini aciklayan olursa sevinirim.
bence daha kotu birsey daha olmazsa ???? yarin fren obur gunde hafif donus gunu olabilir.
[QUOTE=follow;34940]Artik Millette Umutlar Tukendi Buyuk Bankalarda Bir Ust Kademeyi 3-5 Lotla Yakip Duruyolar.[/QUOTE]
Follow usta buralar dip işte, buralarda umutlanmayacaksan başka yerde umutlanmayacan, ama dersinki umut karın doyururmu? o başka
Hafta başından beri RUSYA da yaşanan finansal kriz (özelikle
RUSYA nın en iki büyük bankalarda) sonuçta İMKB yide vurdu :
hedge fonlar şu an panik yapıp EM lerde satış yapiyorlar. 1998
krizinden sonra , şu an RUSYA en kötü krizini yaşiyor.
[QUOTE=follow;34945]ben bir seyi tam olarak anlamadim bazi arkadaslar fed faizleri indirirse o zaman goceriz diyorlar mantigini aciklayan olursa sevinirim.[/QUOTE]
bankalar icin hos olmayan bir durum oldugu icindir.kazanclari azaliyormus.
[QUOTE=bozok;34948]Hafta başından beri RUSYA da yaşanan finansal kriz (özelikle
RUSYA nın en iki büyük bankalarda) sonuçta İMKB yide vurdu :
hedge fonlar şu an panik yapıp EM lerde satış yapiyorlar. 1998
krizinden sonra , şu an RUSYA en kötü krizini yaşiyor.[/QUOTE]
artik savaslar topla tufekle degil boyle kazaniliyor oburturlu cok kanli olur hatta atomik cik cik.
Nasıl kazançları azalıyor yahu, faiz inince fiyat yükselir bonoda... Doğla olarak da eldeki bono portföyünün değeri yükselir...
[QUOTE=nyse-dj;34949]bankalar icin hos olmayan bir durum oldugu icindir.kazanclari azaliyormus.[/QUOTE]
tamam ancak fed e borclanmak dahada ucuzlayacak ve kolaylasacak.BENCE DUNYADA DUNYADA LIKIT FAZLALIGI OLUR.YANLISMIYIM ?ELBETTEKI BU PARADA BIR YERLERE GIDER.
[QUOTE=abka;34942]dow göçerse direk nakavt..ama iyi artı yaparsa ikili dip hikayesi olur...[/QUOTE]
Hımm evet, o zaman buradan flat kalınır işte :)
Ama endeks 30 geçen sefer 39085 i görmüştü, bugün ise 40192 en düşüğü görüyorum, demekki burada daha potans var, ama tabii endeks 100 ünde burayı kırması iyi olmaz yani, diyebilirki bu u yukarı gidişte aslında toplu dağıtım daha fazla olmuş, aksişne endeks 30 liderliğinde bir düşüş olmamış, bu durumu nasıl değerlendirirsiniz?
Bende endeks 30 buradan aşağıda 38000 potansiyeli var, ama o zamanda vadeli farkı kaparsa 38000 i görecek diyebilirmiyiz?
bunlar 39 u gormeden rahat etmeyecekler anlasilan keske iyi shortcu olsaydim pazarlarda satardim hic degilse.
rusya rts..
[QUOTE=BULUT;34937]Her şey dip yapmışken mi? :)
Gerçi dip midir bilinmez.
Sn abka, siz vadelide haftalık pozisyon alıyorsunuz sanırım. Burda 5 dakika bile önemli. Bence piyasa yorumlarınızı farklı bir topicte long term base olarak yapmalısınız. Arkadaşlara faydalı olmak için.[/QUOTE]
Dip in, "D" si görüldü daha.. Geriye "ip" kaldı. :D
[QUOTE=volki76;34956]rusya rts..[/QUOTE]
O ne biliyormusun? Rusların geçenlerde ortaya çıkıp Dünya ABD ve Avrupa birliğinden ibaret değil diye çıkıştı ya onun sonucunda oluşan resim:) saygılar.
Sen kime posta koyuyon diyolar.
40 600 den yarım uzunladım.. 41075 deki numunelikti..beşte bir falandı..
yarım uzun devam...
bu uzunları saklayacgım... yada iyi bir karla kapatacagım...