-
[quote=unlimitted;247879]yaw, bişi demeden geçemeyeceğim.
benim göstergelerim düşüşü onaylamıyor hala.
bi gariplik var ama hayırlısı. bugün malum en önemli veri var.
duman edecekler ortalığı heralde. her iki yönde de...[/quote]
buyur...
arızalı bunlar ya...yazık millete. bugün şu saate kadar kıpırdayan ya zengin oldu ya da battı.
500 puana 4 tur. :cool:
-
çıkmam gerek .. istop yazılı kısa devam ... size bol kazançlar .. öğleden sonr a gelirim inşallah ...
-
[quote=selçuklu;247814]abi inşallah ..bi toplantı ayarlayaylım .. daytrade clubun .. ilk toplantısı ... .brv.brv.brv:D[/quote]
herkese selam. yer ve zaman belli olursa ben katılırım.
-
[quote=unlimitted;247884]buyur...
arızalı bunlar ya...yazık millete. bugün şu saate kadar kıpırdayan ya zengin oldu ya da battı.
500 puana 4 tur. :cool:[/quote]
şerefsizliği öğrenmek isteyen varsa py baksın yeter.uyk
-
Herkese hayıli işler..
Bol kazançlar...
-
[quote=İmales;247889]herkese selam. yer ve zaman belli olursa ben katılırım.[/quote]
aynen.
1 hafta öncesinden haber verirseniz ve hafta sonuna denk getirirseniz, kalkar ankaradan gelirim.
adaşım da gelir. (ATHLON) di mi adaş. :D
-
hangi yönde yüksek kontrat varsa şerefffsizzz o yöne gidiyor
sabahtan beri yaptığını tekrarlayacaksa şimdi de yukarı gitmesi gerekiyor bakalım ne yapacak
benim sistemler de dünden beri düşüşü onaylamadı henüz
-
[quote=ordi;247824]Saraylı abi uyarı için TEŞEKKÜR ederim. şimdi tekrar kontrol ettim MAV'lar ağırlıklı orada sorun yok
Matriks te [COLOR=red]EMA[/COLOR] ind. olmadığından(veya ben bilmediğimden) DEMA kullandım.[/quote]
MOV(data,periyot,[COLOR=red]E[/COLOR])
MOV(c,112,E) gibi.....
-
[quote=Astatin;247897]MOV(data,periyot,[COLOR=red]E[/COLOR])
MOV(c,112,E) gibi.....[/quote]
MAV üssel seçtiğimde EMA değerleri ile aynı oldu.
bilgi içinde ayrıca Teşekkürler.
-
Sn. Saraylı'nın STR grafiğinin Matriks son halini vermek istedim ama internette problem var. O yüzden veremedim.
-
[quote=ordi;247899]MAV üssel seçtiğimde EMA değerleri ile aynı oldu.
bilgi içinde ayrıca Teşekkürler.[/quote]
MAV(data,periyot,s)= SMA (S=simple=basit)
MAV(data,periyot,w)=WMA (w=weighted=ağırlıklı)
MAV(data,periyot,e)=EMA (E=exponential=üssel..EMA demek üssel HO demek zati))
DEMA(data,periyot)=DEMA :) (Double exponential moving average)..EMA nın da EMA sı gibi düşün
Ordi patros. S, w, E, DEMA sıralamasına göre, ortalamanın fiyatı takip hızı artar. Yani örneğin DEMA, EMA ya göre, EMA da WEMA ya göre fiyatı daha hızlı takip eder. Açık formüllerine bakarsann, EMA yakın olan barlardaki fiyat bilgisini daha ağırlıklı olarak formüle alır, DEMA ise bunu duble yapar.
Bir de not: Fiyatı çok hızlı takip etmek her zaman iyi bir şey olmayabilir, çoğu zaman olsa da :)
Bir başka not: Küçük periyotlar kullanılacaksa data olarak C yerine (C+L+H)/3 kullanılması, parazit ve kara fatmaları azaltır :)
-
[quote=unlimitted;247893]aynen.
1 hafta öncesinden haber verirseniz ve hafta sonuna denk getirirseniz, kalkar ankaradan gelirim.
adaşım da gelir. (ATHLON) di mi adaş. :D[/quote]
bi organizatör lazım ozaman.
saraylı abi mekanı belirlesin ve uygun zamanı ona göre uymaya çalışalım.
