spor durdu vadeli gidemiyor
dji 8050 dener bugun ama
ordan short açmalı mı kararsız kaldım
Printable View
spor durdu vadeli gidemiyor
dji 8050 dener bugun ama
ordan short açmalı mı kararsız kaldım
[QUOTE=marakes;106828]bi ara da melodı yukledık dıye para kesmsler benden..tcell dıo kı ole bı servıs yok..arıyorm o le bı yer de yok.melodı de yok ortada.bıraz diş gösterince tcelle o meblag kadar dakıka yukledı hattıma anlaştık..meblag kucuk 7 8 ytl bıse .ama sögüşlenme mantıgı ısterse 1 kurus olsun benı gıcık eder..dün bi hber okudum gazetede..kadının bırı paraları cogaltıyorm dıye bı formul bulms.1 vatandas da ısadamı yazıyo 450 mılyar verms formule.adam bakms formul de ıcraat yok polıse basvurms.kadın hızını alamamıs baskabırını daha 50 mılyarlık carmaya kalkınca linc etmeye kalkmslar polıs ole yakalamıs:)[/QUOTE]
Eskiden TCELL de çok servis vardı şunun için numaranı yaz şeklinde. Cebe onay mesajı da gelmiyordu. Yani gıcık olduğunuz kişilerin nolarını abone yapabiliyordunuz. Sonradan onay sistemi koydular. Şimdi de şu 100 kontör 500 sms kazandın. siteye giren bilmemekaçıncı kişisin vs diyip numara isteyen servisler var.
[quote=7410;106831]ya varya yok böyle bişey..10 a 5 kala dolar shortlarımı kapattım..5 dakka sonra dolar yeri öptü..
1 gün hatta iki gün önceden doğru pozisyona girip kar edemeyen adam varmıdır acaba..çok kızdım kendime..moralim bozuldu valla..
namazda camiye yardım yaptım bende:)[/quote]
Vardır bir hayır sabredin.
Mal kitliyorlar.Sağanak yağacak.Uyarmadı demeyin.
[quote=VOBiX;106833]Eskiden TCELL de çok servis vardı şunun için numaranı yaz şeklinde. Cebe onay mesajı da gelmiyordu. Yani gıcık olduğunuz kişilerin nolarını abone yapabiliyordunuz. Sonradan onay sistemi koydular. Şimdi de şu 100 kontör 500 sms kazandın. siteye giren bilmemekaçıncı kişisin vs diyip numara isteyen servisler var.[/quote]
benı arıyan numara 7576778:)
300 long kavır ve fit flat
[quote=GOKHANFINDIK;106834]Vardır bir hayır sabredin.[/quote]
senin avatarın moral oluyo zaten:..::..:bakıp bakıp gülüyorum:D:D
[QUOTE=fXci;106196]Bakın işte canlı örnek..
Burdan stop yakın diye LONG alsam kesin cort diycek :D ondan almıyorum
izleyelim görelim.
Kesin CORT LUYCAK BURDAN
[IMG]http://i40.tinypic.com/29ar69v.png[/IMG][/QUOTE]
canlı örneğe bakın hele :D akıllılık etmişim ziestenim desteğinden lönk almamışım
son hali 1000 puvan yokarda nerdeyse
[IMG]http://i40.tinypic.com/4tuetd.png[/IMG]
[quote=marakes;106828]bi ara da melodı yukledık dıye para kesmsler benden..tcell dıo kı ole bı servıs yok..arıyorm o le bı yer de yok.melodı de yok ortada.bıraz diş gösterince tcelle o meblag kadar dakıka yukledı hattıma anlaştık..meblag kucuk 7 8 ytl bıse .ama sögüşlenme mantıgı ısterse 1 kurus olsun benı gıcık eder..dün bi hber okudum gazetede..kadının bırı paraları cogaltıyorm dıye bı formul bulms.1 vatandas da ısadamı yazıyo 450 mılyar verms formule.adam bakms formul de ıcraat yok polıse basvurms.kadın hızını alamamıs baskabırını daha 50 mılyarlık carmaya kalkınca linc etmeye kalkmslar polıs ole yakalamıs:)[/quote]
öyle bir formüle değil 450 milyar, 1 milyar veren adam bile söğüşlenmeyi hakeder.
[QUOTE=traderx;106827]işc de 12 kalkmadan birşey olmaz gibi geliyor bana boyuna basıyorlar 3.10dan bu sadece benim izlenimim yanlışta olabilir.[/QUOTE]
3.10 uda düşürdüler 3.08 yeter artık sistemininde ha:D
250 şort.
[quote=7410;106838]senin avatarın moral oluyo zaten:..::..:bakıp bakıp gülüyorum:D:D[/quote]
hexenin eski avatarının gençlik hali :D
katılıorum unlimitted..komik oln buna ınanıp sonra da dolandrıldm deyıp polıs e gıtmesii..adam o parayı kendını yıpratarak dişini canına takarak kazansa bole bi şekilde riske etmez zaten..ama bole adam çok..2 gun hırsz derler adaama sonra işadamı olur beyfendi olur olur da olur..