Mailine attım Vobix
Printable View
Mailine attım Vobix
Stres testi sonucları bugun saat kaçta bilen varmı ?
[QUOTE=selçuklu;106767]az daha dursan olurdu bull .. .şelale time .. 37125 kısa ..[/QUOTE]
niye zıplayıp duruyorsinki....
yılan başını uzatmadımı yukarı dogru:D
[quote=furkan;106772]Stres testi sonucları bugun saat kaçta bilen varmı ?[/quote]
stres testi sonuçları piyasaya acıklanmayacak
Adam atraksiyonsuz duramıyoki.İlla atraksiyon olsun diyo. Hayırlısı bakalım. Bu arada yurt dışıda tam dizel oldu malum süper pahalı dizel az yakıyo. Uzun giymek iyidir bugün yoksam üşütüp hastalanabilir insan.Sonra efendim paracetamol,asetil salicilik asit yetmezse amoksisilin.klaritromisin ihtiyacı olur. :)
yawf bu throughbars fonksiyonun kime faydası var da icat etmişler bunu? Deli mi bu adamalr? throughbars yazınca tanınmıyor diye uyarı verdirmeleri lazım aslında.
[QUOTE=furkan;106772]Stres testi sonucları bugun saat kaçta bilen varmı ?[/QUOTE]
4 mayısta dediler sabah cnbc-e de
[QUOTE=mbm;106773]niye zıplayıp duruyorsinki....
yılan başını uzatmadımı yukarı dogru:D[/QUOTE]
zıplamadan olmaz ... sen.zıplayacaksınki yılanda yukarı kaldırsın kafasını ....hahahahaha...
stres testi sonuçları hikaye.zaten bu konuda açıklama yapıldı.sonuçları piyasaya açıklanmayacak.
ha şu düşünülebilir açıklamaya korkuyorlarsa berbattır sonuçlar (ki bu kimseyi şaşırtmaz) bu da etkilemez piyasayı...iyi olsa yere çakılmış piyasaları zıplatmak için açıklarlardı zaten.
asıl stres testini bizim vadelide yapıyorlar çık dur-in dur...short stop-long stop şeklinde...
benim sistemin 60 dk formuda al verdi 37000 gibi, yaw şu yatay beni bitirdi nerden baksak sistem yüzünden 2000 puan zarar var. bir an evvel asıl harekete başlasalar bari.
abd bu rıske gıremez bence..kotuyse acıklanmaz ıyıse acıklanır dıyorum ben
[QUOTE=SEYYAH;106779]stres testi sonuçları hikaye.zaten bu konuda açıklama yapıldı.sonuçları piyasaya açıklanmayacak.
ha şu düşünülebilir açıklamaya korkuyorlarsa berbattır sonuçlar (ki bu kimseyi şaşırtmaz) bu da etkilemez piyasayı...iyi olsa yere çakılmış piyasaları zıplatmak için açıklarlardı zaten.
asıl stres testini bizim vadelide yapıyorlar çık dur-in dur...short stop-long stop şeklinde...[/QUOTE]
Stres testi sonuçları olumlu çıkarsa piyasa güveni sarsılır çünkü herkes kötü olduğunu biliyor. Piyasaya sızmasından korkuyorlarmış sonuçların. Ne kadar kötü olduğunun paniğe yol açmasından korkuyorlar herhalde.