-
[quote=İmales;247889]herkese selam. yer ve zaman belli olursa ben katılırım.[/quote]
[quote=unlimitted;247893]aynen.
adaşım da gelir. (ATHLON) di mi adaş. :D[/quote]
selçuklu kardeşimin de fikrini alıp iyi bir organizasyon yapalım da,önceden forumda söyleyelim..:rolleyes:dediğiniz gibi...
iyi olur,...:)
-
[quote=Astatin;247905]parazit ve kara fatmaları azaltır :)[/quote]
senin avatarı da ekledik mi? kaygan zeminde duramaz kimse:..:
-
[quote=saraylı;247908]selçuklu kardeşimin de fikrini alıp iyi bir organizasyon yapalım da,önceden forumda söyleyelim..:rolleyes:dediğiniz gibi...
iyi olur,...:)[/quote]
Saraylı abi py de gelmeye kalkar.:::
Bu tür organizasyonu kim kaçırır. Özelden yazalım derim:..:
-
[quote=İmales;247907]bi organizatör lazım ozaman.
saraylı abi mekanı belirlesin ve uygun zamanı ona göre uymaya çalışalım.[/quote]
selçuklu tatile çıkacaktı,ona da bi soralım gelince...
yoksa ben hazırım ,herhangi bir haftasonu,2-3 uygun restaurant bizi bekliyo...:D
bi haftasonu cuma ya da cmt akşamı uygun misal...pazar olmasın,pzt açılışa yetişemezsiniz o kafayla...:D
-
[quote=ordi;247911]Saraylı abi py de gelmeye kalkar.:::
Bu tür organizasyonu kim kaçırır. Özelden yazalım derim:..:[/quote]
o gelirse,onu geceleyin denize atarız olur biter,herkes kurtulur....lelele:..::p
-
975 ustunde kalıslar raatlatır pıyasayı kısa vadede...alırsa tabı..
-
destek, direnç, pastoral renk kombinasyonu, TGG, EMA112 felan feşmekan
[IMG]http://i50.tinypic.com/2r5u4no.png[/IMG]
-
Kendi adıma ben de bu organizasyona katılmak isterim.(Özel bir grup veya kapalı bir grup organizasyonu ise de alınganlık göstermem. Sohbetiniz gani gani olsun derim.) Açıkça söylemem gerekirse hayali bile iyi geldi şimdiden.
-
şimdi ben derim ki;
eğer tarımdışı istihdam verisiyle yönü aşağı çevirecekse, dünden bugüne kısalmış baya bi şortçunun elinden o şortları almadan yapmaz...treni elele, güle oynaya aşağı yöne çevirmez...kekleri dökmek lazım gelir...
yukarı devam edecekse zaten sorun yok.
e göstergelerim de "ne düşüşü yaw, bende tık yok" dediğine göre, en az bir tur daha yukarı yapmak ister der ben...
tamamen atmasyondur. uyup da longlayan adamın ciğerini sökebilirler.uyup da short pozisyon kapatan adam, akşama "ulem kapanmasak şu kadar kar yazacakmışız beaaa" diye hesap kitap yapabilir.
e o zaman niye yazdım bunu.
ah bi bilsem...bi bilsem...:D:D
-
[quote=saraylı;247915]o gelirse,onu geceleyin denize atarız olur biter,herkes kurtulur....lelele:..::p[/quote]
yok abi yedi canlı diye duydum kendisini:..:
yedi defa atmak zorunda kalmayalım:..:
-
yahu işte bu be...özel konular hep kavga başlıklı mı olcak son zamanlardaki gibi...güzel çok güzel..biraz da buluşma,kaynaşma etc.. başlıklı olsun ..hatta biraz olmasın ,yüksek momentumlu,oturmuş tg lı olsun:)
-
[quote=ordi;247904]Sn. Saraylı'nın STR grafiğinin Matriks son halini vermek istedim ama internette problem var. O yüzden veremedim.[/quote]
str son hali ordi,
forum periodlarıyla,
wma lar yukarı kesmiş,ama ema55 aşağı yönlü ,onun için flat beklemedeyiz,eğer fiyat ta ema55 üzerine çıkarsa uzun yapılır...
[IMG]http://i45.tinypic.com/2rp9rp4.jpg[/IMG]
-
[quote=unlimitted;247921]şimdi ben derim ki;
eğer tarımdışı istihdam verisiyle yönü aşağı çevirecekse, dünden bugüne kısalmış baya bi şortçunun elinden o şortları almadan yapmaz...treni elele, güle oynaya aşağı yöne çevirmez...kekleri dökmek lazım gelir...
yukarı devam edecekse zaten sorun yok.
e göstergelerim de "ne düşüşü yaw, bende tık yok" dediğine göre, en az bir tur daha yukarı yapmak ister der ben...
tamamen atmasyondur. uyup da longlayan adamın ciğerini sökebilirler.uyup da short pozisyon kapatan adam, akşama "ulem kapanmasak şu kadar kar yazacakmışız beaaa" diye hesap kitap yapabilir.
e o zaman niye yazdım bunu.
ah bi bilsem...bi bilsem...:D:D[/quote]
sen yaz abi güzel oluyor..brv.brv:..:
-
yannız astetom gelmez herhal..duyduuma göre yeminliymiş..:)yeminini boozacak mı acep,merak edipdururum..:)
-
[quote=saraylı;247915]o gelirse,onu geceleyin denize atarız olur biter,herkes kurtulur....lelele:..::p[/quote]
ehuehueueheu bu süperdi.
ben zaten iskelenin ucunda pardesünün yakaları kalkık bekliyom gelirse tekme atmak için. :..::..:
-
[quote=unlimitted;247931]ehuehueueheu bu süperdi.
