sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.
Printable View
sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.
Böyle şey olmaz yaa, 41000-41500 den fazlası bugün için imkansızken sen tut fazla fazla sark, kızıyorum ama.
[QUOTE=nyse-dj;34960]sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.[/QUOTE]
Yok bende sinirlenmeye başladım, her şeyin dozundan çok çok çok fazla olması sinir bozucu gerçektende, ekranı kapatıp çıkacam şimdi, rusları kapattılar bizimkiler ne bekliyor, adamlar akşama karar alacak diyemi? ne saçma, saygılar.
[QUOTE=nyse-dj;34960]sn mbm ve sn bull market size helal olsun gercekten hala sinirleriniz saglam sizi gorup heyecanimizi koruyoruz en azindan.[/QUOTE]
hayrola nolduki... biz keyfimizden göbek atıyoruz...:)
dündenf full uzundum..geceden..
üstüne 43475 kısa yaptık...
41100 gibi flatlayıp ... beşte birini 41075 den kalanıda 40600 den uzuna geçtik..
toplamı yarım uzun...
bu uzunları eve götürecegim..
*sec, Abd'de Açiğa Satiş Kurallarini Sikilaştirdi
Garantiyle işbankası neden taban olmadı ki?
Sec'in Aciga Satisa Getirdigi Yeni Kurallar Yarindan Itibaren Gecerli Olacak
-matriks-
[QUOTE=mbm;34963]hayrola nolduki... biz keyfimizden göbek atıyoruz...:)
dünden uzundum..geceden..
üstüne 43475 kısa yaptık...
41100 gibi flatlayıp ... beşte birini 41075 den kalanıda 40600 den uzuna geçtik..
toplamı yarım uzun...
bunu eve götürecegegim..[/QUOTE]
bu havada bile short logn yapip durabiliryorsunuz
ben 43700 den sinyal gelince gormedim konusmam vardi baktim 43500 fiat sinyal gelmis girmedim piyasa sakat diye 400 yukari 500 asagi diye.sonrasini biliyorsunuz....
[QUOTE=bull market;34965]Garantiyle işbankası neden taban olmadı ki?[/QUOTE]
1.seans agır ortalamaları yukarda olunca ,tabanlar daha aşşağıda oluyır..garantinin tüm zamanların rekor hacmi 31 temmuzda tepe iken oluşan 174 mil. lottur..onu geçiyoruz...
1/10 kaldıraçla uzunda kalanlar aracı kurumları meşgul etmeye başladı, arkadaşın biri ortalık bittimi abi diye telefon açıyor, yok dedim sen rahatına bak 1/10 kaldıraçla işlem yapıyon ya, sen dedim maliyete gelinceye kadar beklersin, nereye abi bittik nerdeyse diyor ısrarla ne oldu?
Ne olacak göçtük, toparlanmak için kapatma davası gibi bişey olması lazım diyom :) hadi üzme dedim sonra bizde o kadar iyi değildik bittik, seninde paran gitsin biraz ne var dedim, yaa çok fena, ama bakıyorumda bi tek ben değilmişim diyorsun, bu arada akşama flat yada sn mbm gibi çok az uzun olmak iyidir derim, saygılar
son not;daha önce açığa satış yasaklandıktan sonra 3 hafta yükselmiştik...
mbm ye alkış..her başarı takdire şayandır...
40675 civarı simdilik destek gorevi gormekte ..
grafigi gonderene kadar yukseldi gerci
[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/6104/gunlukwd8.png[/IMG]
Spot kapanışı alışlarla mı olacak bakalım.
Birde yarın açılışta olaki olumlu olduk, sanırım spot 41400 ü aşmsı durumunda çok olumlu açılışla iyi gidebilirde yukarı doğru, çok cins hareketler oldu, saygılar.
Bir Aciga Satis Yasagida Bize Gelse :):):)
Spot 100 seans içi dibinden 630 puan yukarıda yükseldi. Volatilite yüksek... Ama 32.500 üstünde kalması güzel...
Vıx ne oldu ?
Ben Artik Yarin 1 Gunde Olsa Arti Kapanis Bekliyorum Cunku Imkb Tarihinde 8 Gun Ardi Ardina Bu Kadar Sert Dusus Ve Eksi Kapanis Yok.
41350 den kısaya geçtim yarım tekrar....
[QUOTE=açık-pozisyon;34976]Spot 100 seans içi dibinden 630 puan yukarıda yükseldi. Volatilite yüksek... Ama 32.500 üstünde kalması güzel...[/QUOTE] hele açığa satışa zorluk varken ve garantide en yüksek lot oluşmuşken...sık sık garanti diyorum..çünkü endeks hacminin yarısı kadar hacim oluşuyor...bir nevi endekstir..
bana göre uzunlar şanslı...
