Nikei Cuma günüde eksiydi, fazla eksi yapmayabilir, o yüzden asyayada bakmak yanıltır bence:)
Printable View
Nikei Cuma günüde eksiydi, fazla eksi yapmayabilir, o yüzden asyayada bakmak yanıltır bence:)
Bu haftanın önemli dataları ve beklentileri neler bilen varmı?
Cuma günü enflasyon açıklanacaktı ama Cuma günüde piyasalar kapalı olma ihtimali var galiba...
[quote=furkan;107089]müsade et istersen biraz zaman alsın nikei açılana kadar..geceye asya göçer mrk etme[/quote]
Yav shortum ben ama nikkei de en az yüzde 2 artı kapayacak.İzleyecezz.Eksi olmayacak nikkei.Eksi kapama şansı yok.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107093]Yav shortum ben ama nikkei de en az yüzde 2 artı kapayacak.İzleyecezz.Eksi olmayacak nikkei.Eksi kapama şansı yok.[/QUOTE]
borsa konusunda konusurken hep yanılma payı bırakırım iddialı konusulmaz..buyuzden olabilir dediginde benimkide olabilir şuan için gördügüm bu şekilde..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107093]Yav shortum ben ama nikkei de en az yüzde 2 artı kapayacak.İzleyecezz.Eksi olmayacak nikkei.Eksi kapama şansı yok.[/QUOTE]
Büyük konuşma:) eksi kapama şansı yok biraz büyük oldu bence, ya kuzey kore nükleer füze denemesi yaparda japonyanın üzerinden geçerken füze rotasını şaşırırsa ne olacak:..::..:, dimi ama, böyle bişey olduydu günün birinde, Allahtan füze japonyayı geçti okyanusa düştü, yoksa nikkei mikkei kalmayacaktı...
Vallahi iki yorum yapacam diye borsa göçecek diye iddiasında şunda bunda değilim.Nikkei eksi kapamayacak diyorum bugün.Japonya Çini ele bile geçirse artı kapayacak.Göz var nizam var.Yüzde 3 artmış dow jones futures nikkeiye göre o yüzden artı kapayacak.Eksi kapaması için Tokyoya atom bombası lazım.İddia etsem de etmesem de siz gerekli olanı alın.Gereksizleri bana kalsın.Asya hepsi artı kapar.Çin min oynaklar belirsiz.Dow futuresi bilmem.Ama vob eksi açarmı o belirsiz.Ama nikkei ye 10 numara ata ganyan basar gibi artı kapayacağına basarım.Alırım elime kuponu ararım nalkaponu.:D:DBu işin büyük konuşması falan yok.Görüşümü pozisyonuma hedge ediyorum.Düşerse nikkei dolar longlar iş yapar.Düşmezse görüşüm tutar.Her halukarda kazanç oluyor.Ama sanal ile gerçekte gerçeği tercih ederim.Nikkei düşsün.Ama yüzde 2 artı olacak.
Nikkei %1 artı kapatabilir, yada artı eksi sıfıra yakın diyeyim bende:)
Selamlar arkadaşlar,
Sanal portföy yarışması düzenlenmiş (ataonline) özellikle VOB' a yeni başlayanlar/başlayacaklar için güzel bir deneme olabilir.
[quote=deks;107098]Selamlar arkadaşlar,
Sanal portföy yarışması düzenlenmiş (ataonline) özellikle VOB' a yeni başlayanlar/başlayacaklar için güzel bir deneme olabilir.[/quote]
Hiç bulaşmayın tamamen hikaye.Boşuna zaman kaybı.Voba başlayacaklar gitsinler garanti isc akbank ne anlama geliyor.İmkb100 deki 1.5 milyar üstündeki hacimler nerede ne ifade eder onu kavrasınlar.O sümüklülerin verecekleri 3 5 kuruşluk hediyelerden size şu anlattıklarım milyon dolarlar değer kazandırabilir.İmkb30 hisseleri izleyin vob yarışmasında zaman tüketeceğinize.Emin olun daha çok tecrübelenirsiniz.Ondan sonra dua edersiniz.
Süper oldu işte dow epey düştü şimdi işte vob eksi açabilir diyebiliriz.Ama nikkei için geçerli değil bu.Hadi hayırlısı.Domuz virüsünü sevmedi arkadaşlar galiba.
benim vob endeks görüşüm
ileriki günler için,,,,,,,,,,,, 37600-36800-37225-36600
ordan sonra 35400 lere çekilme yaşanır ve herkes kısalamaya başlar ancak uzunlar kazanır 40000lere kadar .brv.uyk
[quote=atlascepkenli;107101]benim vob endeks görüşüm
ileriki günler için,,,,,,,,,,,, 37600-36800-37225-36600
ordan sonra 35400 lere çekilme yaşanır ve herkes kısalamaya başlar ancak uzunlar kazanır 40000lere kadar .brv.uyk[/quote]
Benim içinde bu haftadan sonra 40 000 falan zor belki de bundan sonra 37000 altına inip bir daha uzun müddet buraları mumla aramak.Yani 27000 de altına inecek vob.Mayısta düşüş kaçınılmaz da son oyalanmaları.Efg domuz virüsünü de hesapladımı bakacaz.Efg falan masal da işte vardır yine birşeyler.