-
[quote=SaNCaKTaR;106865]Şubat ayı verilerini revize etdiler. Gelde inan iki üç ay sonra nelerirevize edicekler görün bakın ...[/quote]
he bak bi anlamadığım konu da o.
bi veriyi neden revize edeler, ya da kesinliğinden emin olunmayan veriyi ne halt etmeye açıklarlar onu da anlamış değilim halen.
aha açıklıyorum, nisan sonunda işsizlik -250.782 olacak. yani istihdam fazlası olacak.
nasıl olsa revizesi bedava. 2 mayısta revize ediyorum 14 milyon işsizimiz var deriz :D
-
[quote=GOKHANFINDIK;106867]200 altı şelale.1 saat kapanış yeterli.225 ten shortum yeniden.[/quote]
çohh dinnendiydin zati :..:
-
[QUOTE=selçuklu;106868]37.200 kısa 200 puan yuakrıya stop .. ne olacaksa olsun .. kısmet nasip .[/QUOTE]
siz kıpraştıkça ben rahatsız oluyorum....:):):)
yılanında belini bükdünüz.. bir aşagı bir yukarı.....
hayvana yazık......
uzun devam.......
-
[QUOTE=mbm;106871]siz kıpraştıkça ben rahatsız oluyorum....:):):)
yılanında beli büküldü.. bir aşagı bir yukarı.....
uzun devam.......[/QUOTE]
Uzun devam. Şu durumda sp 850 nin dax 4600 ün altına gelmediği müddetçe görüşüm değişmez.
Bu noktaların altında 30 dk kapanış yapmadığımız her durumda yapılan geri çekilmeler bana göre gürültüdür.
-
-
-
Hemde pis alacaklar, es kaza almazlarsa pazartesiye alırlar alırlar diyorum...
-
bugun aracı kurumlara çalısıyoruz
-
[QUOTE=bull market;106875]Hemde pis alacaklar, es kaza almazlarsa pazartesiye alırlar alırlar diyorum...[/QUOTE]
dursun hesabı pazarteside almazlarsa ondan sonraki haftaya kesin.....:D
-
Gıpraşmaya gerek yok, saatlik baktığımızda tekrarlayan hareketlerle yukarı hamle geliyor, gelsin bakalım.. buna göre 38000 üzerinde uzunlar kapatılır, ama 40000 olur ama 39000, artık nasip neresiyse:) saygılar
-
*regİons fİnancİal harİÇ tÜm bankalar stres testİnİ muhtemelen geÇecek-oppenheİmer
-
Effgg geldi hadi gözünüz aydın uzunlar.Full long 300 den devam.Vob üste atabilir.