bende hala full FLAT
Printable View
bende hala full FLAT
[QUOTE=SEYYAH;106888]36.625 LONG lar cepte bekliyir...hiç işlemim yoktur...[/QUOTE]
Seyyah long yerimizde aynı. Ben 22 sinde açmıştım longları 0 işlem bakınıyom.BREH BREH :D
ve hala coşku vermediler coşkuyla burası bi 300-500 points daha gider.
37500 üzeri kapanış uzlaşması benim gözümde kesinde, bakalım 38000 üzeri kapaması lazım demeye devam ediyorum:), 37200 ortalama full uzunlarla devam... saygılar...
38000 tepe diyip bekleyenler havasını aldı.1500 puan kardan oldular.Artık düşmez burası.Hep söylerim alıp satıp şans verin kendinize.
37450 den uzunları kapattım..sistem al da..ama bu kadar yeter...saatlik uyumsuzluğun çalışması ümidiyle..
benım tezım tutabilir gibi duruyo..yenı zırve gorup dusucez demıstm ama bakalım..41 de ısterım demiştim:)
bir de bu 37500 kolay gecılmeyebılr bıraz oyalanrz burda
stoppp .. işlem yapmayacağım artık kapanışa kadar ..
şort kimse kalmadı gaiba forumda
lem her banka geçecekse stres testi de neymiş.
zannımca mucizevi bir zeka ürünüdür.aslında böyle bir test yapacaklarını söylediklerinde longlamalıydık. nasıl düşünemedik bunların tezgahı yaw...kızdım walla kendime şimdi :)))
önceden vob37100 u gecemezken ıs 4.32 yı gecemıodu..sımdı o sevıye 37500-600 gıbı bıse olcak eger zorlarsa
[quote=AMON RA;106894]Seyyah long yerimizde aynı. Ben 22 sinde açmıştım longları 0 işlem bakınıyom.BREH BREH :D
ve hala coşku vermediler coşkuyla burası bi 300-500 points daha gider.[/quote]
heheheh süperdi bu :D
helal olsun sabrına bende tırnak mırnak kalmazdı muhtemelen saçta kalmazdı o pozu taşırken.yahu ben bunu sabah açtım bu bile bana 1 (yazıyla BİR) ömür gibi geldi.:..: