[QUOTE=enorton;17607]Umudun bittiği yerde yükdeliş başlarmış :D[/QUOTE]
ben tersi anlamda yazmıştım ya....
düşüş ihtimalinin bittiği yerde düşüş başlarmış anlamında.... :)
Printable View
[B]Şu bilanço mudur ne karın ağrısıysa gelsin de biraz hareket olsun, en azından bahane olur:), sanki çok önemliymiş gibi bilançoya şartlıyorlar, kâr etmesi bekleniyor sanki lehmanın :)...kaç defa satacaklarsa bu lehmanın batışını anlamadım...[/B]
[B]Şu bilanço mudur ne karın ağrısıysa gelsin de biraz hareket olsun, en azından bahane olur:), sanki çok önemliymiş gibi bilançoya şartlıyorlar, kâr etmesi bekleniyor sanki lehmanın :)...kaç defa satacaklarsa bu lehmanın batışını anlamadım...[/B]
Önceki bilanço döneminde çok çalkalamışlardı biliyorsunuz. City gelince de en kötü gerçekleşti deyip yukarı yapmışlardı. Bakalım bu sefer ezber devam edecek mi?
Önceki bilanço döneminde çok çalkalamışlardı biliyorsunuz. City gelince de en kötü gerçekleşti deyip yukarı yapmışlardı. Bakalım bu sefer ezber devam edecek mi?
[QUOTE=mbm;17609]ben tersi anlamda yazmıştım ya....
düşüş ihtimalinin bittiği yerde düşüş başlarmış anlamında.... :)[/QUOTE]
ofsayta düşmemek lazım
[QUOTE=mbm;17609]ben tersi anlamda yazmıştım ya....
düşüş ihtimalinin bittiği yerde düşüş başlarmış anlamında.... :)[/QUOTE]
ofsayta düşmemek lazım
Aynı sistem vadelide sat verirken spotta al diyor. :( Yav ne adamlarmış arkadaş
Aynı sistem vadelide sat verirken spotta al diyor. :( Yav ne adamlarmış arkadaş
[QUOTE=alp;17612]ofsayta düşmemek lazım[/QUOTE]
ofsayt yok... ekran net..ekran.... (rıdvanın reklamından)
[QUOTE=alp;17612]ofsayta düşmemek lazım[/QUOTE]
ofsayt yok... ekran net..ekran.... (rıdvanın reklamından)
aldigimiz fiyata long veriyoruz araci zengin oluyo.Bugun tezgahi kapadim flatim.Ne haltlari varsa gorsunler.
aldigimiz fiyata long veriyoruz araci zengin oluyo.Bugun tezgahi kapadim flatim.Ne haltlari varsa gorsunler.
Meşhur direnç yine kırılamadı , 46800 pivot , 46500 - 46175 - 45850 destek olabilir . Yukarıda 47400 lerin üzerinde 47750 önemli olabilir .
Meşhur direnç yine kırılamadı , 46800 pivot , 46500 - 46175 - 45850 destek olabilir . Yukarıda 47400 lerin üzerinde 47750 önemli olabilir .
47000-47050 civarının uzerinde seyredemezsek terkrar 46400-500 civarına gevşeme potansiyelimiz doğucak sanırım.
Kısa vadeli yükseliş ivmesi aynı seyrini sürdüremez bu şekilde.
Longcular icin vadelinin 47000-47050 uzerine tekrar yerleşmesi daha uygun olur
Diye düşünüyorum
47000-47050 civarının uzerinde seyredemezsek terkrar 46400-500 civarına gevşeme potansiyelimiz doğucak sanırım.
Kısa vadeli yükseliş ivmesi aynı seyrini sürdüremez bu şekilde.
Longcular icin vadelinin 47000-47050 uzerine tekrar yerleşmesi daha uygun olur
Diye düşünüyorum
şu an vobda reverse hidden uyumsuzluk positiv yönde oluştu.
şu an vobda reverse hidden uyumsuzluk positiv yönde oluştu.
bende sat oluştu..
bende sat oluştu..
garantiyi 3,38 kadar kım neden aldı, sımdı 3,30 kadar kım nıye verdı. vatandas bilgi edınme yasası geregı bilgilendirilme hakkımı kullanmak ıstıorum.
47250 den sort beklemeye devam edıyorum.iyi mi ediyorum acep.brv
garantiyi 3,38 kadar kım neden aldı, sımdı 3,30 kadar kım nıye verdı. vatandas bilgi edınme yasası geregı bilgilendirilme hakkımı kullanmak ıstıorum.
47250 den sort beklemeye devam edıyorum.iyi mi ediyorum acep.brv
euro zone da enflasyon yuksek, faiz arttırmak ıcın sebepler fazlasıyla mevcut. Bu durumda dax çıkar mı? Sabah aldıklarını şimdiden verdi bile. Dax yardım ederse veri oncesi ilk destek durağına varabılırız:)
euro zone da enflasyon yuksek, faiz arttırmak ıcın sebepler fazlasıyla mevcut. Bu durumda dax çıkar mı? Sabah aldıklarını şimdiden verdi bile. Dax yardım ederse veri oncesi ilk destek durağına varabılırız:)
yahu iş bizim yerlilere kalsa endeksi sıfırlarlar :)
yabancı karşılıyor gibi bir görüntü var bizimkilerin satışlarını...
yahu iş bizim yerlilere kalsa endeksi sıfırlarlar :)
yabancı karşılıyor gibi bir görüntü var bizimkilerin satışlarını...
[QUOTE=rcp;17622]garantiyi 3,38 kadar kım neden aldı, sımdı 3,30 kadar kım nıye verdı. vatandas bilgi edınme yasası geregı bilgilendirilme hakkımı kullanmak ıstıorum.
47250 den sort beklemeye devam edıyorum.iyi mi ediyorum acep.brv[/QUOTE]
Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.
[QUOTE=rcp;17622]garantiyi 3,38 kadar kım neden aldı, sımdı 3,30 kadar kım nıye verdı. vatandas bilgi edınme yasası geregı bilgilendirilme hakkımı kullanmak ıstıorum.
47250 den sort beklemeye devam edıyorum.iyi mi ediyorum acep.brv[/QUOTE]
Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.
[B]Bunlarla uğraşılmaz hakikaten, benim grafikteyi görüntüyü bozdular 46900 den shorta geçtim..[/B]
[B]Bunlarla uğraşılmaz hakikaten, benim grafikteyi görüntüyü bozdular 46900 den shorta geçtim..[/B]
[QUOTE=sentinus;17626]Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.[/QUOTE]
spot numaradan çıktı öğleden önce..
aşagı gelir saatlikleri uyumsuz diye yazmıştım...
[QUOTE=sentinus;17626]Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.[/QUOTE]
spot numaradan çıktı öğleden önce..
aşagı gelir saatlikleri uyumsuz diye yazmıştım...
fdow da 10 dakika içinde 12295 altı kapanış net sat dır..
fdow da 10 dakika içinde 12295 altı kapanış net sat dır..
ne guzel sabah satip kari cebe atmistim sonra kasindik bir ton komisyon odedik Allahtan lomglari tutmadim aldigimiz karda tarih olacakti yarim saat sonra.
ne guzel sabah satip kari cebe atmistim sonra kasindik bir ton komisyon odedik Allahtan lomglari tutmadim aldigimiz karda tarih olacakti yarim saat sonra.
47 üstü long
altı short
shorta geçtim
47 üstü long
altı short
shorta geçtim