Dow 8045i de kırarsa ralli yapar artık
Printable View
Dow 8045i de kırarsa ralli yapar artık
kazanan arkadaşları tebrik ederim .. daha seans bitmedi ama .. ben bugün zarar yazacam sanırım ..
benım tskkur yıne bıttı ..genelde poz paaylasan herkese tesekkur ederm de o yuzden yazıyorum.yanlz gokhan a ndir verıyorum cunku onun poz larını tesekkur edersem kımseye edemıycem baska:)
[QUOTE=mbm;106909]yılan çiziyorsun yukarı..sonra sen uymuyorsun grafige ve sisteme...
kızacagım bak sana......üüüüüüüüü[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;106913]he sanada kızarım bak.....dng.dng.dng[/QUOTE]
Aslında kızsan haklısın.Ama uzun süredir dalgalı giden piyasanın etkileri olmalı bu hani 2 ileri 1 geri gidiyodukya.Böyle geçiş dönemlerinde normal karşılanmalı ne demişler.Sistem evladır.
herkesin günlük kaç teşekkür hakkı var?
[QUOTE=selçuklu;106916]yılanıda rezil ettik .. pozlarıda vay anasını .. .kız abi kız .. hakettim bu sefer .. üüüüğüüüü[/QUOTE]
Dert etme kardeş. Bi fırsat gelir hamuduyla çıkarırsın! Psikolojini bozma.Burda fırsatlar bitmez.Yeterki sen bitme.
evet selcuklu..sistemin var nasıl olsa..biraz silkelensen de yerine koyarsın diye düşünüyorum..
[QUOTE=AMON RA;106922]Dert etme kardeş. Bi fırsat gelir hamuduyla çıkarırsın! Psikolojini bozma.Burda fırsatlar bitmez.Yeterki sen bitme.[/QUOTE]
eyvallah patron ..
Hafta sonu Washington dan IMF ile görüşmelere başlar bunlar, stres testinin sonuçlarıda olumlu algılanmaya başlar, bizim piyasanında bu durumda düşmesini beklemek mantık dışı oldu diyorum, ne vade sonu ayarlamışlar ama hakkaten,millet kısada bunlar uzunda ooohhh, rahat rahat çiz yukarı formasyonu yaparlar artıkın, saygılar...
Saatlik garfiğe baktığımızda 29000-30000 den başlayan yükselişte 4 kez aynı şekilde yukarı yapmayı başardılar, beşincinin altyapısı tamamlandı görülüyor, olası tersliği düşünelimn diye haftasonuna denk getirdiler diyorum, hafta sonu mafta sonu, geceyede full uzun girecem görülüyor:) saygılar...
Abd'de mart ayında yenı konut satısları toplam 356 bın adet oldu (beklentı:337 bın oncekı:337 bın)
-matrıks-
[COLOR="Red"], olası tersliği düşünelimn diye haftasonuna denk getirdiler diyorum, hafta sonu mafta sonu, geceyede full uzun girecem görülüyor:) saygılar...[/QUOTE][/COLOR]
Doğru söylüyorsun Sn.Bull.Hafta sonu korkumuzu çok iyi kullanıyorlar.Azıcık longum vardı.Vermeyecem.Hafta sonuna long.