Pazartesiye 40000 e satışları yazıp hazırlasammıki diyorum, yoksa 41000 e bir haftalık mı yazsam, direnç 42000 de mi yoksam? bilemiyorum naaapsak:) saygılar...
Printable View
Pazartesiye 40000 e satışları yazıp hazırlasammıki diyorum, yoksa 41000 e bir haftalık mı yazsam, direnç 42000 de mi yoksam? bilemiyorum naaapsak:) saygılar...
Şuan hata bandının üstündeyiz aslına bakarsanız.Buradan dönmeli ammaaaa şu varki sert hareketler genelde hata bandının üzerinde gerçekleşiyor.
36500 e stop koymalıyım diyorum:), olası tersliğe karşı, stopsuz olmaz bu iş, saygılar
[quote=bull market;106929]Pazartesiye 40000 e satışları yazıp hazırlasammıki diyorum, yoksa 41000 e bir haftalık mı yazsam, direnç 42000 de mi yoksam? bilemiyorum naaapsak:) saygılar...[/quote]
50 eyidür.dng
heyecana gerek yok..dow un %+2 den ,%-3 eksiye gidişide olabilir..tüm yükselişe bakan gözler ,biranda kısaya bakar...
Bir olasılıkda pazartesi sabah 37975 tepesi deneneip ikili tepe yapmasıdır diyorum:), hani IMF gazını vermezlerse beklenti devam eder açılışta yada ilk seansta oralardayız en azından:) , saygılar...
Aaaaa, bakın bu senaryoyuda çok beğendim, pazarteside ekrana kilitler bu bizi, emin olun, saygılar....
fantazilik adette short 600 den
geceye kısa girecegim.....
37575 kısa
geceye son poz 475 uzun giriyorum ... 1000 puan net varken alsat falan .. kuşa çevirdim .. son işlemlerle .. 150-200 paun kar gözüküyor oda komisyona gider .. canıım sıkkın ... yılan graf hatrına haftasonuna uzun .. ..:D:D
bgc delısı de burdan 4000 uzn actı
600/625 ten kapadım 075 uzunları.
piyasa helen güçlü ve tüm periyotlarda alda.
pazartesi ola hayır ola..
Geceye short beklenti sebebiyle çok riskli diyorum, flat kalınabilir, ama böyle IMF in bahar toplantılarına giden Şimşek heyeti bön bön geri dönmez, htta döndürmezler, IMF yetkilileri yakalamaya görsün onları, basına ne açıklamalar gelir, Türkiye iyi, Türkiye ile anlaşmaya yakınız, 40- 45 milar doların lafı bile olmaz Türkiyeye 100 verelim vb... vb...:) saygılar...