17.09.2008 17:02:18 *abd Hazinesi Fed'in Isteği üzerine Geçici Destek Finans Programi Düzenlendiğini Açikladi
17.09.2008 17:02:52 *abd Hazinesi Hazirlanan Programa Göre Hazine Tahvilleri Satarak Fed'in Kullanimi Için Nakit Sağlayacak
17.09.2008 17:03:02 *abd Hazinesi, Bugün 40 Milyar Dolar Tutarinda 35 Günlük Bono Satacak
vıx 32 lerde yani % 5 yukarda..ama saatlikleri sat da..
vaybe.. en son ben verdim.. 41350 den...
geceye kısa bu yarımla... uzundan aldım alacagımı........
Makasida Sifirladilar ! Beklenen Birseydi Simdiye Kismetmis Birde Bu Is Kumar Degil Diyor Bazi Arkadaslar.
41350 kısa kapandı.. 40625 uzun....
vaybe süper oldu bu.... 3 dakikada 700-800 puan maliyet düşürdük uzunların... :)
şansa.......
geceye 41625 den uzun giriyorum... yarım....
bu 700 puanlık uzun karını gapa veririz olup biter....
bir sanko donuyor bir matriks donuyor ne is ya
şu an itibarı ile bende piyasadan silindim artıkın. kalanlara bol şanslar dilerim.
piyasaları bu hale getirenlerin annelerine selam olsun
[QUOTE=xxxx;34987]şu an itibarı ile bende piyasadan silindim artıkın. kalanlara bol şanslar dilerim.
piyasaları bu hale getirenlerin annelerine selam olsun[/QUOTE]
Dostum,
Öncelikle geçmiş olsun. sağlığına zeval vermesin Allah.
spk ya dilekçe yazmanı tavsiye ederim. Bu gün akbank ve garan da açığa satıp, vobda açığa satıp piyasayı öldürerek yurt dışının aksine yurt içinde kyleri bitirmeye yönelik işlemler yapan grup hakkında işlem yapılması için..
Mafya gibiler adamlar. birkaç kişi ortak hareket ediyor. KUMAR OYNADIN SEN BU GÜN. VADELİ İŞLEMLERDE İŞLEM YAPMADIN..
[quote=xxxx;34987]şu an itibarı ile bende piyasadan silindim artıkın. kalanlara bol şanslar dilerim.
piyasaları bu hale getirenlerin annelerine selam olsun[/quote]
üzüldüm kardeş bende senin durumundayım malesef sıfırlandım:(
uzunda kalanlara ve hissede olanlara allah sabır versin.. desteği kırmadık der gibi XU100 ü 32,700 kapattılar ama kırıldı bence.. XU100 28,000, XU030 35,000 potasına girdi:(
[QUOTE=jerfin;34991]uzunda kalanlara ve hissede olanlara allah sabır versin.. desteği kırmadık der gibi XU100 ü 32,700 kapattılar ama kırıldı bence.. XU100 28,000, XU030 35,000 potasına girdi:([/QUOTE]
ben geceye yarım uzunum.........:D
[QUOTE=mbm;34992]ben geceye yarım uzunum.........:D[/QUOTE]
bende son anda uzunladım spot değerine gelince sorma:D en kötü bugün aldıklarımızdan veririz biraz, olmadı sabah döneriz kısaya tekrar napalım..
fed faiz indiremez. elbet indirir ancak o zaman bankaların dışarıya verdikleri krediler maliyetlerini kurtarmıyor.
bugün bizdeki olay dönüş onayıdır panik o anlama geliyor, dow,dax,ftse hepsi yeni dip yaparken biz yukarıdan yükselemezdik bizde değdik dibe.
ANCAK
flat kalınmalı çünkü rusya olayı var, oradaki satışların bir benzerinin geleceğini bugün öğlen anladım ve foruma dikkat diye yazdım.
tabii ki burada durmayacaktır bu satışlar ve DİP yoktur.
Bugün babalar vobda dayak yediler, aksini kimse söylemesin hepsi longdu sabah, spot fena çaktı bunlara.
10828 ilk desteği olan dowda tam hedefe varılmamıştı 10670 desteği mutlaka görülmeli hatta 11550 de görülmeli.
Şuna dikkat edilmeli bizim borsa tepki versin diyorsunuz ama yukarıdan kafasına mal çakılacağını bilen adam nasıl mal alsın düşüş devam edecektir.
en basitinden sayın CBAYKUŞ un sistemini kullanan vobda kazanır, tebrikler.
sevgiler.
genel konjektür ise dezenflasyondur, herşey düşer. nakittan başka hiçbirşey işe yaramaz. elinizdeki menkuller, petrol, borsalar ne varsa düşer. riskten naıl kaçıldığının işareti şu anki altındır.
wachovia lehman etkisi yapmaz ama banka krizi belliki avrupaya sıçrayacak, burda batışlar olabilir. dax 5850 yi kırarsa dikkat edilmeli.
bu saatten sonra amerika artsa bile avrupa düşecektir.
kızanlar oluyor bazen ama cari açığı en fazla olan Türkiye en fazla satışı yiyecektir, sat Türkiyeye büyüme rakamında geldi.
olumlu bir şey olana kadarda sürekli satış yiyecektir.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;34994]fed faiz indiremez. elbet indirir ancak o zaman bankaların dışarıya verdikleri krediler maliyetlerini kurtarmıyor.
bugün bizdeki olay dönüş onayıdır panik o anlama geliyor, dow,dax,ftse hepsi yeni dip yaparken biz yukarıdan yükselemezdik bizde değdik dibe.
ANCAK
flat kalınmalı çünkü rusya olayı var, oradaki satışların bir benzerinin geleceğini bugün öğlen anladım ve foruma dikkat diye yazdım.
tabii ki burada durmayacaktır bu satışlar ve DİP yoktur.
Bugün babalar vobda dayak yediler, aksini kimse söylemesin hepsi longdu sabah, spot fena çaktı bunlara.
10828 ilk desteği olan dowda tam hedefe varılmamıştı 10670 desteği mutlaka görülmeli hatta 11550 de görülmeli.
Şuna dikkat edilmeli bizim borsa tepki versin diyorsunuz ama yukarıdan kafasına mal çakılacağını bilen adam nasıl mal alsın düşüş devam edecektir.
[COLOR="Red"]en basitinden sayın CBAYKUŞ un sistemini kullanan vobda kazanır, tebrikler[/COLOR].
sevgiler.[/QUOTE]
kızmızı ile alıntıladığım söznüzde o kadar haklısınız ki.. belki yatay piyasada bıktırıyor o sistem ama trende oturunca da kazancı süper.. sermaye tükenişleri de trendlerde olduğuna göre cbaykus'un sistemini kullanan kesinlikle kaybetmez VOB da.. intikatörlerle hazırlanan sitemler trende oturtamaz, yatay piyasada aldıklarını trendde verdirir..
faiz indirimi ilk yapıldığından beri hiçbir şey değişmedi Amerikada, 14000 den 10700 e düşüş oldu. gösterge faiz düşük görünsede %6 faizle mortage kredisi veriyor bankalar.
kriz hala bir ev krizi bir finansal kriz. aslında real ekonomik bir kriz olmasına rağmen bunu açıkça söyleyemiyorlar. bunu açık dillendirmeye başladıklarında asıl satışlar olacak.
Amerikada krizin Allahı var yenide değil ancak yaratıcı olarak çözmeye çalışıyor kendi çapında çözüyor birazda, hayretki olanları görmezden gelen Avrupa başkanları hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. harekete geçmesi ilerki yılları kurtarır, ancak nafile bunlar böyle yaparsa 2009 da kayıptır.
peki bizim hükümetimiz ekonomi adına ne yapmaktadır Allah aşkına bu kadarına pes, hep başka şeyler, bunlar harekete geçmezse yabancı Türkiyeye daha fazla ceza keser, aklınızın almadığı yerlere gideriz.
Unutmayın bizde olan ilk satış 75000-40000 sert ve acımaız olmuştu. rusya ve brezilyada bunu yaşadı son zamanlarda, Türkiyeyi satmadılar ikinci kere ama başladılar şimdi sebebi ise hükümetin hiçbir şey yapmamasıdır, saçma şeylerle uğraşmasıdır.
sevgiler.
[QUOTE=bull market;34928]28000 olacakmıdır sn. catedral?[/QUOTE]
Sevgili Bull market
Daha sağa sola yeni bakınıyorum sorunuzu yeni gördüm.
Eskiden vadeli yokken imkb de günlerce süren limitup seanslar görüldü. Artık 28.000 falan olmasını geçtim ben kendi adıma. Sabah erken saatlerde dalga geçiyordum. Bu sistemik Lupus diye. Öyleymiş gerçekten.
Eğer bu gece dow biraz olsun toparlayamazsa vadelide de limit up seans görme olasılığımız doğar ki: bu da sistemik tehlike yaratır.
Ben kendim olası bir limitup seansı kaçırmamak için yarım pozisyonda olsa kısa girdim.
Ama Allah bugün uzunda yakalananlara sabır versin.. Bu gibi zamanlarda söylecek kelime bulamıyorum.
sevgiler
dax 5850 giderse dünya göçer. muhtemelen üzernde kapamaya çalışacaklar.
durum sakat.
[QUOTE=BULUT;34988]Dostum,
Öncelikle geçmiş olsun. sağlığına zeval vermesin Allah.
spk ya dilekçe yazmanı tavsiye ederim. Bu gün akbank ve garan da açığa satıp, vobda açığa satıp piyasayı öldürerek yurt dışının aksine yurt içinde kyleri bitirmeye yönelik işlemler yapan grup hakkında işlem yapılması için..
Mafya gibiler adamlar. birkaç kişi ortak hareket ediyor. KUMAR OYNADIN SEN BU GÜN. VADELİ İŞLEMLERDE İŞLEM YAPMADIN..[/QUOTE]
Sayın Bulut
Günlerdir piyasada obsiyonlar var diyorum. Siz diyorsunuz açığa satış.
Piyasaya keş mal geliyo. Obsiyonları verdiler yabancının kucağına. Kaçtan nerden bilinmiyo bunlar. Daha ne kadar gelir o da belli değil.