-
[quote=*Fatih_HAN_11*;258840]saraylı abinin taktiğiyle
525 üstünde oturunca 575 uzadım.
9500 de tıkanınıca725 verdim.
tekrar ın da vade sonu malı ky yıktılar hesabı vede spottaki para çıkışı üstüne 725 vede 950 arası maaliyetleri.taaa senas sonu 68,700 verdim ğüzel bir gündü aranızda olmaktan sizleri okumaktan grur duy. tşkler.
piyasalar kötü olacak diye dolarda longladım.
dolarla alakalı bir yorum var mı.saraylı abi.
saygılar.[/quote]
Fatih,
memnun oldum,
STR sistemine alışabilirsen iyi olur,
dolarla ilgili diyeceğim ,biraz geri çekilme beklentim var,sonra yukarı...yanılabilirim tabi...
-
Supertrader
STR sistemi ; dün 1200 puan ,bugün 1500 puan civarı karda;.brv
[IMG]http://i47.tinypic.com/2z856kh.jpg[/IMG]
-
Arkadaşlar bu akşam Daytrader tablosunu ,vade değişimi nedeniyle yayınlamıyorum,
MS en yakın vadeyi aldığı için,
yarın akşam verecem inş...
T..CT..C
-
Gorenler olmustur fark edemeyenler icin hatirlatayim matriksin son 2.69 versiyonunda sistem testerda overall puan olarak gostermesi secilebiliyor.(sistem üzerinde bulundugunuz bara kadar kac puan getiri sagladi.
Grafikteki overall degeri puanı ifade ediyor eskiden bu secenek yoktu.
Seceneği aktif hale getirmek icin system testerda ilgili sistem secilir >simulasyon> ileri acilan pencerede puan testi onundeki tik secili olmalidir.Sag alt koseden bu ayari default yapabilirsiniz.
-
saraylı abi .. ew ile bir soru soracaktım abi .. itkilerde düzettme dalgaları % kaç olabilir en az ... cılız 2. ve 4. dalgaların genel olarak anlamı olabilirmi .. itkinin gücüyle falan ilgili .... ?
-
arkadaşlar SPX şu anda kaçtan işlem görüyor ?.. sanırım bende değerler yanlış görünüyor..
-
[quote=jerfin;258856]arkadaşlar spx şu anda kaçtan işlem görüyor ?.. Sanırım bende değerler yanlış görünüyor..[/quote]
1036,09 (22:34)
-
ooowww mondiyo...kraşieynseync
-
fdow tehlikeli yerelere geldi....:eek::eek:
-
baskı var bence dowda .. ağır baskılı aynı zamanda küskülü .. fraktalik bir o kadarda .. crashesagneli .... üvvv ...:o
-
ooowww mondiyo...kraşieynseync
-
spotla arasındaki 1000 puan makası da hesaba katarsak sabah açılış kaç olur acaba..:)