[QUOTE=Astatin;106969]%100 güveniyorum...ama ama ben erken işlem yapayım, daha çok götüryim falan falan derken...[/QUOTE]
ben %51 güveniyorum sistemlere..:) yani ümitsiz vakayım..:..:
Printable View
[QUOTE=Astatin;106969]%100 güveniyorum...ama ama ben erken işlem yapayım, daha çok götüryim falan falan derken...[/QUOTE]
ben %51 güveniyorum sistemlere..:) yani ümitsiz vakayım..:..:
eğer dow 8200 ü önümüzdeki hafta yukarı kıramazsa dünya borsaları şelalelere başlar...
kapanışı beğenmedim ben DOW'da...çok kötüde kapatmadı fekat pazartesi yukarı dönemezse yönü, en azından KISA vade için fişi çektiler diyebiliriz...
yeni DİP yapması işten bile değil...izliyoruz dow amcayı...
Aslında dow benim sisteme göre önemli bir direncini kırdı, hafif geri çekildi kapandı, pazartesi buradan biraz daha düşme potansı var gibi, ama önemli olan direncini kırarak çıkış için pusuya yatmış olup olmadığıdır, olumlu bişeyler döndürürlermiki demeye başladım..... normalde beklentim dow için 8000 altı ve üstüne iner çıkar yatay olur şeklindeydi, şimdi olumluluk olabilir demeye başladım...
Bu anlamda pazartesiye futurlar eksi olabilir bir miktar, ama sanırım bizde geri çekilme pazartesi sabahı dow futur fazla eksi olmadıktan sonra yaşanmaz, yatayda açılırsakda fena değil, biraz erken yazdım galiba, çünkü haftasonu beklentilerinden ilki Obama nın konuşmasıydı ve bu akşam bizim piyasalar kapandıktan sonra yaptığı açıklamalar nasıl algılanacak oda önemli bence...
Sanırım bizim tarafımızdan pekde olumlu değil, bunca yıllık açmazın içine parmağını sokanlar iyimi yapıyor kötümü diye düşündüm, cevap bulamadımsada, bunca yıllık açmazın bir yol haritasıyla çözümlenmesinde anlaşıldıysa mutlaka tavizler vermişizdir, hemde daha evvel kimsenin vermediği tavizler, bu bencede kötü, RTE ermeni sorununu çözmede tarihin ışık tutmasını, dönemin kapalı arşivlerdeki belgelerinin incelenmesini falan söylerdi, ama hiçde bu yöntemden bahsedilmeden bir yol haritasında anlaşılmış, anlaşılan yol haritası sonucu ermenistanda her ne kadar çıkarlarından taviz vermiş olursa olsun kazançlı çıkan taraf olmuş olacak, burası çok açık bariz belli, bizim çıkarımız acaba sadece soykırımı tanınmamasımı? yoksa herşey bitince tekrar soykırım tanınsın muhabbeti başlamayacakmı? bu net değil, anlaşılan yol haritasında ne var açıklama yapılmak zorunda diyorum, zaten sanırım bu akşamdan itibaren yavaş yavaş Ülke gündemini en çok ilgilendiren bir haber budur, çünkü mazallah soykırım tanımaya varırsa bunun sonu yüklü tazminatlar yaptırımlar ve halkın sırtına büyük bir yük bindirebilirler diyorum, sırtımızdan birilerini indirmeye çalışırken başkalarını bindirmek gibi bişey olmasında...ürkütücü....saygılar.
Aklıma neler geliyor biliyormusunuz, TC, israil, büyük ortadoğu projesi, ermenistan, kıbrıslı rumlar şeklinde bir yapılanma sınırlar farklı ama Osmanlı zamanında olduğu gibi yönetilen ve ticaretten patronluktan uzak bir Türk milleti, köleler topluluğu, bir taraftan Dünya pazarlarını elinde bulunduran yönetici yahudi, sınırı ayrı ama sınır kapısı açık bir ermenistan, bu ermenistanki yahudinin maşası, biz malı bu ermeniye ruma satıcaz bu malı taşıyacak yahudinin pazarına taşaronluk yapacak yahudi parayı kazanacak ermeni geçinecek biz resmen s..ileceğiz, tövbe tövbeeee, bunlar bunu düşünmüyorsa uzun vadede bende bull market değilim....çünkü osmanlı zamanında yahudi osmanlı hazinesine, ermeni vede rumlarda ticaretine zanaatına hükmediyordu, aynı rahat düzeni arıyo bunmlar, bop kurulmasın ın sebebi olsa olsa budur, kılıfda bulunmuş zaten diyolar, kaynayan ortadoğu osmanlı zamanında herkes daha rahattı ayakları yapılıyor, bu oyuna gelmek üzereyiz eyvah diyorum, bakın bugün rumlardanda haber geldi, Türkiyenin avrupa birliğine müzakerlerinde veto kullanmayacağız diye ötüyolar, bizimkide kalkmış yabancı sernayeye karşı çıkanlar ekonomik faşisttir diyor, yabancı sermayeye karşı değiliz de, yabancı sermayenin çeşidine ve yönetimi şekline karşı geliriz, doğrudan yabancı sermayeye hiç karşı gelirmiyiz, neden doğrudan yabancı sermaye gelmiyorda sanal sıcak yabancı sermayeyle dolap döndürülüyor?...
