Sayın Astatin
Benide baş ağlayıcı köşesine yazın 15 dk lıklar yerine fazla hırstan 5 dk lıklara uydum elde sıfır harcadığım onca zamana yazık be gül gibi titrndi b.. ka çevirdim ya bana da helal olsun.
Printable View
Sayın Astatin
Benide baş ağlayıcı köşesine yazın 15 dk lıklar yerine fazla hırstan 5 dk lıklara uydum elde sıfır harcadığım onca zamana yazık be gül gibi titrndi b.. ka çevirdim ya bana da helal olsun.
[quote=mozkan;106809]tanıdık tanımadık herkese başarılar, kendinize iyi bakın paranızı üçkağıtçı namussuz ve de uğursuzlara kaptırmayın, ew den uzak durun :..:
the end.[/quote]
SN. MAVİ sağolsun özelden sormuş, sn. mbm de seans odasında merak etmiş, açıklama yapayım, spekülasyona veya trade e elbette devam, işimiz budur yalnız
1- profesyonel anlamda işletmeyi düşündüğüm bir web sitem var, onun şirketleştirilmesi, müşteri portföyünün geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi, sitenin farklı bir domain ve hosting ile hizmet vermesi SSL sertikası ile sıfırdan kurulumu gerekmekte, ki web sitesi ile uğraşanlar bunun hamallık boyutunu tahmin edebilir,
2- trade işlemlerimin %90 ını paritelerde gerçekleştireceğim, 1 e 6, 1 e 7 kaldıraçtan ve yatay piyasa dönemlerinde sistem zararı yazmaktan vobta sıkıldım.
3- analiz, trade, siteye makale vs. derken zamanı etkin kullanma sıkıntım tahmininizden daha fazladır,
dolayısıyla forumlarda yazmama kararı aldım.
harbi the end yani :..:
[quote=selçuklu;107002]Astatin noldu sana .. kemiklerin gözüküyor patron .. iyi adamdın sen yaw .. vay anasını .. üüüüğüüüüüğğüüüüüü[/quote]
panik yok patron..evde kahvaltılık bişey kalmamıştı ve çok açtım..kilo vermişim anında..sonra yedim dışarda ama dedim iğrenç ve dandik bir avatarla devam edeyim biraz..aşırı ilgiden bunaldım anlayacağın..:..::..::..::..::..:
Forex e ilgi duyanlar için bilgi derlenen topiğimiz varmış:)
[URL="http://www.voborsa.com/forum/forex-sozluk-t3962.html"]http://www.voborsa.com/forum/forex-sozluk-t3962.html[/URL]
[QUOTE=bull market;107025]Forex e ilgi duyanlar için bilgi derlenen topiğimiz varmış:)
[URL="http://www.voborsa.com/forum/forex-sozluk-t3962.html"]http://www.voborsa.com/forum/forex-sozluk-t3962.html[/URL][/QUOTE]
Burayı bilmiyordum.Bayaa emek vermişsin eline sağlık.Sn.Bull.
Piştt yattınız mı millett?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107027]Piştt yattınız mı millett?[/QUOTE]
Herkes yatmış galiba bugün kimse yok! :)))
[quote=GOKHANFINDIK;107027]Piştt yattınız mı millett?[/quote]
gökhan dolar longsun demek..ben cuma silkelendim dolarları..imf ayağına taklaya gelmiyim diye..
[quote=7410;107029]gökhan dolar longsun demek..ben cuma silkelendim dolarları..imf ayağına taklaya gelmiyim diye..[/quote]
Yaklaşık 8 9 aydır imf ile kalkıp yatıyoruz.Bu olay tamamen hikaye.Geleceğiniz takla en çok portföyü yüzde 20 azaltır.Ama azaptan bir kerede kurtulursunuz.Sünnet gibi birşey.Hiç imf şu bu diye portfoy hesabı yapmıyorum.Öyle şeylerden korksaydık zaten ooo hiç poz almamam lazımdı 8 9 aydır.Masal o işler.Teknik çalışacak 30 nisan günü saat 17 14 59 a 10 saniye falan kala full short olacam haziran vade vob30.İstedikleri ile anlaşsınlar.Takla makla anlamam ben.
huhuhuhuhu komşular.üüü:..::..:.dng:p
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107031]huhuhuhuhu komşular.üüü:..::..:.dng:p[/QUOTE]
yatmadınmı daha sen uyu artık .kom
[quote=GOKHANFINDIK;107030]Yaklaşık 8 9 aydır imf ile kalkıp yatıyoruz.Bu olay tamamen hikaye.Geleceğiniz takla en çok portföyü yüzde 20 azaltır.Ama azaptan bir kerede kurtulursunuz.Sünnet gibi birşey.Hiç imf şu bu diye portfoy hesabı yapmıyorum.Öyle şeylerden korksaydık zaten ooo hiç poz almamam lazımdı 8 9 aydır.Masal o işler.Teknik çalışacak 30 nisan günü saat 17 14 59 a 10 saniye falan kala full short olacam haziran vade vob30.İstedikleri ile anlaşsınlar.Takla makla anlamam ben.[/quote]
ordamısın hala...yeğenle konuşuyodum msn de ..amerikada o da..orda da günlük hayatta krizin etkilerinden falan konuştuk..
bu imf hakkaten ne lanet işmiş..belkide kendi kendimize yetemediğimiz için bizi yönetenlere lanat etmemiz lazım..
demin gene internette gezerken imf haberleri denk geldi.sonra foruma girdim..senin yazını gördüm..
artık imf nin falan yalan olduğuna inandım zaten ..hepsi kolpa..2 gün önce imf gorusmeleri şu zaman olacak diye haber düşüyo matrikse vadeli dolar 1,67 ye cıkıyo..aradan sadece iki gün geciyo 1,61 e düşüyo..
ikisindede doğru yondeydım..gerçi ikincisinden para kazanamadım bi anlık gafletim dolayısıyla ama neyse..
ama acayip bi dengesizlik var..tamam para kazanıyoruz az veya cok işimize geliyo..ama dengesiz bi ortam..
kesinlikle imf yi oldu oluyo olacak diye kullanıyolar piyasada buna inandım artık...
bu arada sen daha biyilirsin ama son 10 saniye kala falan senin emirler pasifte kalmaz mı..