ben zaten iskelenin ucunda pardesünün yakaları kalkık bekliyom gelirse tekme atmak için. :..::..:[/quote]
dikkat et adaş..pardesünün paçalarına yapışmasın tam düşerkene..:)
-
[quote=ordi;247920]Kendi adıma ben de bu organizasyona katılmak isterim.(Özel bir grup veya kapalı bir grup organizasyonu ise de alınganlık göstermem. Sohbetiniz gani gani olsun derim.) Açıkça söylemem gerekirse hayali bile iyi geldi şimdiden.[/quote]
ne demek ordi ,tabi gel...:)
valla helal olsyn Bursa dan gelecen,ama değer,;)
Bebek, bu aralar çok formda,.:cool:.:..::..:
-
forumdaşlar iş nedeniyle 15 gündür Antalya'daydım öğlen geri dönmek için yola çıkıyorum. o yüzden sizleri takip edemeyeceğim.
Herkese (py hariç) iyi seanslar dilerim.
-
saraylı hocam.
sistemi doğru kurmuşsam eğer 55 lik ema 70000 de.
yani orayı geçerse 55 lik emayı geçecek ve al verecek.
değil mi?
-
[quote=ATHLON;247928]yannız astetom gelmez herhal..duyduuma göre yeminliymiş..:)yeminini boozacak mı acep,merak edipdururum..:)[/quote]
Davet için sağol abi. :)..Paylaşılan şifre şifre değildir, bozulan yemin yemin değildir:o:o
-
[quote=saraylı;247933]ne demek ordi ,tabi gel...:)
valla helal olsyn Bursa dan gelecen,ama değer,;)
Bebek, bu aralar çok formda,.:cool:.:..::..:[/quote]
Tamam abi. Bursa ne demek abi sizin gibi değerli ve espirili abilerimi tanımak için daha uzun yoldan da gelirim. Abi yaşam kısa ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor. Bu yüzden yaşamayı bilmeliyiz gerçek dostlarla. Davetiniz için de ayrıca TEŞEKKÜRLER abi.
abi bu arada sistem al veriyor gibi. şu ekran karşısından ayrılamıyorum ya dışarıda millet beni bekliyor.
-
[quote=yaso;247935]saraylı hocam.
sistemi doğru kurmuşsam eğer 55 lik ema 70000 de.
yani orayı geçerse 55 lik emayı geçecek ve al verecek.
değil mi?[/quote]
evet yaso,
bende fx2000 de ; ema55 şu anda 69.955 te tam...burayı geçerse;wma lar da birbirini kestiğinden ,sistem al vermiş olur...
doğrusun...:)
-
[quote=Astatin;247936]Davet için sağol abi. :)..Paylaşılan şifre şifre değildir, bozulan yemin yemin değildir:o:o[/quote]
astatin sen de gel abi,senin rakı-balıklı bi yazını okumuştum,hafızam iyidir...:D
-
canım göstergelerim benim....
hepinizin gözlerinden tek tek öpüyorum. :D:D
-
[quote=saraylı;247942]astatin sen de gel abi,senin rakı-balıklı bi yazını okumuştum,hafızam iyidir...:D[/quote]
gelmez abi o. bana boğazda rakı-balık borcu bile var. ödememek için binbir takla attı. yok ben istanbul boğazı demedim ki boğaz dedim bile dedi düşün yani.. :D
-
[quote=Astatin;247936]Davet için sağol abi. :)..Paylaşılan şifre şifre değildir, bozulan yemin yemin değildir:o:o[/quote]
yeminlere uymak lazım tabiikide. ortaya bir güzellik çıkacaksa keffareti var patron.
hemde hayra girersin.:D
"Allah kasıtsız olarak ağzınızdan çıkıveren yeminlerinizden dolayı sizi sorumlu tutmaz, fakat bilerek yaptığınız yeminlerinizden dolayı sizi sorumlu tutar. Bunun da keffareti, ailenize yedirdiğinizin (kalite bakımından) orta hallisinden on fakire yedirmek yahut onlar giydirmek yahut da bir köle azat etmektir. Bunları bulamayan üç gün oruç tutmalıdır. Yemin ettiğiniz takdirde yeminlerinizin keffareti işte budur. Yeminlerinizi koruyun. Allah size âyetlerini açıklıyor; umulur ki şükredersiniz." (Mâide: 5/89).
-
vadeli birlik son durum
[IMG]http://i50.tinypic.com/35jyx41.jpg[/IMG]
mora değdik tıkandık şimdilik.orta yeşil üzerinde üçlü dipten sonra yapılan bu kalkış olumlu görünüyor ama mor yukarıya geçilmezse yön yukarı diyemeyiz sanıyorum.Orta yeşilin altına bir de sarı destek ilave ettim.Gün içinde en azından sarı desteği gösterebilirler diye düşünüyorum.70200 üstünde stop ya da sar olmakta fayda görürüm.
-
[quote=unlimitted;247944]gelmez abi o. bana boğazda rakı-balık borcu bile var. ödememek için binbir takla attı. yok ben istanbul boğazı demedim ki boğaz dedim bile dedi düşün yani.. :D[/quote]
walla bana da nargile borcu war...sfenksçi de dambıl alacaktı daha...defter kabarık...:))