Ben erken seçim istiyorum o kadar....saygılar...
son kez uzunum,,,,,,,,,,,, sonra flat kalıp,,,,,,,,,,, ve kısa deneyebilirim ,,,.boks. borsa yerle bir:)))
Efendim şimdi diyeceksinizki bu AMON RA kafayımı yedi saat sabahın 2 si olmuş grafik ekliyo! Gün içi blokeli olduğu için grafik ekleyemiyorum.Şu anki durumda eğer bozulmaz ise (malum formasyonlar bozulmak içindir) bir ''BEARISH WOLF VAVE '' ilerliyor. İlk hedef 39 lar ve bozulmaz ise 34 lere doğru bir geri çekilme yaşayacağız. Bu bazı arkadaşların '' OBO'' teoreminede yakın tabi bu durumda sağ omuzu parçalayarak yukarı kırmış olacağız.Vade sonu beklentimize uygun bir durum. Aynı zamanda mayıs ayı ''SELL'' ayı diyen arkadaşlarda haklı çıkacak.Şu anki yapı boğaların yanında gibi görülüyor.. (Formasyonun 5. dalgasının malum trend hedefini çoğu zaman aştığı bilinir. Ancak geri dönüşte katliam olur.Bu noktada herkes çok dikkatli olmalı.)
[quote=AMON RA;106986].......Bu bazı arkadaşların '' OBO'' teoreminede yakın tabi bu durumda[B] sağ omuzu parçalayarak[/B] yukarı kırmış olacağız.[/quote]
sağ omuzu parçala behçet hahahaha :D
bearish in bi vuruşu eksik diyorsun yani.güzel proceksiyon AMON RA bir kez daha takdir ettim seni şimdi :D
bu arada yahu vadeli için 60 dk altındaki periyotlarda test için ancak 24.11.2008 e kadar gidebiliyordum MS ta.neyse halletim sorunu şimdi EKİM 2007 ye kadar geri dönüp test edebiliyorum.yaklaşık 19 ay yani süper oldu.böylesi daha iyi ne kadar çok data ile test o kadar güvenilir sonuç...
[quote=AMON RA;106986]Efendim şimdi diyeceksinizki bu AMON RA kafayımı yedi saat sabahın 2 si olmuş grafik ekliyo! Gün içi blokeli olduğu için grafik ekleyemiyorum.Şu anki durumda eğer bozulmaz ise (malum formasyonlar bozulmak içindir) bir ''BEARISH WOLF VAVE '' ilerliyor. İlk hedef 39 lar ve bozulmaz ise 34 lere doğru bir geri çekilme yaşayacağız. Bu bazı arkadaşların '' OBO'' teoreminede yakın tabi bu durumda sağ omuzu parçalayarak yukarı kırmış olacağız.Vade sonu beklentimize uygun bir durum. Aynı zamanda mayıs ayı ''SELL'' ayı diyen arkadaşlarda haklı çıkacak.Şu anki yapı boğaların yanında gibi görülüyor.. (Formasyonun 5. dalgasının malum trend hedefini çoğu zaman aştığı bilinir. Ancak geri dönüşte katliam olur.Bu noktada herkes çok dikkatli olmalı.)[/quote]
Bu AMON RA kafayımı yedi saat sabahın 2 si olmuş grafik ekliyo :)
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/screenhunter-1882b3.jpg[/img][/url]
Benim 15 dklık ısrarla sata bu haftada geçmedi sata geçmeden dönmiyecek galiba vob.
[quote=GOKHANFINDIK;106967]Bugün borsada kişi bazında en çok işlemi ben yaptım.Bir kişi olarak en fazla adet bende..lelele:..::..:Vaybe ne vobmuşsun sen.[/quote]
kaç pozun var ki kardeş :D+.