ben de nakit giriyorum geceye..hyrlısı artık
Printable View
ben de nakit giriyorum geceye..hyrlısı artık
iyi tatiller ..
gece kısa... fdow uyumsuz olma ihtimali var.. saatlik... o yüzden kısa...
kaç gecedir çarpılmıyorduk....
sıramız gelmiş olabilir.......
iyi tatiller..hepinize sevgiler saygılar..paylaşımını eksik etmeyen herkese gönülden teşekkürler..:)
[QUOTE=mbm;106943]gece kısa... fdow uyumsuz olma ihtimali var.. saatlik... o yüzden kısa...
sıramız gelmiş olabilir.......[/QUOTE]
bu gece çok riskli kısa bende çıktıktan sonra alamadım banada kızabilirsin üüüyazdığım yere gelmedi hep kaçtı uzun girecektim oda gelmedi hayırlısı
hsonuna 36.625 LONG devam...bindik bi alamete gidiyoruk kıyamete misali devam ediyoruz bakalım...
nereye kadar alırlar nerden basarlar onların sorunu...dönerse aşağı SHORT larım aynen...meinen...keinen...:D
hayırlısı bakalım....
[QUOTE=mbm;106943]gece kısa... fdow uyumsuz olma ihtimali var.. saatlik... o yüzden kısa...
sıramız gelmiş olabilir.......[/QUOTE]
İnanAmıyorum yaaa, sistem sat demeden kısa girmezdin, sisteminiz sat dedimi yoksa? uyumsuzluğun grafiğinide yollayabilirseniz iyi olur....
[QUOTE=bull market;106947]İnanAmıyorum yaaa, sistem sat demeden kısa girmezdin, sisteminiz sat dedimi yoksa? uyumsuzluğun grafiğinide yollayabilirseniz iyi olur....[/QUOTE]
gece giriyorum ters bullmarket..
gece dowun yönü önemli...ona göre pozisyon gece...
bir ara atarım grafik... kafam şişti......
[quote=bull market;106940]Geceye short beklenti sebebiyle çok riskli diyorum, flat kalınabilir, ama böyle IMF in bahar toplantılarına giden Şimşek heyeti bön bön geri dönmez, htta döndürmezler, IMF yetkilileri yakalamaya görsün onları, basına ne açıklamalar gelir, Türkiye iyi, Türkiye ile anlaşmaya yakınız, 40- 45 milar doların lafı bile olmaz Türkiyeye 100 verelim vb... vb...:) saygılar...[/quote]
şöyle diyeyim ;açtığım shortlar bu günkü kazancımı sıfırlaması için p tesi günü 2100 puan zarar etmem lazım yani ufak miktarda
Geceye en son short kapatıp 575 ten dolara bulaştım.1612 den don atlet gömlek ne var ne yok dolar longum.Hadi iyi tatiller.Ard arda 13.iş günü kazanç devam.Nisan ayı 35000 puana yaklaştı kar.Bereket versin.Dow ya 8250 yada 7600 olacak.Ortası yok.
haftasonu riski bana fazla gelir..23 nisan da tatil güya bı ona bı buna bakmaktan telef oldum..vrsn bıraz da yukrı gıtsn sız kazanın ben de yukrdn poz acarım gerekırse ...kısmetten otesı olmaz nası olsa
[URL=http://img261.imageshack.us/my.php?image=adszvhj.jpg][IMG]http://img261.imageshack.us/img261/9764/adszvhj.jpg[/IMG][/URL]